XXL Nutrition

Aminozuuranalyse: Bodyenfit Casein Perfection -7,2% / XXL Nutrition Night Protein -0,9% (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Analytic

Cool Novice
Lid geworden
21 jan 2015
Berichten
193
Waardering
141
Door grote vraag naar een nieuwe test op Bodyenfit hebben we een stikstofanalyse + koolhydraten/suikers op Casein Perfection laten uitvoeren. Om een correct beeld van hun huidige producten te verkrijgen hebben we voor caseïne gekozen zodat er zekerheid is dat niet alleen whey perfection zou aangepast zijn. Hierbij hebben we ook de caseïne/Night Protein van XXL laten testen op dezelfde waardes voor een eerlijke vergelijkingen tussen de producten waar het allemaal mee begonnen is op dit forum.

De vrije aminozuuranalyse is toegevoegd! Bij beide producten zijn geen toegevoegde losse aminozuren gevonden en dus vrij van Amino Spiking.


Door het opmerkende oog van onderstaande lid is vastgesteld dat de resultaten van Bodyenfit overeenkomen met hun eigen test.

staat ook als 79.5 op de site. controleerde het net even.. dus waarschijnlijk kwam daar ook rond 7% uit..

Bodyenfit heeft hun caseine zelf laten testen bij eurofins. Dit gaat om de smaak banaan.
http://www.bodyenfitshop.nl/eiwittenwhey/micellar-caseine/body-fit-sportsnutrition/micellar-casein-perfection/#ingredienten

Er is 76,2% gemeten en op het label staat 79,5%. Dit geeft al een afwijking van 4,2% op de smaak banaan. En zoals we al weten ligt de smaak vanille gemiddeld 3% lager door meer toevoegingen. In dit geval 2,3 gram koolhydraten.

76,2 gram eiwit - 2,3 gram koolhydraten = 73,9 gram eiwit voor smaak vanille.

Dit geeft een verschil van 7% wat overeenkomt met onze eigen meting.

Meer over de invloed van smaak op het eiwitgehalte (extra toevoegingen) kan u hier lezen.
http://www.supplementlabtest.com/ar...zit-minder-eiwit-je-eiwitpoeders-dan-je-denkt




Tested product
thumbs_down_1.jpg


Analysis
- Sugars: 7,2% -> 2,9% fructose

Analysis
Bodyenfit%20tabel%20%2B%2B.png



Tested product
thumbs_up_2.jpg


Analysis
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
 
Man man...
 
Dit is best triest nieuws;..
 
De toegevoegde suikers verschillen per smaakstof.
Houden jullie hier rekening mee door bij het testen van vergelijkbare produkten ook te kiezen voor een overeenkomende smaak?
Overigens vind ik dat je voor een werkelijk objectieve test, altijd zou moeten kiezen voor de naturel/smaakloze versie van de whey soorten.
 
De toegevoegde suikers verschillen per smaakstof.
Houden jullie hier rekening mee door bij het testen van vergelijkbare produkten ook te kiezen voor een overeenkomende smaak?
Overigens vind ik dat je voor een werkelijk objectieve test, altijd zou moeten kiezen voor de naturel/smaakloze versie van de whey soorten.

Wij kiezen altijd voor de smaak vanille, dit geeft het meest correcte beeld. Meer hierover kan u lezen bij de artikels op onze site.
 
Zo zo, wat een vooruitgang! Van 20% naar 10% tekort LOL!!
 
Ha, suiker.. Wat is de rest van die koolhydraten dan? Zie ook een beetje maltose erin zitten :p
 
Maar vanaf nu gaan ze alles verbeteren!!!!!
 
Ha, suiker.. Wat is de rest van die koolhydraten dan? Zie ook een beetje maltose erin zitten :p

10 gram guarmeel of ander zetmeel als verdikkingsmiddel wellicht?
 
Doelloze test. Al had B&F nu +21% eiwitten gehad dan nog had ik er niks besteld. Toch geinig om te weten met alle B&F-gayboys (personeel dus gewoon)
 
Hahaha jeej weer een nieuwe selectieve analyse :D nu hebben we weer meer krachtvoer jongens, kunnen we lekker vol gas beuken en flamen!
 
Back
Naar boven