MuscleMeat

Voorwaarden en Regels

Voorwaarden

De aanbieders ("wij", "ons", "onze") van de dienst voorzien door deze website ("Dienst") zijn niet verantwoordelijk voor de door gebruikers geplaatste inhoud en accounts ("Inhoud"). De berichten die geplaatst worden zijn alleen een uiting van de standpunten van de auteur.

Je gaat ermee akkoord om de Dienst niet te gebruiken om materiaal te plaatsen of ernaar te linken dat lasterlijk, beledigend, haatdragend, bedreigend, spam of spam-achtig, aanstootgevend of erotisch is, persoonlijke informatie van anderen bevat, het auteursrecht schendt, illegale activiteiten aanmoedigt, of anderszins in strijd is met de wet.

We behouden het recht om elke geplaatste Inhoud te verwijderen of te wijzigen om welke reden dan ook, zonder verdere verklaring. Aanvragen om Content te verwijderen of aan te passen zullen alleen gedaan worden naar ons goeddunken. We behouden het recht om op elk moment actie te ondernemen tegen elke account binnen de Dienst.

Je verleent ons een niet-exclusieve, permanente, onherroepelijke, onbeperkte licentie voor het gebruiken, publiceren, of opnieuw publiceren van je content in verband met de Dienst. Je behoudt de auteursrechten over de Inhoud.

Alle Inhoud die je plaatst of upload kan nagekeken worden door onze medewerkers. Plaats geen Inhoud die je als privé of confidentieel beschouwd.

Deze voorwaarden kunnen op elk moment worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, gelieve dan niet te registreren of maak geen gebruik van deze Dienst. Als je je account wenst te sluiten, neem dan contact met ons op.

Regels

Om een aangename sfeer te garanderen en het forum mogelijk te maken zijn er enkele regels vastgelegd. Dit zijn regels die gelden voor het hele forum. Het is mogelijk dat een subforum ook nog specifieke regels heeft, deze zijn in dat geval te vinden in de 'sticky' topics van dat subforum.

1. Reclame

Elke vorm van reclame is ongewenst. Links naar andere fitness- of bodybuilding-sites worden ook als reclame beschouwd. Reclame wordt verwijderd, en bij de volgende vormen van reclame worden er ook overtredingspunten gegeven:

 • Reclameboodschappen over een commercieel bedrijf of website.
 • Reclameboodschappen om eigen producten te verkopen of betaalde diensten aan te bieden (uitzondering: zie regel 2).

Contactadvertenties mogen alleen in het Evenementen, Meetings & Aankondigingen subforum geplaatst worden.

2. Handel

Alleen het verhandelen van legale tweedehands artikelen is toegestaan. Dit kan in twee verschillende subfora:

3. Inloggen met meerdere accounts

Je mag slechts inloggen met één account. Het aanmaken van extra accounts (bijvoorbeeld om anoniem berichten te plaatsen) is dus niet toegestaan.

4. Keuze van (sub)forum bij het plaatsen van topics

Er bestaan verschillende (sub)forums op Bodybuilding.nl Forum, het is de bedoeling elk topic in het meest geschikte (sub)forum te plaatsen. Verkeerd geplaatste topics worden door de moderators verplaatst, maar kunnen ook worden verwijderd.

5. Het plaatsen van topics in meer dan één (sub)forum tegelijk en onnodig 'bumpen'

Het is niet nodig om een topic in meer dan één (sub)forum te plaatsen om meer aandacht te krijgen. Dit forum wordt drukbezocht, en met het nodige geduld zal je topic overal voldoende reacties krijgen. Het is ook niet nodig om topics te 'bumpen'. Elk topic waar minder dan twee reacties in geplaatst zijn zal automatisch elk uur omhoog geplaatst (gebumpt) worden. Het zal dus regelmatig te zien zijn bij het bekijken van 'Nieuwe Berichten'.

6. Onderwerpen die in strijd zijn met de wet

Bijna alles kan geplaatst worden, behalve wanneer het in strijd is met de Belgische of Nederlandse wetgeving. Als iets illegaal is zal het worden verwijderd door de moderators. Voor bepaalde plaatsingen kunnen meerdere overtredingspunten of zelfs een onmiddellijke verbanning van het forum gegeven worden. Plaats geen:

 • onderwerpen die racistisch en/of discriminerend zijn
 • onderwerpen die de privacy schenden (plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming of tegen de wil van de eigenaar)
 • onderwerpen die in strijd zijn met de rechten van het kind (pedofilie)
 • onderwerpen die in strijd zijn met de wetten rond drugsbeleid
 • onderwerpen die vormen van illegale handel omvatten

7. Taalgebruik en beleefdheid

Op dit forum hecht de leiding veel belang aan vriendelijkheid en beleefdheid. Beledigingen en provocaties worden dan ook beantwoord met een waarschuwing, mogelijk met een overtredingspunt. De afkorting "kk" (kanker) als pejoratief is bijvoorbeeld niet toegestaan.

8. Het ontsporen van topics

Het ontsporen van topics ontstaat wanneer het topic niet meer over het oorspronkelijke onderwerp gaat, en/of wanneer de discussie uit de hand loopt doordat deelnemers elkaar aanvallen in plaats van het onderwerp te bespreken. Soms kunnen er overtredingspunten gegeven worden als iemand duidelijk verantwoordelijk is voor het ontsporen van een topic. Er kunnen ook berichten verwijderd worden om de discussie te herstellen.

9. Het openbaar bespreken en bekritiseren van toepassing van de regels

Het is niet toegestaan om beslissingen of sancties uitgevoerd door de leiding op het forum te bespreken of te bekritiseren. Men kan een bepaalde beslissing of sanctie steeds betwisten door een e-mail of (privé) conversatie te starten met de beheerder van het forum. Elke klacht zal ernstig behandeld worden.

10. Schending van auteursrechten

Als je een topic plaatst, met daarin een tekst, foto, of bijlage die beschermd is met auteursrechten, dan overtreed je mogelijk de wet. Vraag altijd eerst toestemming aan de eigenaar.

Als je als auteur geplaatste inhoud wilt laten verwijderen, kan je een e-mail sturen.

11. Google beleid

Omdat het forum samenwerkt met Google (AdSense) zijn er enkele bijkomende regels die gevolgd moeten worden. Deze kan je hier nalezen: Aankondiging Beleidsupdate (ivbm Google) -- Door alle leden te lezen en te volgen.

Inbreuken

Bij het vaststellen van een inbreuk, kan een gebruiker een waarschuwing krijgen, al dan niet met een overtredingspunt. Bij bepaalde ernstige inbreuken kunnen er meerdere overtredingspunten worden gegeven. Deze overtredingspunten blijven één (1) jaar geldig. Bij een totaal van vijf (5) punten, volgt er een tijdelijke ban die één (1) week duurt, gedurende deze periode mogen er geen nieuwe accounts worden geregistreerd. Na tien (10) overtredingspunten in één (1) jaar tijd, volgt er altijd een verbanning voor onbepaalde duur.

Helpen

Je kan de moderators helpen door actief deel te nemen aan de controle van het forum en de toepassing van deze regels. Wanneer je een overtreding opmerkt, meld deze dan met de link "Meld" die zichtbaar is onderaan elk bericht op het forum.

Vragen?

Heb je na het lezen van dit reglement toch nog vragen, dan kan je contact opnemen. Het Bodybuilding.nl forum team bedankt je alvast voor het respecteren van deze voorwaarden en regels en wenst je veel plezier op deze site!

 • Gepubliceerd
  18 sep 2015
 • Paginaweergaven
  7.578
Bovenaan