1. (werkt op alle apparaten, ook desktop, behalve iphone/ios)

  Ontzet Notitie
 1. bodybuilding.nl
  Aangemaakt door bodybuilding.nl
  31 mei 2019
  We zijn dit jaar alweer toe aan de 16de DBB/BB.nl Fotowedstrijd. Ook in 2019 is dit een wedstrijd die volledig draait rond motivatie en cutten. Er zijn zoals altijd mooie prijzen te winnen. Alle informatie is hieronder te vinden, en ook vragen over de wedstrijd zijn welkom in dit topic! :)


  1. Voorwaarden voor deelname en reglement

  a. Algemeen:
  1. Minimumleeftijd: 14 jaar.
  2. Tenminste 3 maanden lidmaatschap bij dit forum (voor datum van deze aankondiging).
  3. Tenminste 40...
 2. bodybuilding.nl
  Aangemaakt door bodybuilding.nl in categorie Contests
  31 mei 2019
  We zijn dit jaar alweer toe aan de 16de DBB/BB.nl Fotowedstrijd. Ook in 2019 is dit een wedstrijd die volledig draait rond motivatie en cutten. Er zijn zoals altijd mooie prijzen te winnen. Alle informatie is hieronder te vinden, en ook vragen over de wedstrijd zijn welkom in dit topic! :)


  1. Voorwaarden voor deelname en reglement

  a. Algemeen:
  1. Minimumleeftijd: 14 jaar.
  2. Tenminste 3 maanden lidmaatschap bij dit forum (voor datum van deze aankondiging).
  3. Tenminste 40...
 3. natty87
  Aangemaakt door natty87 in categorie Meets
  23 apr 2019
  Hallo vriendjes en vriendinnetjes

  Omdat er toch ook wel een aantal mensen uit het Noorden komen wilden we eens een DBB Meet in die richting houden.

  Datum: Zaterdag 1 juni
  Plaats: Meppel
  Gym: PPG ( pure power gym)
  Kosten gym: €6.00 ?

  Meppel leek ons een prima plaats hiervoor en niet helemaal in het uiterste noorden. Ook is dit prima te bereiken met OV.

  De gym heeft mogelijkheden voor bodybuilders , powerlifters en strongman/vrouw. Iedereen kan zich er dus prima vermaken.

  FOOD...
 4. Sanca Magni
  Aangemaakt door Sanca Magni in categorie Interviews
  18 mrt 2019
  Welkom in het nieuwe interview, deze keer hebben we meervoudig Nederlands kampioen sterkste man en SCL-deelnemer Alex Moonen kunnen strikken!  Velen kennen je als sterkste man van Nederland maar weten niet dat je hiervoor ook al een hele carrière achter de rug hebt. Kun je ons eens vertellen hoe het sporten bij jou begonnen is?


  Ik ben als 4-jarige gaan judoën. De sport is goed voor de motoriek en zelfvertrouwen. Ik bleek al snel goed te zijn in deze sport en behaalde...
 5. Mainline
  Aangemaakt door Mainline in categorie Anabolen
  12 mrt 2019
  Op 25 april organiseren Mainline en Muscle Totaal een seminar over het gebruik van PIEDs (Performance and Image Enhancing Drugs). Op het seminar spreken een aantal nationaal en internationaal bekende experts op dit gebied. Internationaal is wellicht William Llewellyn de bekendste naam. Onder de bezoekers van dit forum is dat waarschijnlijk Peter Bond.

  Het evenement is bedoeld voor een breed publiek (in de figuurlijk zin van het woord ), dus onder meer voor gebruikers van PIEDs, personen die...
 6. Sanca Magni
  Aangemaakt door Sanca Magni in categorie Contests
  28 feb 2019
 7. wovano
  Aangemaakt door wovano in categorie Voeding
  5 feb 2019
  Een hele tijd wilde ik er niet aan geloven, maar inmiddels ben ik ook verslaafd. De XXL light sauzen zijn de bom! Nu ben ik benieuwd hoe jullie ervaring is met de smaken. Niet alle smaken zijn geloof ik even lekker en bij sommige smaken heb ik geen flauw idee wat ik ervan moet verwachten zoals de Indonesian Cocos saté of de tasty burger saus.

  Daarom hieronder mijn review van de smaken die ik heb gehad. Zou het tof vinden als jullie je eigen ervaring ook willen delen zodat ik (en anderen...
 8. Bert
  Aangemaakt door Bert in categorie Meets
  24 jan 2019
  Beste mede-DBB'ers,

  Altijd al willen weten of @Punjab echt zo groot is, @wovano echt buff is geworden, @HillR echt zo'n prinses is en @Skatermarvin echt een losgeslagen levensstijl :eating: kan combineren met dedicated bodybuilding? De enige manier om daar achter te komen is door de gezichten achter de forumleden eens IRL te ontmoeten tijdens een...
 9. HertogSandBox
  Aangemaakt door HertogSandBox in categorie Voeding
  2 okt 2018
  Weet niet zeker of er al een soort gelijk topic bestaat (kon er geen vinden), maar misschien is het leuk om een topic te maken over de nieuwste ontwikkelingen omtrent producten in de supermarkt?

  Mocht er al een topic zijn, mag deze uiteraard verwijderd worden ;)

  Ik zal de kick-off doen;

  Vandaag (2-10-2018) volgens @allerhande instagram:
 10. wovano
  Aangemaakt door wovano in categorie Meets
  30 jun 2018
  Planning 6 oktober

  Trainen bij @FoxGym 15:00-17:00u.
  Nikkelstraat 43
  3067 GR Rotterdam
  GRATIS

  :marvin:
  Eten bij Shiki sushi 17:30-??:??u.
  Prins Alexanderlaan 37a
  3068 PN Rotterdam
  IEDER EIGEN KOSTEN/REKENING OPDELEN DOOR HET AANTAL AANWEZIGEN?

  Het is ongeveer 15 minuten lopen van Foxgym naar Shiki sushi. Bij Foxgym kan de auto gratis geparkeerd worden. Geen idee of dit ook geldt voor Shiki sushi. Daarom misschien een goed plan om gezamenlijk naar de sushizaak te...
 1. Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie