AndroidHealthClinic

Europese Asielcrisis (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Soros is er één van de zovelen die het beleid probeert te beïnvloeden. Alleen was hij zo dom om in het publieke oog te treden. Ik kan hem niets kwalijk nemen. Als ik zijn vermogen had zou ik wellicht hetzelfde doen.
 
mrpWLNE.jpg
 
  • Like
Waarderingen: mat
Soros is er één van de zovelen die het beleid probeert te beïnvloeden. Alleen was hij zo dom om in het publieke oog te treden. Ik kan hem niets kwalijk nemen. Als ik zijn vermogen had zou ik wellicht hetzelfde doen.
Zijn er ook soortgelijke invloeden vanuit good guys?
 
Aan de andere kant van het politieke spectrum? Robert Mercer is er één van. Alleen is hij niet zo rijk als Soros.
 
Verbeten kop van Guy. Op de een of andere manier gelooft hij er echt in.
 
Laatst bewerkt:
Een starre ideoloog.
 
Polen had een zeer onfrisse (antisemitische) regering in de jaren '30. Dat de joodse gemeenschap een bepaalde tendens kan temperen is dus onzin.
 
Polen had een zeer onfrisse (antisemitische) regering in de jaren '30. Dat de joodse gemeenschap een bepaalde tendens kan temperen is dus onzin.
Dat sowieso

Maar nevermind is een account van TheOnion :roflol: vond deze post nog wel realistish over komen
 
shutterstock_225565360-e1545316344459-1.jpg

30 illegalen overrompelen politie aan E313 in Tessenderlo
Door
Jonas Naeyaert
-
20 december 2018 - 15:32


0


Deze ochtend vond opnieuw een geval van extreme overlast door transitmigranten plaats. Zo’n 30-tal illegale illegalen kon de politie verrassen door plots uit een vrachtwagen te springen, een agent te isoleren en aan te vallen, en vervolgens te vluchten. Een tiental van hen is echter alsnog opgepakt. Dat brengt Radio 2.

Een truckchauffeur belde deze ochtend ter hoogte van Luik de politie. Hij hoorde geluiden in de container van zijn vrachtwagen. Visuele aanleidingen voor verstekelingen waren er echter nog niet op dat moment, maar bij herhaalde geluiden richting Tessenderlo besloot de bestuurder zijn vrachtwagen te stoppen. Op de parking nabij de E313 in Tessenderlo parkeerde hij en wachtte hij op de politie.

Vielen agent aan, waardoor collega’s moesten helpen
Maar toen de veiligheidsdiensten zich klaarmaakten om de container open te doen, sprongen er plots maar liefst 30 illegalen uit de truck. “Ze hebben van binnenuit op de deur gedrukt, waardoor die is opengevlogen”, zo vertelt Gerry Peeters van de Federale Politie via Radio 2. “Op dat moment zijn ze massaal uit de container gesprongen.”


Een van de illegalen viel een agent aan “waardoor de collega’s hem te hulp moesten schieten”, aldus nog Peeters. “Daardoor is de hele groep kunnen vluchten.” Circa 10 illegalen zijn hierna toch alsnog opgepakt kunnen worden. Het gaat om jongemannen, die beweren uit het Afrikaanse Eritrea te komen.




Transitmigranten zorgen voor aanhoudende problematiek
Dergelijke incidenten zoals het incident in Tessenderlo zijn schering en inslag. België en Frankrijk worden elke week geconfronteerd met honderden transitmigranten die op illegale wijze het VK proberen te bereiken. Truckchauffeurs die illegalen betrappen terwijl men hun vrachtwagen wil binnenglippen, riskeren veelal slagen en verwondingen. Zo werden er enkele maanden geleden nog twee Poolse truckers neergestoken door illegalen. Ook eerder dit jaar werden aan de E-40 te Groot-Bijgaarden meerdere agenten aangevallen met stokken door Afrikaanse migranten.

Woensdag kwam via Focus | WTV nog aan bod hoe het aantal opgepakte transmigranten in West-Vlaanderen stijgt. Hierbij gaan ook de kosten omhoog die bedrijven in de haven van Zeebrugge moeten maken om hun domeinen te beveiligen en schade door vernielingen te herstellen. “De transmigranten proberen koste wat het kost de oversteek te maken”, zo liet aldus Hendrik Vermeulen, voorzitter UNIZO Brugge, gisteren optekenen. “Hierdoor zijn ondernemingen in de haven van Zeebrugge vaak het slachtoffer van inbraken of vandalisme. De verzekering komt veelal niet tussen waardoor men deze kost zelf dient te dragen. Enige mogelijkheid is de site extra te beveiligen.”
 
zo kan het dus ook :cool: en Bechelet van de VN zich weer direct moeien :roflol:

Denemarken plaatst veroordeelde asielzoekers op piepklein eiland
VANDAAG, 12:20
BUITENLAND
xxl.jpg

Het Deense eiland Lindholm ANP


Het Deense eiland Lindholm is ongeveer zo groot als vijf voetbalvelden. Jarenlang fungeerde het als plek om dieren met besmettelijke ziektes te bestuderen, maar binnenkort wonen er veroordeelde asielzoekers.

De Deense regering stemde vandaag in met een plan om 100 afgewezen asielzoekers op het eiland te plaatsen. Deze asielzoekers zijn veroordeeld voor een misdrijf en kunnen niet terug naar hun land van herkomst, omdat ze daar waarschijnlijk gemarteld of geëxecuteerd worden.

Op Lindholm zijn amper voorzieningen en het wemelt er van de virussen, omdat onderzoekers er dieren bestudeerden met besmettelijke ziektes als varkensgriep, hondsdolheid en mond-en-klauwzeer. Een veerboot naar het eiland heeft zelfs de naam 'Virus'.

Streng asielbeleid
Volgens correspondent Rolien Creton wil de Deense regering met het besluit een duidelijk signaal afgeven. "Namelijk dat Denemarken het strengste asiel- en migratiebeleid heeft van Europa. Ze willen asielzoekers ontmoedigen om in het land te blijven", zegt Creton in Nieuwsuur.

Het besluit van Denemarken wordt veroordeeld door de mensenrechtencommissaris van de Verenigde Naties, Michelle Bechelet: "Deze mensen hun vrijheid afnemen, ze isoleren en stigmatiseren, maakt hun kwetsbaarheid alleen maar groter"".
 
ZO moet je integreren ,kwestie van verdraagzaam te zijn


Das ist der Grad des #Terrors in Nordeuropa. Ein mutmaßlicher Einwanderer kann nicht zulassen, dass eine Frau sitzt, während er stehen muss. ...wo führt das nur hin?
 
oké
 


Immigration "Its Trudeau's way or we will monitor you"

 
Canada is geen Europees land voor zover ik weet.
 
Back
Naar boven