XXL Nutrition

Shocking 19 manieren om je gemoedstoestand te verbeteren

Bezoekers in dit topic

StylinBro

Cool Novice
Lid geworden
12 dec 2017
Berichten
91
Karma
8
Lengte
1m85
Massa
76kg
Vetpercentage
13%
1) Heb mensen om je heen
Mensen zijn sociale wezens. Jezelf isoleren is jezelf bestraffen. We hebben allemaal behoefte aan mensen om ons heen, al is het maar voor een tijdje. Wij van authentieke man werken graag als eenzame wolven aan onze doelen. Maar ook wij gaan geregeld naar een café om mensen om ons heen te hebben. Zelfs als je graag alleen bent doe je er goed aan om regelmatig een sociale omgeving op te zoeken.

2) Wees verzorgd
Neem iedere dag een douche. Scheer jezelf op regelmatige basis. Hou je haar getrimd en netjes. Je uiterlijke verzorging heeft uitwerking op hoe je je voelt. Wanneer je er verzorgd en netjes bijloopt, ga je je automatisch beter voelen. Wij van authentieke man gaan iedere week naar de kapper. Ook al valt er niet veel te knippen, achteraf voelen we ons een heel stuk frisser en scherper. Ready to kick some more ass.


3) Leef zo dicht mogelijk bij de natuur
Leef bewust en zo dicht mogelijk bij de natuur. Wees in harmonie met je instinctenen je omgeving. De samenleving zoals wij die kennen kampt met een aanhoudende depressie probleem. Mensen zijn de weg kwijt en zijn het contact met de natuur verloren. Vrouwen proberen een desastreuze feministische leven te leiden. Hierbij pretenderen ze dat het oké is voor een vrouw zich als man te gedragen. Ze demoniseren vrouwelijke kwaliteiten als; moederwarmte, zorgzaamheid, compassie, vriendelijkheid, evenwichtigheid en bescheidenheid. Ze worden aangezet om tegen hun natuur in te handelen met als resultaat, stress, somberheid en depressie. Het omgekeerde geldt voor mannen. Deze gedragen zich als laffe pussies zonder ruggengraat in plaats van volwassen authentieke mannen. De moderne man is niet verlicht of geëvolueerd, het is een laffe tak. De moderne vrouw is niet onafhankelijk of sterk, het is een troela.

Gouden tip van vandaag: De beste en meest natuurlijke antidepressiva voor de man is: TESTOSTERON

4) Wees fit
Een rechte rug, brede schouders en grote armen. Een strakke fitness schema is een van de beste dingen die je kunt doen om je beter, sterker en productiever te maken. Luister niet naar mensen die roepen dat meiden niet van gespierde jongens houden. Een fitte lichaam maakt meer verschil dan je ooit had kunnen voorstellen.

Houd je lichaam: clean, lean & mean. Ik beloof je dat je beloond zal worden

5) Kijk geen films met een “sociale boodschap”
Hollywood films met een “progressieve” en “sociale” boodschap kunnen beter vermeden worden. Dit is puur brainwashing om van jou een laffe, jammerende pussy zonder ruggengraat te maken. Het is zelfs beter om helemaal geen televisie of films te kijken. Wij van authentieke man hebben televisie al jaren terug opgegeven. Televisie is voor hersendode zombies. Het zendt alleen maar onzin uit en het maakt je ongelukkig en depressief. TV is niet ontworpen om jou gelukkig te maken. Het is ontworpen om je te manipuleren zodat je meer gaat consumeren om de gecreëerde leegte in te vullen.

6) Luister niet naar droevige muziek
De gemeenschappelijke factor voor allen die ooit aan depressie hebben geleden: Ze luisterden allemaal naar verdrietige, jankerige muziek. Luister naar positieve, motiverende nummers. Muziek heeft een enorm krachtige invloed op je gemoedstoestand. Hoe meer depressieve emo-onzin, hoe negatiever jou stemming. Draai het om en luister naar vrolijke, blije deuntjes

7) Lees inspirerende boeken
Een goede manier om je dag te beginnen is het lezen van één hoofdstuk uit een inspirerende boek. Lees inspirerende blogs of kijk naar inspirerende video’s. Vermijd het nieuws, commerciële tijdschriften, roddelbladen of andere troep die je depressief, verdrietig of jaloers maken.

Wij van authentieke man hebben twee basisregels over wat we lezen: Het moet inspirerend of educatief zijn.

