1. (werkt op alle apparaten, ook desktop, behalve iphone/ios)

  Ontzet Notitie

Shocking 19 manieren om je gemoedstoestand te verbeteren

Topic in 'Gemoed en Motivatie' gestart door StylinBro, 2 nov 2018.

Bezoekers aanwezig in Topic (Leden: 0, Gasten: 1)

 1. StylinBro

  StylinBro Cool Novice Topic Starter

  Berichten:
  91
  Leuk Bevonden:
  8
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  21.616
  Lengte:
  1m85
  Massa:
  76kg
  Vetpercentage:
  13%
  1) Heb mensen om je heen
  Mensen zijn sociale wezens. Jezelf isoleren is jezelf bestraffen. We hebben allemaal behoefte aan mensen om ons heen, al is het maar voor een tijdje. Wij van authentieke man werken graag als eenzame wolven aan onze doelen. Maar ook wij gaan geregeld naar een café om mensen om ons heen te hebben. Zelfs als je graag alleen bent doe je er goed aan om regelmatig een sociale omgeving op te zoeken.

  2) Wees verzorgd
  Neem iedere dag een douche. Scheer jezelf op regelmatige basis. Hou je haar getrimd en netjes. Je uiterlijke verzorging heeft uitwerking op hoe je je voelt. Wanneer je er verzorgd en netjes bijloopt, ga je je automatisch beter voelen. Wij van authentieke man gaan iedere week naar de kapper. Ook al valt er niet veel te knippen, achteraf voelen we ons een heel stuk frisser en scherper. Ready to kick some more ass.


  3) Leef zo dicht mogelijk bij de natuur
  Leef bewust en zo dicht mogelijk bij de natuur. Wees in harmonie met je instinctenen je omgeving. De samenleving zoals wij die kennen kampt met een aanhoudende depressie probleem. Mensen zijn de weg kwijt en zijn het contact met de natuur verloren. Vrouwen proberen een desastreuze feministische leven te leiden. Hierbij pretenderen ze dat het oké is voor een vrouw zich als man te gedragen. Ze demoniseren vrouwelijke kwaliteiten als; moederwarmte, zorgzaamheid, compassie, vriendelijkheid, evenwichtigheid en bescheidenheid. Ze worden aangezet om tegen hun natuur in te handelen met als resultaat, stress, somberheid en depressie. Het omgekeerde geldt voor mannen. Deze gedragen zich als laffe pussies zonder ruggengraat in plaats van volwassen authentieke mannen. De moderne man is niet verlicht of geëvolueerd, het is een laffe tak. De moderne vrouw is niet onafhankelijk of sterk, het is een troela.

  Gouden tip van vandaag: De beste en meest natuurlijke antidepressiva voor de man is: TESTOSTERON

  4) Wees fit
  Een rechte rug, brede schouders en grote armen. Een strakke fitness schema is een van de beste dingen die je kunt doen om je beter, sterker en productiever te maken. Luister niet naar mensen die roepen dat meiden niet van gespierde jongens houden. Een fitte lichaam maakt meer verschil dan je ooit had kunnen voorstellen.

  Houd je lichaam: clean, lean & mean. Ik beloof je dat je beloond zal worden

  5) Kijk geen films met een “sociale boodschap”
  Hollywood films met een “progressieve” en “sociale” boodschap kunnen beter vermeden worden. Dit is puur brainwashing om van jou een laffe, jammerende pussy zonder ruggengraat te maken. Het is zelfs beter om helemaal geen televisie of films te kijken. Wij van authentieke man hebben televisie al jaren terug opgegeven. Televisie is voor hersendode zombies. Het zendt alleen maar onzin uit en het maakt je ongelukkig en depressief. TV is niet ontworpen om jou gelukkig te maken. Het is ontworpen om je te manipuleren zodat je meer gaat consumeren om de gecreëerde leegte in te vullen.

  6) Luister niet naar droevige muziek
  De gemeenschappelijke factor voor allen die ooit aan depressie hebben geleden: Ze luisterden allemaal naar verdrietige, jankerige muziek. Luister naar positieve, motiverende nummers. Muziek heeft een enorm krachtige invloed op je gemoedstoestand. Hoe meer depressieve emo-onzin, hoe negatiever jou stemming. Draai het om en luister naar vrolijke, blije deuntjes

  7) Lees inspirerende boeken
  Een goede manier om je dag te beginnen is het lezen van één hoofdstuk uit een inspirerende boek. Lees inspirerende blogs of kijk naar inspirerende video’s. Vermijd het nieuws, commerciële tijdschriften, roddelbladen of andere troep die je depressief, verdrietig of jaloers maken.

