MuscleMeat

Sticky Tweede Kamer/ NL Politiek

Bezoekers in dit topic

EricR is steeds rechter geworden. Hij is ongetwijfeld fan van Richard.
 
Had altijd het gevoel dat hij betaald werd om dat linkse geneuzel op boards te slingeren

:thinking:
 
Anne-Fleur Dekker die een FVD'er verwent en een Marokkaanse Pvda'ert die vermoedelijk intiem is met Martin Bosma.

Ik kijk nergens meer van op.

 
Politieke partij Denk heeft in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart vorig jaar plannen gemaakt om een vervalste PVV-advertentie online te zetten. De campagne werd op het allerlaatste moment teruggefloten door het bestuur van Denk, maar een testversie van het ontwerp – gemaakt door een reclamebureau – met een portret van PVV-leider Geert Wilders, het logo van de partij en de tekst “Na 15 maart gaan wij Nederland zuiveren” stond enige tijd online. Het plan was om de advertentie via Google AdWords aan Nederlandse kiezers te tonen en door te linken naar de website van de PVV.
Aan Nederlandse moslim kiezers te tonen.
“Gaande het onderzoek probeerde DENK journalisten van De Nieuws BV te intimideren. Zo wordt inspraak in de uitzending geëist en wil de partij zelf de voorwaarden bepalen waarop ze reageert. Ook wordt in een brief aan de directie en raad van toezicht van BNNVARA gevraagd of afstand wordt genomen van de verantwoordelijke journalisten. Daarnaast wordt gedreigd met een publicatie vanuit DENK waarin de journalisten worden weggezet als onbetrouwbaar.”
Gelijk weer willen intimideren.
 
Hoorde het vanmiddag op de radio. Helaas zal het hun electoraat een worst wezen.
 
Ik heb nog nooit zo’n slecht vraaggesprek gezien
 
Wel mooi dat uitgerekend de VARA met die onthulling kwam. Toch een plusje. Mag ook gezegd worden.
 
Kleine nuance. Als VARA niet met de onthulling was gekomen (niet dat daar een rede toe was) dan had het wellicht geleken alsof DENK recht van spreken had met betrekking tot het framen, het gaat immers journalisten aan die o.a. daar werken en dus op de hoogte waren. Natuurlijk wel goed dat dit hoe dan ook naar buiten komt.
 
Back
Naar boven