MuscleMeat

Zondag in Brussel: MARS tegen Marrakesh!

Bezoekers in dit topic

Jean, heel veel plezier gewenst morgen. Je regenjasje, muts en wantjes liggen klaar op de keukentafel. Zeker al je boterhammetjes opeten en braaf zijn hé! Kusje x
AWWWWWWW :):engel::heart::heart::heart::heart::heart: MAMMA mat
 
  • Like
Waarderingen: mat
En als jullie dan toch iets willen slopen, neem het Atomium.
 
houden we even een poll,

ik zeg dat er niet meer dan 2500 actievoerders komen
 
Syrische vluchteling: De meeste vluchtelingen willen Europa domineren en het christendom vernietigen



eu-islam-vlag.jpg
In een interview met een Duits opiniemagazine spreekt een Syrische vluchteling zich uit over de werkelijke bedoelingen van de vluchtelingen die naar Duitsland kwamen. De Duitse redacteur veranderde voor zijn bescherming zijn naam in “Paul”.
Aan de top in hun belang is op een bepaald moment de verovering van het Vaticaan om de vlag van de islam te zien wapperen over de koepel van St. Petrus.

“In werkelijkheid kwamen de meeste van die vluchtelingen naar Europa en in het bijzonder naar Duitsland, niet omdat hun leven werd bedreigd, niet omdat ze werden onderdrukt, vervolgd, onderdrukt of vanwege discriminatie op grond van ras of sektarische afkomst, (….) Ze kwamen hier om vele andere redenen,” zegt Paulus.

Op de vraag wat hij daarmee bedoelt, antwoordt hij:

“De eerste reden is duidelijk religieus. De tweede reden is van financiële aard. Zij kwamen naar Duitsland met de absolute zekerheid dat het door hun god, de enige god (Allah), opgedragen is.

Hun god, de islamitische god, omdat zij geloven dat de islam de religie van god is en dat alle volgelingen van andere religies ongelovigen zijn en het verdienen om gedood te worden.

Vanuit religieus oogpunt is alles gewenst. Religie staat een man toe om met maximaal vier vrouwen te trouwen en veel kinderen te krijgen. Het is ook geen geheim dat de meeste vluchtelingen soennitische moslims zijn.

Ze maken een eenvoudige berekening, ze zijn ervan overtuigd dat de situatie hier over twee tot drie decennia volledig veranderd zal zijn en wie er achter hen zal staan.”

De gematigde moslims verheffen uit angst nauwelijks hun stem tegen de conservatieve moslims

Volgens Paulus draait het allemaal om het domineren en vernietigen van het christendom:

“Ze zijn ervan overtuigd dat ze een mandaat hebben om hun geloof, de islam, in Europa te verspreiden en de deuren wijd open te zetten, wat ze nauwelijks hoeven te doen, omdat de deuren al wijd open staan.

En helemaal bovenaan, in hun belang, is op een gegeven moment de verovering van het Vaticaan om de vlag van de islam boven de koepel van Petrus te zien wapperen, en alles wat doet denken aan christenen of het christendom te verwijderen.”

Hij zegt dat veel van de migrantencrisis “georganiseerd” was:

“Een van de redenen was de demografische situatie in Duitsland, er was een drang om mensen naar Duitsland te sturen.

Het was bijna systematisch georganiseerd, omdat het bekend was dat Duitsland immigranten nodig had, omdat de meeste Europese samenlevingen vergrijzen en oud waren, en ook de geboorten afnamen.

De vluchtelingen weten waar ze naartoe zijn gegaan. Ze willen Duitsland en Europa uitdagen. De gematigde moslims verheffen uit angst nauwelijks hun stem tegen de conservatieve moslims.”

Helaas kan ik niet zo optimistisch naar de toekomst kijken

Paul is ongeveer drie jaar in Duitsland. Pas sinds kort heeft hij zijn status van erkend vluchteling, met subsidiaire bescherming. Paul is psycholoog en heeft als IT-specialist gewerkt voor een stadsbestuur in Syrië.

“Helaas kan ik niet zo optimistisch naar de toekomst kijken. Ik heb te veel meegemaakt, ik ken de mensen uit mijn regio en ervaar ze hier ook. De grootste uitdaging zou zijn als Duitsland zijn wetten en grondwet versterkt en niet toegeeft.”

Bron:

https://www.tichyseinblick.de/meinungen/ein-bisschen-klartext-viel-traurigkeit-und-angst/
 
haha facebookcensuur,de video stond er pas 5 minuten op en is al verwijderd
 
Dus een crappy Duits blaadje bevestigt toevallig alles waar rechts bang voor is en de journalist blijft toevallig anoniem...

Sehr gelöfwärtig, Jean. Zorg maar dat je je trein niet mist.
 
linkse vrijwilligers hebben al 500 illegalen geevacueerd uit het station uit voorzorg :roflol:

we staan klaar om te vertrekken ,bus komt eraan zo :flexbiceps:
 
succes Jean,niet vergeten om nergens links af te slaan
 
Back
Naar boven