8) Denk goed na over je normen, waarden en moraliteit
We leven in een krankzinnige maatschappij die gerund wordt door incapabele sociopaten. De kans is groot dat je huidige moraliteit jou is opgelegd door anderen. Dit systeem van gedragspatronen met betrekking tot standaarden van goed en verkeerd gedrag zijn gekozen voor jou. Vervolgens zijn deze ingehamerd door maatschappij, media en onderwijs. – “Een authentieke man zijn is immoreel.” – “Testosteron is immoreel.” – “Een bewuste huismoeder zijn is immoreel.”

TESTOSTERON IS HET BELANGRIJKSTE MANNELIJKE HORMOON EN DE SLEUTEL TOT AUTHENTIEKE MANNELIJKE GEZONDHEID EN VITALITEIT.

Ga voor jezelf na wat moreel is en wat niet. Onderzoek dit voor jezelf en schrijf het op. Jij moet de enige zijn die voor jezelf beslist wat goed of fout is. Knikkend volgen en gewoon doen wat de rest doet zonder daarbij na te denken is voor schapen en slaven.

9) Denk goed na over politieke correctheid en het “progressieve” en “liberale” denken
Ook hier geldt weer dat jij voor jezelf moet bepalen wat politiek correct is en wat niet. Bestudeer dit en schrijf het uit voor jezelf. Politieke correctheid kan een maatschappij en/of individu verlammen. Zorg voor helderheid in je hoofd.

10) Begin een onderneming
Er zijn een miljoen-miljard redenen waarom je een eigen bedrijf zou moet beginnen.

11) Maak je eigen regels en bepaal je eigen leven
Wederom, wanneer je in een verwarde maatschappij leeft is je eigen weg inslaan het meest verstandige wat je kunt doen. Neem indien mogelijk afstand van de corporale wereld. Neem afscheid van Hollywood en Walt Disney. Zeg gedag tegen alles wat verdraaid, hypocriet, onzinnig en schadelijk is. Televisie zal je niet gelukkig maken. Een corporale carrière zal je niet gelukkig maken. Een nieuwe auto zal je niet langer dan een week gelukkig maken. Een nieuwe IKEA kast zal je niet gelukkig maken.

12) Niet trouwen
Trouwen onder de huidige wetgeving is een grove fout. De overheid zal volledige en totale controle hebben over je liefdesleven. Zolang de wet anti mannelijk is zou je nooit maar dan ook nooit moeten trouwen. Bij een echtscheiding zal de wet je leven totaal overhoop gooien. Zodra je het “ja-woord” geeft zal de vrouw alle macht in de relatie hebben.

  • Er is geen enkele (rationele) reden voor haar om bij je te blijven.
  • Zodra er een aantal koppels uit haar vriendinnenkring aan een echtscheiding toe zijn, kun je de dagen aftellen voor het einde van je eigen huwelijk.
  • Haar familie en vrienden zullen haar aanmoedigen om van je te scheiden bij het minste of geringste.
  • Op een dag zal ze wakker worden en opeens realiseert ze zich dat ze niet meer van je houdt en daarom een echtscheiding wil. Jullie kind van 7 jaar kan je nu alleen nog in het weekend zien. En iedere maand zul je braaf een bedrag moeten afstaan waar zij totale zeggenschap over heeft.
13) Geen sociale media
Kun je de laatste keer herinneren dat je je goed hebt gevoeld na een uurtje sociale media? Nee dat dacht ik al. Mensen die verslaafd zijn aan sociale media zijn hopeloos en hebben hun contact met de werkelijkheid allang verloren. Met als bijgevolg dat ze verbitterd en ongelukkig zijn.

14) Geen financiële schuld
Schuld is slavernij. En slavernij leidt logischerwijs tot een negatieve gemoedstoestand. Vroeger werd het knechtschap genoemd, tegenwoordig noemen we het een “lening”. Wanneer je het niet kan veroorloven, niet kopen.

15) Vindt een levensmissie
Makkelijker gezegd dan gedaan. Maar een leven zonder betekenis is geen leven. Een authentieke man doet alles voor een doel. Als het geen doel dient dan verspilt een authentieke man geen tijd of energie er aan. Een authentieke man verspilt zijn tijd niet aan onzin. Hij gaat niet shoppen, of naar de bioscoop om zijn tijd te doden. Hij jaagt niet iedere dag dronken in de kroeg op sletten. Zijn enige doel is verbetering en vooruitgang. Fysieke, geestelijke en financiële verbetering is zijn enige doel.

16) Eet gezond
Geen enkel gerecht op aarde smaakt zo lekker als slank en gezond zijn voelt. Vermijd havermout en andere tarweproducten. Vermijd suiker, zout en bloem. Vlees is voedsel voor de authentieke man. Rund, ei, kip, varken, vis, eend, lam, struisvogel, krokodil, dinosaurus, maak je keuze. Wees zuinig met koolhydraten en eet deze voor spiermassa. Gezonde koolhydraatbronnen zijn: Witte rijst, aardappelen, zoete aardappelen, groente en fruit.

