- Lid geworden
- 18 jul 2011
- Berichten
- 2.075
- Waardering
- 750
- Lengte
- 1m86
- Massa
- 96kg
- Vetpercentage
- 11%
Beetje rare topic maar bare with me.
Alles met 'smaak' is me over de jaren heen eigenlijk steeds meer gaan tegenstaan. Dan doel ik dus op kruiden/specerijen, sauzen enz., mijn cheat meal was altijd ben&jerry's ijs maar dat is me ook gaan tegenstaan (eerst niet van af te blijven) en ik heb het aan m'n vrouw gegeven vandaag, kreeg het gewoon niet weg. Nu heb ik dit altijd al een beetje gehad, zo heb ik 10 jaar terug verschillende smaken whey uitgeprobeerd toen ik er pas mee begon en die begonnen me allemaal tegen te staan. Toen neutrale whey geprobeerd en nooit teruggekeken. Nu ben ik steeds meer 'naturel' gaan eten om ongeveer dezelfde reden (eten ging me tegenstaan), dus de saus ging er eerst uit en daarna volgden dingen zoals zout, peper enz.
Nu ben ik gearriveerd op een punt waar zelfs kipfilet (zonder iets erop - geen kruiden niets) me te veel 'smaak' heeft en ik er echt tegen opzie om het te eten, ik krijg eigenlijk alleen droge rijst/aardappelen/broccoli/bloemkool/havermout/enz. goed naar binnen nowadays en natuurlijk smaakloze whey.
Best jammer want uit eten gaan en overige sociale gelegenheden worden steeds moeilijker en ik vraag me af of iemand hier ervaring mee heeft, het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik straks helemaal niets meer wil eten
Verdere info: dit had ik vorig jaar ookal een beetje, dacht dat het met de cut weg zou gaan omdat ik in bulk zat maar is in de cut gewoon zo gebleven en langzaamaan geëscaleerd tot waar het nu is.
Alles met 'smaak' is me over de jaren heen eigenlijk steeds meer gaan tegenstaan. Dan doel ik dus op kruiden/specerijen, sauzen enz., mijn cheat meal was altijd ben&jerry's ijs maar dat is me ook gaan tegenstaan (eerst niet van af te blijven) en ik heb het aan m'n vrouw gegeven vandaag, kreeg het gewoon niet weg. Nu heb ik dit altijd al een beetje gehad, zo heb ik 10 jaar terug verschillende smaken whey uitgeprobeerd toen ik er pas mee begon en die begonnen me allemaal tegen te staan. Toen neutrale whey geprobeerd en nooit teruggekeken. Nu ben ik steeds meer 'naturel' gaan eten om ongeveer dezelfde reden (eten ging me tegenstaan), dus de saus ging er eerst uit en daarna volgden dingen zoals zout, peper enz.
Nu ben ik gearriveerd op een punt waar zelfs kipfilet (zonder iets erop - geen kruiden niets) me te veel 'smaak' heeft en ik er echt tegen opzie om het te eten, ik krijg eigenlijk alleen droge rijst/aardappelen/broccoli/bloemkool/havermout/enz. goed naar binnen nowadays en natuurlijk smaakloze whey.
Best jammer want uit eten gaan en overige sociale gelegenheden worden steeds moeilijker en ik vraag me af of iemand hier ervaring mee heeft, het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik straks helemaal niets meer wil eten
Verdere info: dit had ik vorig jaar ookal een beetje, dacht dat het met de cut weg zou gaan omdat ik in bulk zat maar is in de cut gewoon zo gebleven en langzaamaan geëscaleerd tot waar het nu is.