  Wij van authentieke man hebben twee basisregels over wat we lezen: Het moet inspirerend of educatief zijn.

  8) Denk goed na over je normen, waarden en moraliteit
  We leven in een krankzinnige maatschappij die gerund wordt door incapabele sociopaten. De kans is groot dat je huidige moraliteit jou is opgelegd door anderen. Dit systeem van gedragspatronen met betrekking tot standaarden van goed en verkeerd gedrag zijn gekozen voor jou. Vervolgens zijn deze ingehamerd door maatschappij, media en onderwijs. – “Een authentieke man zijn is immoreel.” – “Testosteron is immoreel.” – “Een bewuste huismoeder zijn is immoreel.”

  TESTOSTERON IS HET BELANGRIJKSTE MANNELIJKE HORMOON EN DE SLEUTEL TOT AUTHENTIEKE MANNELIJKE GEZONDHEID EN VITALITEIT.

  Ga voor jezelf na wat moreel is en wat niet. Onderzoek dit voor jezelf en schrijf het op. Jij moet de enige zijn die voor jezelf beslist wat goed of fout is. Knikkend volgen en gewoon doen wat de rest doet zonder daarbij na te denken is voor schapen en slaven.

  9) Denk goed na over politieke correctheid en het “progressieve” en “liberale” denken
  Ook hier geldt weer dat jij voor jezelf moet bepalen wat politiek correct is en wat niet. Bestudeer dit en schrijf het uit voor jezelf. Politieke correctheid kan een maatschappij en/of individu verlammen. Zorg voor helderheid in je hoofd.

  10) Begin een onderneming
  Er zijn een miljoen-miljard redenen waarom je een eigen bedrijf zou moet beginnen.

  11) Maak je eigen regels en bepaal je eigen leven
  Wederom, wanneer je in een verwarde maatschappij leeft is je eigen weg inslaan het meest verstandige wat je kunt doen. Neem indien mogelijk afstand van de corporale wereld. Neem afscheid van Hollywood en Walt Disney. Zeg gedag tegen alles wat verdraaid, hypocriet, onzinnig en schadelijk is. Televisie zal je niet gelukkig maken. Een corporale carrière zal je niet gelukkig maken. Een nieuwe auto zal je niet langer dan een week gelukkig maken. Een nieuwe IKEA kast zal je niet gelukkig maken.

  12) Niet trouwen
  Trouwen onder de huidige wetgeving is een grove fout. De overheid zal volledige en totale controle hebben over je liefdesleven. Zolang de wet anti mannelijk is zou je nooit maar dan ook nooit moeten trouwen. Bij een echtscheiding zal de wet je leven totaal overhoop gooien. Zodra je het “ja-woord” geeft zal de vrouw alle macht in de relatie hebben.

  • Er is geen enkele (rationele) reden voor haar om bij je te blijven.
  • Zodra er een aantal koppels uit haar vriendinnenkring aan een echtscheiding toe zijn, kun je de dagen aftellen voor het einde van je eigen huwelijk.
  • Haar familie en vrienden zullen haar aanmoedigen om van je te scheiden bij het minste of geringste.
  • Op een dag zal ze wakker worden en opeens realiseert ze zich dat ze niet meer van je houdt en daarom een echtscheiding wil. Jullie kind van 7 jaar kan je nu alleen nog in het weekend zien. En iedere maand zul je braaf een bedrag moeten afstaan waar zij totale zeggenschap over heeft.
  13) Geen sociale media
  Kun je de laatste keer herinneren dat je je goed hebt gevoeld na een uurtje sociale media? Nee dat dacht ik al. Mensen die verslaafd zijn aan sociale media zijn hopeloos en hebben hun contact met de werkelijkheid allang verloren. Met als bijgevolg dat ze verbitterd en ongelukkig zijn.

  14) Geen financiële schuld
  Schuld is slavernij. En slavernij leidt logischerwijs tot een negatieve gemoedstoestand. Vroeger werd het knechtschap genoemd, tegenwoordig noemen we het een “lening”. Wanneer je het niet kan veroorloven, niet kopen.

  15) Vindt een levensmissie
  Makkelijker gezegd dan gedaan. Maar een leven zonder betekenis is geen leven. Een authentieke man doet alles voor een doel. Als het geen doel dient dan verspilt een authentieke man geen tijd of energie er aan. Een authentieke man verspilt zijn tijd niet aan onzin. Hij gaat niet shoppen, of naar de bioscoop om zijn tijd te doden. Hij jaagt niet iedere dag dronken in de kroeg op sletten. Zijn enige doel is verbetering en vooruitgang. Fysieke, geestelijke en financiële verbetering is zijn enige doel.

