XXL Nutrition

Misdaad Topic

Bezoekers in dit topic

1976: Funeral of Mafia boss held in NY

A8KKEN1.jpg
 
He also claimed to have fed living human beings to cave rats in Pennsylvania and recorded footage in order to collect contracts for torture and safe disposal of a body. Upon viewing one of these tapes, DeMeo reportedly could not finish watching and said Kuklinski "had no soul". Kuklinski described that the rats would dispose of a human body in about 2 days, including the bones, leaving not even a trace.
 
Ratten kunnen botten en tanden wegwerken? :thinking:
 
Brutale moord op tienermeisjes opgelost

5af89ce8-4961-11e9-86a1-761b22fea39c_web_scale_0.5172414_0.5172414__.jpg


Twintig jaar lang was het een mysterie wie achter de moord op twee 17-jarige meisjes zat. Zij werden in 1999 dood aangetroffen in de koffer van de auto van een van de twee. Allebei doodgeschoten, een van hen ook verkracht. Een nieuwe DNA-techniek zou nu wel eens de oplossing kunnen brengen. Een 45-jarige man is beschuldigd van moord en verkrachting.

Op 31 juli 1999 verdwenen de 17-jarige vriendinnen Tracie Hawlett en J.B. Beasley. Ze waren samen gaan feesten, maar waren niet thuisgekomen. Ze werden als vermist opgegeven door hun bezorgde ouders. Een dag later kwam de politie met vreselijk nieuws: de auto van Beasley was gevonden en de twee meisjes lagen dood in de koffer. Allebei waren ze gestorven door een kogel in het hoofd, een van hen bleek ook verkracht te zijn. Volgens hun familie waren ze op de terugweg van een feestje gestopt om de auto vol te tanken en zijn ze daar aangevallen. Bewijs daarvan hadden ze niet.

De speurders onderzochten de zaak jarenlang, hielden meer dan 500 verhoren en arresteerden zelfs even een verdachte die niets met de zaak te maken bleek te hebben, maar vonden uiteindelijk niet het minste spoor naar een dader. Het werd een ‘cold case’, die pas twintig jaar later opnieuw in een stroomversnelling is gekomen. In de auto werd destijds wel degelijk DNA-materiaal gevonden, maar dat kon aan niemand gelinkt worden. Tot nu.

Een nieuwe onderzoekstechniek met DNA heeft nu een match gevonden met de 45-jarige Coley McCraney. Hij werd zaterdag opgepakt en is ondertussen in beschuldiging gesteld van moord en verkrachting. De man woonde in 1999 vlakbij de plaats waar de meisjes gevonden werden.
God bless DNA.
 
Ze gaan gewoon gezellig door met hun leven.

Het kan je buurman zijn
coley-mccraney-alabama.jpg


McCraney Is Listed as the Bishop & Co-Founder at an Ozark Church, ‘H.O.G. Heart of Goal,’ & Is Married With Children
 
Zit op mn relaxstoel ook altijd met mn hand in mn broek.
 
Overlijden getuige ‘bunga bunga’-proces beschouwd als moord
De Italiaanse overheden beschouwen het verdachte overlijden van Imane Fadil, een Marokkaans model dat getuige was op het ‘bunga bunga’-proces tegen ex-premier Silvio Berlusconi, als een potentieel geval van moord. Volgens de hoofdaanklager van het onderzoek had Fadil hoge concentraties cadmium en antimoon in haar lichaam toen ze stierf.

Fadil overleed op 1 maart in een ziekenhuis in Milaan na een maand gestreden te hebben tegen een niet gediagnosticeerde ziekte, zeggen aanklagers. Volgens Italiaanse media vertrouwde Fadil kort voor haar dood haar advocaat toe dat zij vergiftigd was geworden.

Aan de krant La Repubblica verklaarde Souad Sbai, een gewezen parlementslid van Berlusconi’s Forza Italia-partij, dat zij “absoluut zeker” is dat Fadil is vermoord. Hoofdaanklager Francesco Greco had het vrijdag al over “symptomen van vergiftiging” en zei dat zijn diensten een “diepgaand onderzoek” naar een “ernstige zaak” voeren. Vandaag zei Greco op een persconferentie dat Fadil hoge concentraties van de zware metalen cadmium en antimoon in haar bloed had.

“De concentratie antimoon was bijna drie keer hoger dan normaal, de hoeveelheid cadmium was bijna zeven keer hoger”, aldus Greco. Gedeeltelijke resultaten van het onderzoek hebben ook de aanwezigheid van radioactieve stoffen in haar lichaam bevestigd. Een bron bij het onderzoek, vandaag aangehaald door de krant Corriere della Sera, zei ook dat op het lichaam van Fadil “sporen van hoge radioactiviteit werden aangetroffen”. Het is nu wachten op de resultaten van de autopsie.

Fadil was één van de escortmeisjes die getuigden hoe Berlusconi hen placht uit te nodigen voor zijn seksfeestjes, bekend onder de naam ‘bunga bunga’. Naar verluidt heeft zij een boek over haar wedervaren geschreven. Die seksfeestjes brachten de zakenman-politicus uiteindelijk voor de rechter wegens het hebben van seks met de toen minderjarige prostituee Ruby Rubacuori en wegens misbruik van zijn functie om die zaak in de doofpot te stoppen. Uiteindelijk werd de meervoudige ex-premier vrijgesproken.

Maar Berlusconi is zijn gerechtelijke zorgen nog niet kwijt. Momenteel loopt een proces tegen hem op verdenking van het omkopen van getuigen om bij het ‘bunga bunga’-proces vrijgesproken te worden.

Zaterdag ontkende Berlusconi Fadil ooit te hebben ontmoet. Volgens Sbai misbruikte de Marokkaanse ambassade in Rome “mooie Marokkaanse meisjes” als Fadil om invloedrijke Italiaanse politici, onder wie Il, Cavaliere, te verleiden en af te persen. “Imane Fedil wist veel. Waarschijnlijk had zij besloten een stap terug te zetten. En ze hebben haar vermoord”, meent Sbai, nu voorzitter van de Vereniging van Marokkaanse Vrouwen in Italië.
giphy.gif
 
Verdachte moord op New Yorkse maffiabaas mocht niet op date met zijn nichtje

De 24-jarige verdachte van de moord op de New Yorkse maffiabaas Frank Cali wilde volgens verscheidene bronnen het nichtje van van de 53-jarige ‘Franky Boy’ daten. Die zag dat echter niet zitten, tot grote frustratie van Anthony Comello. Vermoedelijk is dat de reden dat de twintiger de maffiabaas met zes schoten vermoorde voor zijn huis op Staten Island.

Comello werd zaterdag in zijn huis in Brick (New Jersey) aangehouden op verdenking van de moord op Francesco ‘Franky Boy’ Cali, sinds 2015 de vermoedelijke maffialeider van de beruchte familie Gambino. Comello, een bouwvakker, was geen maffialid. Cali werd vorige week woensdag doodgeschoten.

Volgens de Daily Beast noemden twee agenten Comello ‘een mafketel’. Comello kon opgepakt worden aan de hand van bewakingsbeelden en zijn vingerafdrukken op de nummerplaat die Comello met zijn auto had afgereden van Cali’s SUV en daarna aan hem had overhandigd.

Het nichtje van de maffioso was op het moment van de moord aanwezig in het huis op Staten Island. Toen Cali de kapotte nummerplaat in de koffer van zijn wagen ging leggen, vuurde Comello twaalf keer op hem. Minstens zes kogels waren raak. Cali overleed later in het ziekenhuis.

Politiebronnen hebben het over ,,de perfecte misdaad die degradeerde tot een amateurmoord”. Iemand zei tegen de New York Post dat Comello ,,de geschiedenis zal ingaan als een van de domste moordenaars ooit”, omdat hij met de nummerplaat zijn eigen vingerafdrukken doorgaf.

De Gambinoclan is een van de vijf oorspronkelijke Italo-Amerikaanse misdaadfamilies die een crimineel imperium uitbouwden in New York en New Jersey. Dat weet de politie van New York uiteraard ook. ,,Dit maakt deel uit van het onderzoek waarin we het motief proberen te bepalen”, zegt de NYPD. ,,Er zijn nog heel wat invalshoeken die we moeten nagaan.”

Volgens showbizzsite TMZ weerhoudt de politie wel degelijk als mogelijk motief ook de wraak van Comello op Cali omdat hij uit de buurt van diens nichtje moest blijven.
:roflol:
 
‘Lady of the Hills’ eindelijk geïdentificeerd

methode%2Fsundaytimes%2Fprod%2Fweb%2Fbin%2Fead56d2c-26f8-11e9-8a1b-74db4c6005e7.jpg

Lady of the Hills. Gevonden op 20 september 2004. Naam niet gekend. Rust in vrede. Dat is de tekst die op de grafsteen prijkt van de vrouw die 15 jaar geleden in het Britse Yorkshire Dales gevonden werd. Wie ze was, bleef al die tijd een mysterie. Tot nu, dankzij de modernste technieken.

Het was een groot mysterie toen het lichaam van de vrouw gevonden werd. Wandelaars hadden haar halfnaakte lichaam op 20 september 2004 aangetroffen in de buurt van Horton-in-Ribblesdale, bij Yorkshire Dales, maar de politie had niet het minste idee van wie ze was. Ook hoe ze om het leven gekomen was, bleef een vraagteken. De lijkschouwer vermelde het niet in zijn verslag, omdat hij het simpelweg niet wist.

De ene poging na de andere werd gedaan om de vrouw te identificeren. Oproepen werden gelanceerd en foto’s werden verspreid. Het leverde allemaal niets op. Een kunstenaar werd zelfs ingeschakeld om een impressie te maken van hoe de familie van de vrouw er uitgezien moet hebben. Ook dat bleef zonder resultaat.

De inwoners van de lokale gemeenschap besloten de vrouw te begraven en een dienst voor haar te houden. Op haar grafsteen staat:The lady of the hills, gevonden op 20 september 2004, naam niet bekend, rust in vrede.

Het werd een zoveelste cold case, een zaak waar de speurders kop noch staart aan kregen. Maar de politie van North Yorkshire weigerde op te geven. Onder aanvoering van de gepensioneerde agent Adam Harland bleven speurders doen wat ze konden om de waarheid te achterhalen.

Ze haalden daarvoor alles uit de kast. Zo bleek uit de autopsie dat de vrouw al tussen één en drie weken dood was toen ze gevonden werd. Bovendien bleek dat het lichaam op dat moment nog niet lang buiten lag. Maar de doodsoorzaak achterhalen was een ander paar mouwen. Geen water in de longen, dus een verdrinkingsdood werd uitgesloten. Geen zware breuken, wonden of schrammen. Het bandje van haar beha was kapot, maar sporen van aanranding werden niet gevonden. Het enige wat ze vonden was een kleine breuk aan één vinger, die voorkomt bij mensen die een slag uitgedeeld hebben of gevallen zijn.

Het feit dat de vrouw gevonden werd in een gebied waar veel rotsen zijn, waar je alleen met een 4x4 kan komen, deed de speurders geloven dat de moordenaar in ruraal gebied woonde. De dader moest het gebied ook gekend hebben, want degene was zo slim om haar niet te dumpen in grotten waar veel wandelaars komen, maar in een afgelegen en moeilijker bereikbaar gebied.

In 2016 werd de zaak heropend. Onderzoek van het lichaam met technieken die er in 2004 nog niet waren, bracht aan het licht dat de vrouw de twee jaar voor haar dood in een rurale gemeenschap in de buurt gewoond moest hebben. Dat leidden wetenschappers af uit de hoeveelheden koolstof, zuurstof, waterstof en stikstof in haar haar, tanden en botten.

Onderzoek op haar botten en tanden wees uit dat ze opgegroeid moest zijn in Zuidoost-Azië. Volgens de politie ging het dus om een Thaise bruid die naar Engeland kwam om er te trouwen met een man uit de buurt.

De Thaise autoriteiten werden erbij gehaald, en kijk: de vingerafdrukken van de vrouw bleken overeen te komen met die van Lamduan Seekanya. Die trouwde in 1991 in Thailand met David Armitage en verhuisde samen met hem naar Engeland. Ze kregen samen twee kinderen. In 2003 trok ze in bij de ouders van haar echtgenoot, maar even later werd aan vrienden en familie verteld dat de vrouw van de ene dag op de andere verdwenen was.

“Ik heb mijn vrouw niet vermoord. Echt niet”, zei Armitage aan journalisten van The Sun. De politie van North Yorkshire voert een onderzoek naar het huwelijk.
 
A police officer was forced to fire his gun through his car windshield during a high-speed chase in downtown Las Vegas on July 11. Bodycam footage shared to Facebook by Las Vegas Metropolitan Police shows Officer William Umana pursuing two murder suspects in his car.

The footage shows Officer Umana chasing an SUV, which suspects Fidel Miranda and Rene Nunez were occupying at the time. Another police car joined the pursuit but was shot at by the suspects a number of times.

According to Metropolitan Police Department Assistant Sheriff Tim Kelly the second officer’s car was hit by bullets at least twice, forcing him to abandon the chase.

The Facebook post states that the suspects fired at least 34 bullets at officers, and the footage shows the final minutes of the chase when Officer Umana fires his gun through his windscreen. According to reports, one suspect was killed during the pursuit, while the other was left wounded.
 
Dus... Hallo Privacy :wave:

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/ned...p-niet-behandeld-op-grond-van-zedenmisdrijven

Bij zijn overplaatsing naar de psychiatrische inrichting weigerde P. dat het medische dossier over zijn zedenachtergrond werd gedeeld, meldt de Volkskrant. Dat kon hij doen op basis van privacywetgeving. Het dossier waarmee men in Den Dolder werkte richtte zich alleen op zijn agressie- en drugsproblematiek en was daarmee onvolledig.





:roflol: dus gestoorde verkrachters kunnen een beroep doen op de privacy wet :dunno:
 
Newly released footage shows the harrowing moments leading up to the 2016 murder of two sheriff's deputies in Peach County, Georgia – Daryl Smallwood and Patrick Sondron – as well as the gun battle that took place in the minutes afterward.
 
Twee neven zaten 42 jaar onschuldig in de cel

0fe5ebe0-5238-11e9-b5e9-8b114ec77da2_web_scale_0.2578125_0.2578125__.jpg

Clifford Williams JR en zijn neef Nathan Myers waren nog jonkies toen ze werden gearresteerd voor moord en moordpoging. Nu zijn ze, na 42 jaar achter de tralies te hebben gezeten, vrijgelaten. Het openbaar ministerie heeft geoordeeld dat er onvoldoende bewijzen van schuld waren. De twee hebben altijd gezworen dat ze niets met de feiten te maken hadden.

Het minimumloon in de VS bedroeg 2,30 dollar per uur, Jimmy Cartner had net de presidentsverkiezingen gewonnen en de film Rocky speelde in de zalen. Zo lang is het geleden dat Clifford Williams JR en zijn neef Nathan Myers vrije burgers waren. Sinds 1976 zaten ze in de dodencel, te wachten op hun terechtstelling die er nooit gekomen is.

Jeannette Williams werd op 2 mei 1976 in haar appartement in het Amerikaanse Jacksonville doodgeschoten. Ook Nina Marshal, die bij haar sliep, werd neergeschoten. Zij overleefde het. Ze beschreef hoe twee mannen de kamer waren binnengekomen en onmiddellijk het vuur hadden geopend. Ze identificeerde Clifford Williams Jr. en Myers als de daders. De twee neven werden opgepakt en opgesloten. Ook al schreeuwden ze hun onschuld uit.

