AndroidHealthClinic

allereerste voorzichtige foto

Bezoekers in dit topic

kingnothing

Cool Novice
Elite Member
15 jaar lid
Lid sinds
9 aug 2003
Berichten
200
Waardering
16
Lengte
1m85
Mijn eerste foto na zo een ongeveer 7 weken snoeihard ( voor mijn doen dan he ) getrained te hebben. Hier ben ik net klaar met trainen btw.Tis maar ene foto, meer volgen nog. Ik ben 1.82M, 70KG, 27 jaar, vetpercentage weet ik niet. Geen sportachtergrond heb ik ofzow. Mijn vraag is of ik al een beetje een goede basis heb.


http://www.pbase.com/image/20473949
 
kingnothing zei:
Mijn eerste foto na zo een ongeveer 7 weken snoeihard ( voor mijn doen dan he ) getrained te hebben. Hier ben ik net klaar met trainen btw.Tis maar ene foto, meer volgen nog. Ik ben 1.82M, 70KG, 27 jaar, vetpercentage weet ik niet. Geen sportachtergrond heb ik ofzow. Mijn vraag is of ik al een beetje een goede basis heb.http://www.pbase.com/image/20473949


Goeie basis, borst vind ik heel goed, voor de rest heb je gewoon meer overall mass nodig, en pak die rug hard!
 
Goed resultaat voor 7 weken. Je hebt je borsthaar geschoren zie ik :D
 
de bsais is zeker gelegd..en dat in 7 weken zonder enige vorm van sportverleden?

nu flink bulkrn en dan mag je binnekort weer nieuwe fotos plaatsen als t net zo hard gaat. kijk t maar eens aan en paar maanden. je zult versteld staan als ik zo die 1e foto zie.

goed bezig:thumb:
 
Bedankt voor jullie reacties mannen! Ik vind van mijzelf ook dat ik hard vooruit ben gegaan. Nu is het moment ook daar dat ik echt serieuzer moet gaan worden ( kwa eten enzo, klooi maar wat aan tot nu toe )

DJNRG83 - ja je had het goed gezien, mijn haar is eraf hehe, voor het eerst in......mja kheb het er nog nooit eerder afgeschoren.

dandyman - Nee ik heb echt geen sportverleden tenzij je middelbare school meeteld. En ik zit op kantoor als een simpele sys admin.

Vinny - Ik zal je raad zeker opvolgen, bedankt m8!
 
Petje af als je dit in 7 weken bereikt hebt. iets meer aandacht aan je borst besteden en het gaat helemaal goed komen. Ga zo door!
 
Goed bezig. Kijk maar eens wat er gebeurt als je zo een paar jaar getraint hebt.
 
Thanks guys,

Echt ik ben zwaar verslaafd geworden aan bodybuilding. Ik voel me ook echt een heeeel stuk beter nu, sterker.
 
Jep goed bezig! Nu nog iets serieuzer letten op je voeding zoals je al zelf zei, en dan moet het helemaal goedkomen! :thumbs: Ga zo door!
 
Hier is er nog eentje, maar dan met aangespannen spieren. Vooral op borstspieren (Fly oefening vind ik erg tof) en armen gaat het echt heel erg snel met mij. Buikspieren zal ik echt heel veel cardio voor moeten gaan doen vrees ik.

http://www.pbase.com/image/20570211
 
Laatst bewerkt:
Na zeven weken vind ik dit er prima uitzien. Je bent niet heel zwaar gebouwd. Ik denk namelijk dat jij voor buikspieren niet veel werk hoeft te verrichten maar des te meer om massa aan te zetten.

Enne let op die rug.... Die kan beterrrrrr

Trainse,
The_Oak
 
Bedankt voor je reactie The_Oak. :)
Ik vind het cool dat er in dit forum nuttige tips worden gegeven waar ik wat aan heb. Ik hoop dat je gelijk hebt over die buikspieren want ik wil echt een six pack en ik heb er ook echt letterlijk alles voor over!
 
En de laatste, chest en tricep. Nu ga ik weer een paar maanden hard trainen en kijken of ik een groot verschil kan maken met hoe ik er op dit moment uitzie.


http://www.pbase.com/image/20570355
 
Voor slechts 7 weken trainen ziet het er goed uit, en ik weet zeker dat je al heel snel vooruitgang boekt met goed trainen maar vooral door goed te eten.

Suc6
 
Back
Naar boven