  16) Eet gezond
  Geen enkel gerecht op aarde smaakt zo lekker als slank en gezond zijn voelt. Vermijd havermout en andere tarweproducten. Vermijd suiker, zout en bloem. Vlees is voedsel voor de authentieke man. Rund, ei, kip, varken, vis, eend, lam, struisvogel, krokodil, dinosaurus, maak je keuze. Wees zuinig met koolhydraten en eet deze voor spiermassa. Gezonde koolhydraatbronnen zijn: Witte rijst, aardappelen, zoete aardappelen, groente en fruit.

  17) Krijg genoeg slaap
  Voor een goed humeur is diepe REM-slaap erg belangrijk. Wanneer je niet goed slaap wordt je chagrijnig, ongeduldig, prikkelbaar, vermoeid, vergeetachtig en depressief. Ook wanneer je 8 uur in bed hebt gelegen, maar geen diepe REM-slaap hebt gehad heeft dat een negatie uitwerking op je gemoedstoestand. Wanneer je slecht slaap moet je dit zo snel mogelijk fixen. Sta iedere dag om dezelfde tijdstip op en ga iedere dag op hetzelfde tijdstip naar bed.

  18) Woon in de juiste stad
  Veel mensen zijn ongelukkig met de stad of dorp waarin ze leven. Ben je er niet tevreden mee? Verhuis. Kies een grote stad met veel mogelijkheden en veel inwoners. Wanneer je twee films huurt en eentje is waardeloos, dan zet je deze af en kijk je de andere film. Wanneer je omgeving verschrikkelijk is om wat voor reden dan ook. Verhuis direct en begin ergens anders overnieuw. Nederland is groter dan het boerengat waar je nu zit. De Europese Unie geeft je de mogelijkheid om in 27 landen te leven. Maak hier gebruik van. Ontdek de wereld, ga er op uit.

  19) De juiste vrienden groep
  Jij bent het gemiddelde van de vijf mensen waar je het meest mee omgaat. Het gemiddelde van wat ze verdienen, wat ze denken, waar ze naar streven, wat ze bereiken etc. Ga voor jezelf na wie de vijf personen zijn waar je de meeste tijd mee doorbrengt en realiseer je dat jij het gemiddelde van hen bent. Ben je hier niet tevreden mee? Dan wordt het tijd om nieuwe vrienden te maken. Dit klinkt hard en rigoureus, maar dat is het enige juiste om te doen. Je omgeving en vooral de mensen waar je het meest mee omgaat bepalen voor een heel groot deel jou gemoedstoestand, succes en geluk in het leven.


  Autersrechten aan authentiekeman.nl
   
  Laatst bewerkt: 22 dec 2018
  chulodogo en chrisk vinden dit leuk.
 2. imnewhere

  imnewhere Competitive Bodybuilder

  Berichten:
  1.975
  Leuk Bevonden:
  1.017
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  1.777.376
  Lengte:
  1m80
  Massa:
  71kg
  Faggots! ;)
   
  mat, bascross en Sanca Magni vinden dit leuk.
 3. Sanca Magni

  Sanca Magni Resurrected Super Mod +10 jaar member

  Berichten:
  69.949
  Leuk Bevonden:
  26.405
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  92.935.289
  Lengte:
  1m78
  Massa:
  106kg
  Vetpercentage:
  1%
 4. EigenWereld

  EigenWereld Ripped Bodybuilder Relnicht

  Berichten:
  3.499
  Leuk Bevonden:
  3.394
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  8.354.837
  Lengte:
  1m83
  Massa:
  88kg
  Vetpercentage:
  14%
  Wat nou als ik politiek correct wil zijn?
   
 5. Nomen Nescio

  Nomen Nescio Died Twice. Elite Member

  Berichten:
  24.374
  Leuk Bevonden:
  12.076
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  34.239.203
  Lengte:
  1m72
  Massa:
  76kg
  Vetpercentage:
  13%
 6. Inb4

  Inb4 XXX Elite Member

  Berichten:
  5.073
  Leuk Bevonden:
  2.666
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  2.351.139
  Lengte:
  1m75
  Massa:
  50kg
  Vetpercentage:
  > 50%
  Sticky maar doen dan ?
   
