Fitness Seller

Lees dit eerst Algemene forumregels (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

RFFNCK

Super Moderator
Super Mod
+10 jaar member
Lid geworden
28 mrt 2011
Berichten
29.189
Karma
8.329
Let op! De forumleiding behoudt het recht om deze regels te herzien en andere straffen te hanteren indien de situatie daarom vraagt in individuele gevallen.

Dit reglement gaat per direct (4-12) in.1. Omgang met elkaar

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar wij willen benadrukken dat wij een normale en respectvolle omgang met elkaar willen zien. Hiertoe behoren de volgende subregels:

1.1. Het plaatsen van foto’s of andere privé informatie van anderen is niet toegestaan.
Deze regel geldt dus voor zowel foto’s als adres of andere privé informatie. Ongeacht of de persoon deze foto’s of informatie reeds zelf heeft gepost, het plaatsen hiervan is NIET toegestaan.

Overtreden van deze regel betekent het verwijderen van het bericht en één strafpunt voor de duur van één jaar. Herhaling van overtreding van deze regel betekent in het vervolg twee strafpunten voor de duur van één jaar.

1.2. Ongewenst gedrag
Onder ongewenst gedrag worden zowel taalgebruik als agressie en provocatie verstaan. Berichten die als ongewenst worden gezien worden verwijderd, gevolgd door een waarschuwing. Bij meerdere voorvallen zal ingegrepen worden op de manier die nodig geacht wordt.

Overtreden van deze regel betekent het verwijderen van het bericht en één strafpunt voor de duur van één jaar. Bij herhaaldelijk overtreden van deze regel kunnen er andere maatregelen worden genomen.

1.3. Bedreigingen
Het spreekt voor zich dat het niet gewenst is anderen te bedreigen. Dit wordt gezien als een ernstige zaak en hiertoe zullen dan ook strenge maatregelen worden genomen. Dit geldt voor zowel bedreigingen in openbare berichten als privé conversaties.

Overtreden van deze regel betekent het verwijderen van het bericht en vijf strafpunten met een weekban tot gevolg. Herhaling van deze overtreding betekent vervolgens een permanente verbanning van het forum.

1.4. Aanstootgevende inhoud plaatsen
Onder aanstootgevende inhoud verstaan we inhoud met een erotische, beledigende, discriminerende, racistische of anderszins aanstootgevende inhoud.

Overtreden van deze regel betekent het verwijderen van het bericht en één strafpunt voor de duur van één jaar. Bij herhaaldelijk overtreden van deze regel kunnen er andere maatregelen worden genomen.

2. Off-topic of flooden
Dit forum kent veel verschillende subfora en topics. Dat betekent dat er voor vrijwel alles reeds topics of subfora zijn en vragen en opmerkingen dienen dan ook in het correcte topic of subforum geplaatst te worden.

Overtreden van deze regel betekent het verwijderen van het bericht.

3. Ongewenst adverteren
Dit forum kent een aantal sponsoren en het is hiernaast niet toegestaan te adverteren voor andere (web)shops. Ervaringen bespreken mag, reclame maken niet.

Overtreden van deze regel betekent het verwijderen van het bericht en één strafpunt voor de duur van één maand.

4. Spam accounts
Vanzelfsprekend zijn spam accounts en berichten niet gewenst op het forum.

Overtreden van deze regel betekent het verwijderen van alle berichten van het spam account en tevens permanente verbanning en verwijdering van het forum.

5. Kloon accounts
Het is niet toegestaan om meerdere accounts te hebben op het forum.

Overtreden van deze regel betekent het permanente verbanning en verwijdering van het kloon account. Het account behorende bij het kloon account ontvangt één strafpunt voor de duur van één jaar.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.

Soortgelijke topics

Naar boven