- Lid sinds
- 23 apr 2006
- Berichten
- 245
- Waardering
- 1
Als dit al voorbij is gekomen vergeef het me ik heb gezocht maar kan mijn antwoorden niet vinden in deze links
http://forum.dutchbodybuilding.com/f9/brinta-yoghurt-215531/
http://forum.dutchbodybuilding.com/f9/havermout-vs-brinta-21691/
http://forum.dutchbodybuilding.com/f9/brinta-brinta-brinta-215460/
allemaal leuk en aardag maar waarom bambix waarom brinta of havermout wat is het verschil hebt te te maken met smaak of vezels, gluten, enz
welke is beter op welk tijdstip en vooral waarom bulken cutten?
mij is verteld dat bambix beter is voor het cutten omdat het makelijker door je maag sluist en iemand anders op de sportschool zegt: dat maakt niks uit neem gewoon brinta t hebt te maken met je kcal in name(dat klopt ook wel maar waarom dan bambix is het dan toch de smaak) maar lees hier en daar dat brinta beter is op het forum en de ander zegt weer havermout dan vraag ik waarom en dan is dat niet te beargumenteren of krijg ik een antwoord ja dat drinkt makelijker weg ja oke
? dus vandaar dat ik het hier drop op dit forum ben benieuwd of er nog realistisch antwoorden komen anders kap ik er mee met het maken van een topic
als ik zelf zo naar de waardes kijk per per 100gram vind ik dat bambix het beste uit de bus komt hoogst in kh en laagst in vet tevens ook nog gluten vrij
bambix(nutricia)
eiwitten7,8g
koolhydraten85,5g
vetten 1,2g
havermout(quakers)
eiwitten11g
koolhydraten60g
vetten 8G
brinta(info van internet sitehttp://www.voedingswaardetabel.nl/voedingswaarde/voedingsmiddel/?id=545)
eiwitten11g
koolhydraten65g
vetten2,1g
(ik zelf neem bambix vind het heerlijk whey erbij honing erbij kaneel lading water schude en opdrinken heerlijk ontbijt makelijk en snel.
)
http://forum.dutchbodybuilding.com/f9/brinta-yoghurt-215531/
http://forum.dutchbodybuilding.com/f9/havermout-vs-brinta-21691/
http://forum.dutchbodybuilding.com/f9/brinta-brinta-brinta-215460/
allemaal leuk en aardag maar waarom bambix waarom brinta of havermout wat is het verschil hebt te te maken met smaak of vezels, gluten, enz
welke is beter op welk tijdstip en vooral waarom bulken cutten?
mij is verteld dat bambix beter is voor het cutten omdat het makelijker door je maag sluist en iemand anders op de sportschool zegt: dat maakt niks uit neem gewoon brinta t hebt te maken met je kcal in name(dat klopt ook wel maar waarom dan bambix is het dan toch de smaak) maar lees hier en daar dat brinta beter is op het forum en de ander zegt weer havermout dan vraag ik waarom en dan is dat niet te beargumenteren of krijg ik een antwoord ja dat drinkt makelijker weg ja oke


als ik zelf zo naar de waardes kijk per per 100gram vind ik dat bambix het beste uit de bus komt hoogst in kh en laagst in vet tevens ook nog gluten vrij
bambix(nutricia)
eiwitten7,8g
koolhydraten85,5g
vetten 1,2g
havermout(quakers)
eiwitten11g
koolhydraten60g
vetten 8G
brinta(info van internet sitehttp://www.voedingswaardetabel.nl/voedingswaarde/voedingsmiddel/?id=545)
eiwitten11g
koolhydraten65g
vetten2,1g
(ik zelf neem bambix vind het heerlijk whey erbij honing erbij kaneel lading water schude en opdrinken heerlijk ontbijt makelijk en snel.