 7. Roy DeMeo

  Roy DeMeo ★★★★★ Elite Member +10 jaar member

  Berichten:
  44.809
  Leuk Bevonden:
  11.570
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  10.348.603
  Camelus en Vieze jij vinden dit leuk.
 8. roei- en fietsfanaat

  roei- en fietsfanaat Advanced Bodybuilder Elite Member Challenge Winner Pindakaas Baas

  Berichten:
  1.204
  Leuk Bevonden:
  1.144
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  6.451.479
  Lengte:
  1m82
  Massa:
  70kg
  Vetpercentage:
  8%
  SGP very much.:roflol:
   
 9. roei- en fietsfanaat

  roei- en fietsfanaat Advanced Bodybuilder Elite Member Challenge Winner Pindakaas Baas

  Berichten:
  1.204
  Leuk Bevonden:
  1.144
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  6.451.479
  Lengte:
  1m82
  Massa:
  70kg
  Vetpercentage:
  8%
 10. roei- en fietsfanaat

  roei- en fietsfanaat Advanced Bodybuilder Elite Member Challenge Winner Pindakaas Baas

  Berichten:
  1.204
  Leuk Bevonden:
  1.144
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  6.451.479
  Lengte:
  1m82
  Massa:
  70kg
  Vetpercentage:
  8%
  Oke, Utrecht boerengat, got it
   
 11. roei- en fietsfanaat

  roei- en fietsfanaat Advanced Bodybuilder Elite Member Challenge Winner Pindakaas Baas

  Berichten:
  1.204
  Leuk Bevonden:
  1.144
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  6.451.479
  Lengte:
  1m82
  Massa:
  70kg
  Vetpercentage:
  8%
  Dus alle studenten die lenen bij DUO zijn slaven van de overheid
   
 12. roei- en fietsfanaat

  roei- en fietsfanaat Advanced Bodybuilder Elite Member Challenge Winner Pindakaas Baas

  Berichten:
  1.204
  Leuk Bevonden:
  1.144
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  6.451.479
  Lengte:
  1m82
  Massa:
  70kg
  Vetpercentage:
  8%
  Oké ik zal stoppen, hoe meer ik lees hoe gekker het wordt:roflol::roflol:
   
 13. chrisk

  chrisk MΟΛΩΝ ΛΑBE Elite Member

  Berichten:
  8.782
  Leuk Bevonden:
  2.181
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  4.661.764
  Als 10 en daardoor 11 en 18 niet lukken ben je alsnog fucked.
   
 14. Inb4

  Inb4 XXX Elite Member

  Berichten:
  5.073
  Leuk Bevonden:
  2.666
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  2.351.139
  Lengte:
  1m75
  Massa:
  50kg
  Vetpercentage:
  > 50%
  4) Stoppen met aftrekken op online porno geeft je een diepere (masculiene) stem.
  Een diepe stem is een masculiene stem en dus positief.

  :roflol:
   
  mat vindt dit leuk.
 15. fred22

  fred22 Competitive Bodybuilder

  Berichten:
  1.650
  Leuk Bevonden:
  708
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  4.708.797
  Lengte:
  1m80
  "Ik heb geen wetenschappelijke artikel of medische professor nodig om te weten dat dit een feit is. (eigen praktijkervaring)"

  Oh oke dan
   
  Inb4 vindt dit leuk.
 16. harpep

  harpep Tuned Ecto Elite Member +10 jaar member

  Berichten:
  4.644
  Leuk Bevonden:
  3.235
  Karma:
  9.542.877
  1) DBB


  2) DBB


  3) DBB


  4) DBB


  5) DBB


  6) DBB


  7) DBB


  8) DBB


  9) DBB


  10) DBB


  11) DBB


  12) DBB


  13) DBB


  14) DBB


  15) DBB


  16) DBB


  17) DBB


  18) DBB


  19) DBB
   
  mat, Inb4 en Sanca Magni vinden dit leuk.
 17. Bubs

  Bubs Ripped Bodybuilder

  Berichten:
  3.072
  Leuk Bevonden:
  8.638
  Geslacht:
  Vrouw
  Karma:
  31.593.454
  Lengte:
  1m57
  Massa:
  52kg
  Lol.
  Morgen rustig eens lezen... Of niet?
  Train day = happy day!
   
  StylinBro vindt dit leuk.
 18. Tazdevl

  Tazdevl Dutch Bodybuilder Elite Member

  Berichten:
  460
  Leuk Bevonden:
  67
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  77.838
  Lengte:
  1m83
 19. Banshee

  Banshee Freaky Bodybuilder

  Berichten:
  4.743
  Leuk Bevonden:
  4.230
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  13.972.825
  Lengte:
  1m82
  Massa:
  76kg
  Misschien toch wat minder je vrouwelijke kwaliteiten demoniseren?

  Ja daar ik zei het: DEMONISEREN :schoot:
   
 20. Bubs

  Bubs Ripped Bodybuilder

  Berichten:
  3.072
  Leuk Bevonden:
  8.638
  Geslacht:
  Vrouw
  Karma:
  31.593.454
  Lengte:
  1m57
  Massa:
  52kg
  Misschien ligt het aan het feit dat het maandag is, maar ik snap niet wat je bedoelt :o
   

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie