XXL Nutrition

Sticky Voetbal Topic

Bezoekers in dit topic

Het alternatief is dat je procentueel boetes heft en botst met de privacywetgeving.
Daar heb je een punt idd. Er zijn natuurlijk nog wel andere alternatieven. In Zwitserland gelden die procentuele boetes overigens wel bij zware overtredingen in het verkeer.
 
Er zijn natuurlijk nog wel andere alternatieven. In Zwitserland gelden die procentuele boetes overigens wel bij zware overtredingen in het verkeer.

wat gewoon botst met de privacy-wetgeving.

Zwitserland is berucht om goede privacy-wetgeving, tenzij het hun staat ten goede komt.
 
Wat te denken van de belastingdienst die jou in NL een boete kan opleggen als die vinden dat je je als ondernemer te weinig salaris laat uitbetalen. En je laat je uitbetalen volgens de regels en accountants keuren het conform de wet goed. Sta je raar te kijken als je dergelijke waarschuwingen in de brievenbus krijgt met dreiging van naheffingen (die al gauw in tonnen kunnen lopen).
 
‘Barça zet weer kwaad bloed bij oude onderhandelingspartner en moet vrezen’
Santos is niet te spreken over de manier waarop Barcelona zich probeert te versterken met Lucas Lima. Zaterdag repte ESPN over een persoonlijk akkoord tussen Barcelona en de middenvelder, maar dat druist in tegen de regels van de FIFA. Het is clubs niet toegestaan om te onderhandelen met spelers die nog meer dan zes maanden onder contract staan bij hun club.

lGEne4M.png
 
Akinfeev is ook niet meer wat het is geweest he.. wel leuk om lozano voor het eerst live te zien spelen
 
‘Karsdorp heeft na inmenging Internazionale extra optie’
Rick Karsdorp vervolgt zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid in de Serie A. De Telegraaf meldde zaterdagochtend dat Feyenoord spoedig een akkoord zal bereiken met AS Roma over de verkoop van de 22-jarige rechtervleugelverdediger. Karsdorp zou echter ook nog elders in de Italiaanse competitie terecht kunnen.

Internazionale zou zich immers gemengd hebben in de strijd om de handtekening van Karsdorp. Roma dacht de drievoudig Oranje-international volgens De Telegraaf binnen 48 uur te kunnen strikken voor een bedrag van ongeveer twintig miljoen euro inclusief bonussen, maar Feyenoord zou mogelijk zelfs meer geld kunnen overhouden aan de verkoop van Karsdorp indien het een deal weet te sluiten met Inter, meldt Sky Sport Italia.

De Milanese club zou zestien miljoen euro overhebben voor de komst van Karsdorp en stelt Feyenoord daarnaast nog diverse bonussen in het vooruitzicht. Het bod van i Nerazzurri zou daarmee hoger kunnen uitvallen dan dat van Roma. Karsdorp kreeg van Feyenoord al toestemming om zijn eigen voorwaarden in Italië te bespreken met de Romeinen, maar zou er nu dus een optie bij hebben.
Geïnteresseerde clubs in ’man van 50.000 euro per dag‘ haken één voor één af’
Het ziet ernaar uit Wayne Rooney ook komend seizoen genoegen zal moeten nemen met een plek op de reservebank van Manchester United. Britse media schrijven zaterdag dat de aanvaller annex captain moeite heeft om een potentiële nieuwe werkgever te vinden. Hij heeft niet één aanbieding ontvangen die in de buurt komt van zijn wensen, zo klinkt het.

Rooney, 31 jaar, is met een weeksalaris van 350.000 euro de absolute grootverdiener op Old Trafford en heeft nog een contract tot volgend jaar zomer, plus een optie voor nog een jaar. Manchester United is niet van plan om de Engels international voor niets te laten gaan en is ook niet van zins om een geldbedrag aan de clubtopscorer aller tijden mee te geven, ter compensatie van het salaris dat hij misloopt als hij vertrekt. Rooney wil op zijn beurt absoluut niet inleveren op financieel gebied.

De combinatie van een transfersom en het salaris schrikt veel clubs af, zo stellen de kranten in Engeland. Voormalig werkgever Everton spendeerde liever miljoenen aan de komst van Davy Klaassen en heeft ook Gylfi Sigurdsson van Swansea City op het oog. Van interesse uit China is inmiddels geen sprake meer, nu de belastingen in het Aziatische land inzake buitenlandse aankopen aanzienlijk zijn verhoogd.

De verwachting is dan ook dat Rooney ook komend seizoen niet veel aan spelen zal toekomen, als hij Old Trafford niet verlaat. De Engelsman kwam in 2017 in slechts zeventien officiële duels in actie, waarvan zeven keer als invaller. Daarin was hij vijfmaal trefzeker. Rooney is inmiddels ook zijn plek in de nationale selectie van Engeland verloren.
Traore naar Lyon

Good Riddance
 
Laatst bewerkt:
En na volgend seizoen nog jaartje of 2 naar de States en daar goed geld verdienen, en dan zit Rooney zijn carriere als overgewaardeerde voetballer er ook op.
 
Ben benieuwd hoeveel die lui over 20 jaar gaan verdienen. Waar gaat dit heen, het einde lijkt nog lang niet in zicht.
 
En na volgend seizoen nog jaartje of 2 naar de States en daar goed geld verdienen, en dan zit Rooney zijn carriere als overgewaardeerde voetballer er ook op.
Rooney overgewaardeerd? Ben je serieus?
 
Ben benieuwd hoeveel die lui over 20 jaar gaan verdienen. Waar gaat dit heen, het einde lijkt nog lang niet in zicht.

En dan hebben we het nog niet over hun bonussen, interland premies, en sponsordeals. :nut:
 
Laatst bewerkt:
Is Piet de Visser daar nog steeds het grote brein? En De Bruyne verkopen ze dan. :nut:
 
Laatst bewerkt:
Confed cup heeft ondertussen wel bewezen dat die videoref geen goed idee is.
 
Rooney overgewaardeerd? Ben je serieus?

Yep. Als hij niet Engels was had hij nooit die wage of status gehad. In Engeland deden ze regelmatig alsof hij net onder Messi of Ronaldo zat qua kwaliteit. Ze noemden hem de witte Pele. Terwijl hij eerder in het rijtje Drogba of Owen hoort, ms zelfs rijtje daaronder.
 
Laatst bewerkt:
Back
Naar boven