XXL Nutrition

Seksschandalen & Zedenzaken

Bezoekers in dit topic

Sowieso geen slecht idee voor mannen in het publieke oog. Je zal maar zo'n hysterisch wijf tegenkomen die jou achteraf beticht van aanranding of verkrachting.
 
Geloof het ook best dat Billo onschuldig is. Als er een iemand is die gehaat wordt is hij het wel.
 
Superstar magician David Blaine 'accused of rape by former model Natasha Prince'

We gaan nog een tijdje door mensen! :roflol:
 
Quentin Tarantino wist jarenlang van de seksuele intimidaties van vrouwen, begaan door Hollywoodproducent Harvey Weinstein. Dat zegt de Pulp Fiction-regisseur tegen The New York Times. Quentin Tarantino zegt spijt te hebben dat hij niets met die informatie had heeft gedaan.

"Ik wist genoeg en had meer moeten doen", zegt de 54-jarige regisseur en scenarioschrijver. "Het was meer dan de gebruikelijke roddels. Ik wist dat hij een aantal dingen had gedaan", bekent Quentin Tarantino, die zichzelf verwijt geen verantwoordelijkheid te hebben genomen door bijvoorbeeld niet langer met Harvey Weinstein samen te werken.

De ex-vriendin van Quentin Tarantino, Mira Sorvino, behoort tot een van de vele actrices die zijn lastiggevallen door Harvey Weinstein. Ze vertelde het destijds aan Quentin Tarantino, die zegt dat ook andere actrices zich beklaagden over de ongewenste intimiteiten door Harvey Weinstein.

Quentin Tarantino werkte vaak samen met het productiebedrijf van Harvey Weinstein, The Weinstein Company. Het bedrijf produceerde onder meer The Hateful Eight, de Kill Bill-films en Inglorious Basterds samen met Quentin Tarantino.

"Daar heb ik nu spijt van. Ik marginaliseerde incidenten. Het maakt niet uit wat ik nu zeg, het klinkt waarschijnlijk als een slap excuus", biecht de regisseur op, die vervolgens een oproep doet aan andere mannen in Hollywood om het probleem van seksuele intimidatie van vrouwen serieus te nemen.
 
Goed van Quentin dat hij het toegeeft.
 
Sportleraar verkracht autistisch meisje (21) na spelletje ‘waarheid, durven of doen?’
Een vechtsportleraar (45) uit Zonhoven is veroordeeld tot 37 maanden cel omdat hij in 2011 een autistisch meisje aanrandde. Na een spelletje ‘waarheid, durven of doen’ verklaarde hij haar wel te willen ontmaagden. Zij was toen 21 jaar en hij 39. “Een eerste keer kon ze hem nog stoppen door te verwijzen naar haar regels, maar een tweede keer verkrachtte hij haar”, aldus de procureur.

Hoewel de feiten dateren van 2011, ging de bal pas aan het rollen in 2013 toen het meisje toch de moed had verzameld om klacht in te dienen. Hij was aanvankelijk haar sportleraar en zachtjesaan groeiden ze naar elkaar toe. Hij stimuleerde immers haar talent en gaf zelfs privélessen. Af en toe tikte hij eens op de poep of streelde hij haar borsten. Het meisje was ook babysit bij de man en zo liep het tussen september en december 2011 mis.

De verdachte paste regelmatig zijn verklaringen aan. “Eerst was er zogezegd niets gebeurd en was alles verzonnen en gelogen”, vertelt de advocaat van het slachtoffer. “Later gaf hij toch stap voor stap elementen toe. De reputatie van de man zegt al genoeg. Hij staat bekend als vrouwenzot en heeft hier gewoon misbruik gemaakt van zijn machtspositie. En dat terwijl mijn cliënte al erg onzeker was omdat ze gepest werd tijdens haar jeugd.”

Beklaagde en slachtoffer waren tijdens de behandeling erg emotioneel. “Ik kan hem niet in de ogen kijken”, snikte zij. “Ik ben zelf drie keer verkracht door mijn broer en weet wat het is. Maar ik ben zelf geen verkrachter”, stelde hij met de tranen rollend over de wangen. “Mensen roepen nu ‘vuile verkrachter’ naar mij, maar alles gebeurde met wederzijdse toestemming.” De dader speelt ook voor vijf jaar zijn burgerrechten kwijt.

Intriest alweer

'Mensen roepen nu ‘vuile verkrachter’ naar mij'

:rolleyes:
 
Laatst bewerkt:
George HW Bush apologizes to Heather Lind over claims | Daily Mail Online

45A6300300000578-5014447-image-a-21_1508887022928.jpg
 
Laatst bewerkt:
Sounds fishy. Weet hij dingen die we niet mogen weten?
 
Zijn nog meer onduidelijkheden. Met name over de enige getuige, Jesus Campos.
    • Jesus Campos has no license to be a security guard?
    • How does he get shot in the leg and then drive 700 miles to Mexico the next day?
    • What did Campos do for the hotel?
    • Why was Paddock's brother arrested for child porn, the timing there?
    • Why was Paddock's hard drive missing?
    • Why was he allowed to use the freight elevator
    • Where is the security footage of this?
    • Why are there two broken windows when one doesn't face the concert
    • Why is campos so nervous about appearing on TV?
    • Why did they pull the girlfriend from Philippines?
    This was the largest mass murder in US history and we know absolutely nothing.
 
  • Like
Waarderingen: Vonk
Only in the USA :roflol:
 
Nog 1.
George H.W. Bush offers a second apology. Two actresses have accused him of groping.
“He reached his right hand around to my behind, and as we smiled for the photo he asked the group, ‘Do you want to know who my favorite magician is?’ As I felt his hand dig into my flesh, he said, ‘David Cop-a-Feel!’ ” Grolnick said.
At age 93, President Bush has been confined to a wheelchair for roughly five years, so his arm falls on the lower waist of people with whom he takes pictures. To try to put people at ease, the president routinely tells the same joke — and on occasion, he has patted women’s rears in what he intended to be a good-natured manner. Some have seen it as innocent; others clearly view it as inappropriate. To anyone he has offended, President Bush apologizes most sincerely.
 
Back
Naar boven