XXL Nutrition

Badr hari busted

Bezoekers in dit topic

Remco0w

Novice
10 jaar lid
Lid sinds
13 mrt 2010
Berichten
13
Waardering
0
Lengte
1m90
Massa
96kg
Vetpercentage
11%
Tijdens een doorzoeking in het huis van Badr Hari heeft de politie doping aangetroffen, die op de lijst van verboden middelen staat. Dat onhult het KRO tv-programma Brandpunt-Reporter vandaag op zijn website. Crimesite kreeg voorinzage in de informatie en publiceert het politiedossier over de zaak. Het gaat ondermeer om het dopingmiddel Anapolon, dat volgens de Dopingautoriteit 'het sterkste orale middel' op de illegale markt is.

Door Vincent Verweij
Als tactisch rechercheurs van de Amsterdamse politie op 22 juli 2012 het appartement van Badr Hari aan de Zuidas binnengaan, zijn ze eigenlijk op zoek naar bewijs voor de mishandeling van zakenman Koen Everink in de Arena. Maar ze doen ze een onverwachte vondst. In een keukenla en in de ijskast treffen ze een flinke hoeveelheid pillen, en poeders aan. Vitamines, voedingssupplementen, pijnstillers en een doosje Strepsils. Maar ook middelen zoals Anapolon, Tamoxifen en gekoelde ampullen Genotonorm, klaar om te injecteren in de bloedbaan.

Expertise

[Afbeelding niet meer beschikbaar]De recherche laat een expertise uitvoeren door de GGD en die concludeert dat het om dopingproducten en maskerende middelen gaat. Zo is Anapolon een middel waarmee rode bloedcellen worden gestimuleerd om meer zuurstof op te nemen en waarmee het uithoudingsvermogen wordt vergroot. Tamoxifen is bedoeld om de bijwerkingen van anabole-steroiden tegen te gaan. En Genotonorm is een bekend prestatieverhogend middel in de krachtsport.

Dopingautoriteit

[Afbeelding niet meer beschikbaar]Herman Ram, directeur van de Dopingautoriteit, zegt desgevraagd dat van de producten die zijn aangetroffen bij Badr Hari er vijf op de lijst van verboden middelen staan. Over het middel Anapolon zegt hij: "Het is sterk anabool middel waarmee veel kracht en spiermassa in korte tijd kan worden opgebouwd. Het wordt beschouwd als het sterkste orale anabolicum, met de meeste bijwerkingen. Leverschade, verhoogde bloeddruk, haaruitval. Het wordt vaak in het begin van de kuur gebruikt om snel spiergroei en kracht op te starten. De psychische werking is een verhoogde agressiviteit".

"Ook Furosemide staat op de Dopinglijst.Het is wordt gebruikt om vochtretentie te bestrijden, en om het gebruik van andere middelen te maskeren." Over de hoeveelheden die bij Badr zijn aangetroffen zegt Ram: "Voor een gemiddelde sportschoolbezoeker is dit natuurlijk veel. Het beeld past wel bij hoe 'hard-core' gebruikers met middelen omgaan."

Reactie

Badr's advocaat Benedicte Ficq bevestigt dat de verboden middelen in Badr's woning zijn aangetroffen. Maar ze zegt dat er in het politiedossier ook een verklaring zit van iemand die beweert 'dat bedoelde middelen niet aan client toebehoorden, maar aan derden.' Verdere vragen wenste Ficq niet te beantwoorden.

( Bron: http://www.crimesite.nl/nieuws/mensen/26921-dopingbijbadr/ )
 
Hahah dat zei ik ook altrijd als mijn ouders een pakje peuken vonden in mijn jaszak. Is niet van mij hoor!!!
 
Aan derden.:rolleyes: Ik bewaar ze ook altijd voor Sly in mn koelkast.:roflol:
 
Ontoerekeningsvatbaar door bijwerkingen anabolen.
 
Bustedddd haha
Alistair busted '13
badr busted '13
 
Geef die gast anders gewoon 1 laatste final shot...

dan zijn we ook van die ellende verlost!
 
is toch algemeen bekend.. alle sporters doen het, je moet alleen niet gepakt worden.na zn 2e gevecht tegen Alistair werd me dat duidelijk
 
Wat een tard is het ook om met zo'n k*tverklaring te komen. Dat is werkelijk echt het enige tenenkrommende aan deze toestand.
 
Wat een tard is het ook om met zo'n k*tverklaring te komen. Dat is werkelijk echt het enige tenenkrommende aan deze toestand.

Ja hij had gewoon moeten toegeven ''^__^''
 
Nee, hij kan ook gewoon zijn snavel houden. Dat zou 'm dragelijker maken.

Als advocaat dat vrij geeft zou er vast wel een goede reden achter zitten om die smoes te gebruiken.
 
Als advocaat dat vrij geeft zou er vast wel een goede reden achter zitten om die smoes te gebruiken.

Ja, het ondermijnen van de intelligentie van miljoenen mensen.
Die troel is nog irritanter dan Badr zelf. Echt, wat een clownesk duo.
 
Poeh, dit kwam net zo onverwachts als de schorsing van Overeem en de bekentenis van Armstrong. Ik had dit nou echt nooit verwacht, ik denk dat ik hier toch wel 'n paar maandjes therapie voor nodig heb. Dit schaadt mijn wereldbeeld enorm.
 
niks nieuws onder de zon, snap die heisa niet zo
 
niks nieuws onder de zon, snap die heisa niet zo
NIKS NIEUWS ONDER DE ZON? Er wordt doping gebruikt in de vechtsport! DAT DIT KAN IN NEDERLAND. Ik hoop dat Mister10 niet plots een hartaanval krijgt, zoals ik zojuist bijna opliep bij deze treurige berichtneming.
 
Back
Naar boven