MuscleMeat

Sticky Voetbal Topic (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Epic trainer bij Engeland en Rusland, idd

Hij heeft het wel mooi verwoord. Als die Engelsen dat shirt aantrekken dan zak de moed hen in de schoenen.

 
Toen Gullit wegging bij Samp kwam meteen daarna Seedorf daar spelen. Ruud had hem nog rondgeleid daar. Lichtjaren terug.

Merkwaardige transfer destijds, van het grote Ajax naar een subtopper. Was ook direct vertrokken bij Ajax na de CL toen was hij 18 of 19 jaar, terwijl Reiziger en Davids een jaartje later wel naar het grote Milaan gingen.
 
Bosman-arrest was net geweest. En toentertijd was Samp groter als nu. Nog CL finale gespeeld. Zal wel goed kunnen cashen daar. Anders had Ruud Gullit er ook niet gespeeld.
 
Ze spelen daar voor de CONMEBOL nu op het dak van de Zugspitze
 
Robben wil met Sneijder rol in keuze voor bondscoach: "Heel belangrijk"
Arjen Robben verwacht inspraak te hebben bij de keuze voor een nieuwe bondscoach. Dat zegt de Oranje-aanvoerder dinsdag na de verloren oefeninterland tegen Italië (1-2), waarin hij niet in actie kwam.

"Het is de komende tijd de grote vraag: wie wordt de nieuwe bondscoach", zegt Robben tegen FOX Sports. Hij waagt zich niet aan een voorzetje. "Ik ga absoluut geen namen noemen. Daar gaat de KNVB mee bezig. Ik heb aangegeven dat we daarin gekend willen worden. Nou, dan zullen we het wel zien."

Robben hoopt samen met een paar andere Oranje-internationals inspraak te krijgen in de aanstellingsprocedure. "Dat is voor ons als spelersgroep heel belangrijk. Met de aanvoerders, maar ook met Wesley Sneijder, hebben we het erover. Hij zit ook al veertien jaar bij het Nederlands elftal."

"We hebben met z'n allen veel ervaring, veel trainers en spelersgroepen meegemaakt. We hebben dus heel goed een idee wat nodig is", aldus Robben. "Dat zullen we met de KNVB bespreken. Zij zullen ook met mensen komen. Dat is hun taak. Hopelijk worden wij daarbij betrokken."

:orly:

In 2020 zijn die twee er niet eens meer bij.
 
12 op 15 is te doen.
 
omg

2405545291.jpg


:hahaha:
 
Misschien heeft Uday zin om Nederland te coachen. Hij is toch zo gek op totaal voetbal/?
 
Wordt weer 10j wachten voor Club verdomme.
 
Back
Naar boven