Fitness Seller

Sticky Voetbal Topic (3 bezoekers)

Bezoekers in dit topic

Zondag eindelijk weer gouden Ivan en Hansje :heart:
 
Ik dacht dat dit topic over voetbal ging?
 
  • Like
Waarderingen: mat
:lol:

Nu zelfs over TOPvoetbal!
 
Nu zelfs over TOPvoetbal!
36etu.gif
 
  • Like
Waarderingen: mat
Pech voor Manchester United: topclub kan enkele weken niet rekenen op “X-factor” Marouane Fellaini
Manchester United kan enkele weken niet rekenen op Marouane Fellaini. De 31-jarige Rode Duivel staat aan de kant met een kuitblessure, zo maakte interim-coach Ole Gunnar Solskjaer vrijdag bekend in de aanloop naar de competitiewedstrijd van zaterdag op Old Trafford tegen Brighton & Hove Albion.

“Hij is waarschijnlijk minstens drie tot vier weken buiten strijd”, aldus de Noor. “Hij heeft een kuitprobleem en dat is spijtig. Er schuilt een X-factor in verschillende spelers en we kennen allemaal de X-factor van Fellaini. Maar hij zal hard werken om terug te komen wanneer de grote wedstrijden op het programma staan.”

Een streep door de rekening van Fellaini, die sinds de komst van Solskjaer amper nog speelminuten kreeg bij de Mancunians. In de Premier League moet hij het doen met de drie minuten die hij het kreeg in de eerste wedstrijd van de Noor als caretaker op bezoek bij Cardiff City (1-5). In de derde ronde van de FA Cup kreeg hij net geen halfuur tegen het bescheiden Reading (2-0). De resultaten geven de coach voorlopig gelijk, Solskjaer prijkt met een achttien op achttien achter zijn naam en doet de club in alle geledingen heropleven.

Naast Fellaini kan United voorlopig ook niet rekenen op Chris Smalling en Marcus Rojo, al zijn zij wel aan de beterhand. Alexis Sanchez hoopt Solskjaer dan weer klaar te stomen voor de wedstrijd tegen Brighton & Hove. De Chileense winger sukkelt al enkele maanden met allerlei kwaaltjes, maar kon deze week wel probleemloos meetrainen. Verdediger Eric Bailly komt dan weer terug uit schorsing.

Met een vijftien op vijftien heeft ManU in de Premier League de afgelopen weken opnieuw aansluiting met de top zes gevonden. Met 41 punten staan de Mancunians op een met Arsenal gedeelde vijfde plaats, op zes punten van nummer vier Chelsea. In de titelstrijd zal het tussen leider Liverpool (57) en Manchester City (53) gaan en dus lijkt een stek in de Champions League dit seizoen het hoogst haalbare voor United.
Nou, dat is problematisch. Ik denk dat ze nu wel zullen degraderen.
 
  • Like
Waarderingen: mat
AS Roma heeft het vizier onder anderen gericht op Bram Nuytinck, zo weet La Gazzetta dello Sport zondag te melden. De Romeinse club heeft met Rick Karsdorp en Justin Kluivert reeds twee Nederlandse spelers in dienst, maar volgens de roze sportkrant kan de verdediger van Udinese ook een transfer naar de Italiaanse hoofdstad maken.
:roflol:
 
Die koekenbakkers zullen vast weer verliezen.
 
Jezus

't Zal tijd worden dat Laporta de touwtjes terug in handen krijgt.
 
Naast het veld is het ook al zo'n woelwater. Hij zal het vast goed vinden met Vidal.
 
Abidal bevestigt gesprek met De Jong
Een delegatie van Barcelona onderhandelde afgelopen donderdag met Frenkie de Jong en zaakwaarnemer Ali Dursun. Ook technisch secretaris Éric Abidal was bij dat onderhoud aanwezig zijn geweest. De voormalig linksback weet dat de Ajacied ook in beeld is bij clubs als Paris Saint-Germain en Manchester City.

Abidal hoopt logischerwijs dat de 21-jarige De Jong voor een transfer naar het Camp Nou kiest, zo vertelt hij in een interview met Mundo Deportivo: “Je zou het de speler moeten vragen. Hij weet van de belangstelling van veel clubs en zal zelf een beslissing nemen. We kunnen, net als de rest, alleen maar afwachten.”

De Fransman bevestigt dat hij donderdag een bezoekje heeft gebracht aan Amsterdam om met De Jong te praten: “Het werk dat we doen, de reizen, hoort bij het werk van de club. Dat is geen geheim. Maar we gaan voor de rest niet op alles reageren.” Abidal reisde samen met voorzitter Josep María Bartomeu, sportief directeur Pep Segura en bestuurslid Ramón Planes naar Amsterdam af.

De vier topmannen werden donderdag om 17.00 uur op Schiphol gesignaleerd en hun gezichten vertoonden volgens een ooggetuige ‘niet veel optimisme’, zo schreef Mundo Deportivo. Barcelona besloot naar Amsterdam af te reizen omdat men vreesde dat De Jong zijn keuze (voor Paris Saint-Germain) eigenlijk al gemaakt had en het onderhoud met De Jong lijkt weinig te hebben opgeleverd.
 
Wesley Hoedt maakt het seizoen af bij Celta de Vigo, zo maken de Galiciërs dinsdagochtend bekend via de officiële kanalen. Los Célticos huren de 24-jarige verdediger tot het einde van het seizoen van het Engelse Southampton en hebben ook een optie tot koop in de deal weten te bedingen. Hoedt kwam niet meer in de plannen van Saints-trainer Ralph Hasenhüttl voor.
 
Back
Naar boven