MuscleMeat

Europese Asielcrisis

Bezoekers in dit topic

Er zijn zeker mensen in Syrie die zichzelf goed konden onderhouden inclusief goede baan. Alleen zit er wel een verschil tussen het niveau van opleiding hier en daar, dat is 1.
 
Laatst bewerkt:
Er zijn zeker mensen in Syrie die zichzelf goed konden onderhouden inclusief goede baan. Alleen zit er wel een verschil tussen het niveau van opleiding hier en daar, dat is 1.



die waren en zijn er zeker , alleen betwijfel ik of ze met de rubberboot expres naar Europa zijn gekomen,

de echte goudhaantjes zullen wel naar de Usa of Canada zijn vertrokken
 
Ongewassen, ongeschoren en omgeven met een luchtje van ammoniak en gedroogde urine.
RR73fPl.jpg
 
Laatst bewerkt:
MR-voorzitter slaat scherpe toon aan over migratiebeleid: “België heeft regels”

MR neemt de verantwoordelijkheid over het terugkeerbeleid op zich, zo zegt voorzitter Olivier Chastel zaterdag in La Libre Belgique en La Dernière Heure. “We hebben 11.000 mensen teruggestuurd naar hun land van herkomst. Dit maakt deel uit van een onmisbaar evenwicht.”

“België heeft regels. Die respecteren we, men wordt opgevangen en geholpen en men is beschermd. Maar wanneer de regels niet gerespecteerd worden, is het terugkeerbeleid van toepassing. De laatste drie jaar (2015-2017) hebben we telkens 1.500 tot 1.700 criminelen zonder papieren teruggestuurd. We moeten het terugsturen van criminelen zonder papieren nog versterken”, dixit Chastel.

“Dit betekent meer plaatsen creëren in de gesloten centra. Daar zijn we mee bezig, de capaciteit zal verdubbeld worden. En we moeten blijven bilaterale akkoorden onderhandelen met andere landen, die hun illegale en delinquente illegalen moeten terugnemen.” Chastel breekt ook een lans om op te treden tegen schijnerkenningen van vaderschap en schijnrelaties.
 
Laatst bewerkt:
Mindestens 18 Angriffe alleine seit Sonntag! Messer-Wahnsinn in Deutschland
Zahlreiche Verletzte, vier Tote




ja ,goed idee om al die hulpeloze en dankbare asielzoekers binnen te halen :roflol:
 
Wel triest als er geen land is dat je hebben wil..
 
Back
Naar boven