De neven werden veroordeeld tot de doodstraf en zaten exact 42 jaar achter de tralies. Tot nu. Een speciaal opgerichte politiecel, die oude dossiers onderzoekt waarover altijd twijfel is blijven bestaan, heeft Williams (intussen 76) en Myers (pas 63 geworden) vrijgelaten bij gebrek aan harde bewijzen.

“Mijn moeder stierf terwijl ik in de dodencel zat,” zei Williams na zijn vrijlating. “Op dit moment voel ik me gezegend, omdat ik me onder vrienden voel,” zei Myers. “Ik ben niet verbitterd door wat er met me is gebeurd, omdat de Heer mij tot een man heeft gemaakt. Ik was een kind toen ik in de gevangenis belandde. Ik groeide op in mijn eentje, dus nu begrijp ik wat een man doet.”

Een ten onrechte veroordeeld persoon die later onschuldig wordt bevonden, heeft recht op compensatie. De wet van Florida voorziet 50.000 dollar per jaar met een maximum van 2 miljoen dollar, op voorwaarde dat de beklaagden geen eerdere veroordelingen opliepen. Dat wordt nu nog onderzocht.

En de echte dader? Toen de twee neven in de cel zaten, heeft een kennis van hen zich gemeld bij de politie om de feiten op te biechten. Maar hij werd zelfs niet verhoord. De man is intussen overleden.
 
Studente dood teruggevonden nadat ze in auto stapte waarvan ze dacht dat het haar Uber was

obpcxle.jpg

Een Amerikaanse studente is dood teruggevonden nadat ze na een avondje uit met vrienden rond twee uur ’s nachts in een auto stapte waarvan ze dacht dat het haar Uber was. De auto stond voor een bar in uitgaansdistrict Five Points in Columbia geparkeerd, waar de vrouw net vertrok. De volgende dag werd de 21-jarige vrouw dood teruggevonden in de velden van het naburige Claredon County in South Carolina.

Samantha Josephson uit New Jersey werd vrijdag rond twee uur ’s nachts voor het laatst gezien toen ze de bar verliet en in een auto stapte die voor de deur geparkeerd stond. Op beveiligingsbeelden is te zien hoe de vrouw de bar verlaat en in een zwarte Chevrolet Impala stapt. Enkele minuten later arriveerde haar échte Uber, maar de vrouw was toen al weg. De chauffeur cancelde daarop de rit.

De volgende dag stuitten jagers op het lichaam van de vrouw in de velden buiten de stad en schakelen onmiddellijk de politie in. De eigenaar van de auto werd dezelfde dag nog aangehouden nadat agenten het voertuig plots zagen langsrijden. Het gaat om de 24-jarige Nathaniel David Rowland, die inmiddels verdacht wordt van ontvoering en moord.

Volgens de politie zijn in de auto onder meer bloedsporen aangetroffen van de studente. Ook trof de politie haar telefoon aan. Na onderzoek bleek dat de verdachte had geprobeerd om met bleekmiddel, natte doekjes en een bacteriedodend middel de sporen uit te wissen.

Volgens de politie had de auto een kinderslot achterin, waardoor mensen op de achterbank niet zouden kunnen ontsnappen. “Ze had een Uber opgeroepen. We gaan ervan uit dat ze op die Uber aan het wachten was, maar de simpele fout maakte om in de verkeerde auto te stappen”, zegt politiechef William Holbrook.

De vader van het meisje bevestigde haar dood in een emotioneel bericht dat hij op Facebook deelde. “Ik zal mijn meisje altijd liefhebben, mijn hele leven lang en ik zal haar ontzettend gaan missen. Ik kan nog meer over haar schrijven, maar het is zo zwaar. Ik zit hier te huilen terwijl ik naar haar foto kijk en dit schrijf.” Meer dan tienduizend mensen hebben op het hartverscheurende berichtje gereageerd om de rouwende vader en familie een hart onder de riem te steken.
 
Back
Naar boven