17) Krijg genoeg slaap
Voor een goed humeur is diepe REM-slaap erg belangrijk. Wanneer je niet goed slaap wordt je chagrijnig, ongeduldig, prikkelbaar, vermoeid, vergeetachtig en depressief. Ook wanneer je 8 uur in bed hebt gelegen, maar geen diepe REM-slaap hebt gehad heeft dat een negatie uitwerking op je gemoedstoestand. Wanneer je slecht slaap moet je dit zo snel mogelijk fixen. Sta iedere dag om dezelfde tijdstip op en ga iedere dag op hetzelfde tijdstip naar bed.

18) Woon in de juiste stad
Veel mensen zijn ongelukkig met de stad of dorp waarin ze leven. Ben je er niet tevreden mee? Verhuis. Kies een grote stad met veel mogelijkheden en veel inwoners. Wanneer je twee films huurt en eentje is waardeloos, dan zet je deze af en kijk je de andere film. Wanneer je omgeving verschrikkelijk is om wat voor reden dan ook. Verhuis direct en begin ergens anders overnieuw. Nederland is groter dan het boerengat waar je nu zit. De Europese Unie geeft je de mogelijkheid om in 27 landen te leven. Maak hier gebruik van. Ontdek de wereld, ga er op uit.

19) De juiste vrienden groep
Jij bent het gemiddelde van de vijf mensen waar je het meest mee omgaat. Het gemiddelde van wat ze verdienen, wat ze denken, waar ze naar streven, wat ze bereiken etc. Ga voor jezelf na wie de vijf personen zijn waar je de meeste tijd mee doorbrengt en realiseer je dat jij het gemiddelde van hen bent. Ben je hier niet tevreden mee? Dan wordt het tijd om nieuwe vrienden te maken. Dit klinkt hard en rigoureus, maar dat is het enige juiste om te doen. Je omgeving en vooral de mensen waar je het meest mee omgaat bepalen voor een heel groot deel jou gemoedstoestand, succes en geluk in het leven.


Autersrechten aan authentiekeman.nl
 
Laatst bewerkt:
44875583_2323870597625551_3842178924394053632_n.jpg
 
Wat nou als ik politiek correct wil zijn?
 
Sticky maar doen dan ?
 
Mensen zijn de weg kwijt en zijn het contact met de natuur verloren. Vrouwen proberen een desastreuze feministische leven te leiden. Hierbij pretenderen ze dat het oké is voor een vrouw zich als man te gedragen. Ze demoniseren vrouwelijke kwaliteiten als; moederwarmte, zorgzaamheid, compassie, vriendelijkheid, evenwichtigheid en bescheidenheid. Ze worden aangezet om tegen hun natuur in te handelen met als resultaat, stress, somberheid en depressie. Het omgekeerde geldt voor mannen. Deze gedragen zich als laffe pussies zonder ruggengraat in plaats van volwassen authentieke mannen. De moderne man is niet verlicht of geëvolueerd, het is een laffe tak. De moderne vrouw is niet onafhankelijk of sterk, het is een troela.

SGP very much.:roflol:
 
Oké ik zal stoppen, hoe meer ik lees hoe gekker het wordt:roflol::roflol:
 
  • Like
Waarderingen: BB_
Als 10 en daardoor 11 en 18 niet lukken ben je alsnog fucked.
 
4) Stoppen met aftrekken op online porno geeft je een diepere (masculiene) stem.
Een diepe stem is een masculiene stem en dus positief.

:roflol:
"Ik heb geen wetenschappelijke artikel of medische professor nodig om te weten dat dit een feit is. (eigen praktijkervaring)"

Oh oke dan
 
  • Like
Waarderingen: Inb4
1) DBB


2) DBB


3) DBB


4) DBB


5) DBB


6) DBB


7) DBB


8) DBB


9) DBB


10) DBB


11) DBB


12) DBB


13) DBB


14) DBB


15) DBB


16) DBB


17) DBB


18) DBB


19) DBB
 
Lol.
Morgen rustig eens lezen... Of niet?
Train day = happy day!
 
Lol.
Morgen rustig eens lezen... Of niet?
Train day = happy day!
Misschien toch wat minder je vrouwelijke kwaliteiten demoniseren?

Ja daar ik zei het: DEMONISEREN :schoot:
 
Misschien toch wat minder je vrouwelijke kwaliteiten demoniseren?

Ja daar ik zei het: DEMONISEREN :schoot:

Misschien ligt het aan het feit dat het maandag is, maar ik snap niet wat je bedoelt :o
 
Back
Naar boven