MuscleMeat

BB Weerwolfgame: Lord of the Rings editie

Bezoekers in dit topic

Steensteen

Huge Freak
Lid sinds
12 aug 2013
Berichten
8.931
Waardering
2.617
Lengte
1m86
Massa
90kg
Hallo vriendelijke vrienden!

Omdat ik de vorige game als een ongeleid projectiel de Skatermarvin-rol uiteindelijk in 1x goed benutte en daardoor won, ben ik duidelijk de aangewezen persoon de volgende game te hosten.

Editie: Lord of the Rings

Roturn_King-Minas_Tirith.jpg


Verhaal 0a
De strijd om DBB is begonnen. Allesvernietigende krachten staan tegenover mekaar om de oorlog naar hun hand te zetten. Sauron is vastbesloten om DBB te onderwerpen en zijn dodelijkste wapen, de Tovenaar-Koning van Angmar, zal hij genadeloos toe laten slaan.. Gondor zal zijn waar de klap het hardste aankomt, maar Gandalf doet al wat in zijn macht ligt om de Vrije Volken te beschermen. Kan het laatste bondgenootschap weerstand bieden en DBB redden?

Rollen komen morgen!

Rollen

Slecht:
1. (wolf) Witch-King of Angmar: Elke nacht zal de Heer van Minas Morgul met zijn Morguldolk een slachtoffer uitkiezen
2. Sauron: Het alziende oog heeft om de dag (vanaf dag 2) de macht om in zijn Palantir te kijken. Hij zal naar Eru een postduif sturen met een naam, en Eru zal via een riedeltje een hint geven over de rol van deze persoon. Weet wel van tevoren wie zijn medecults zijn.
3. Saruman: Zijn slechte stem telt dubbel
18+.(cults)Nazgûl: Door en door slecht, steunen hun Zwarte Luitenant in al wat hij doet.

Goed:
4. Gandalf: Als drager van de vlam van Anor, dienaar van het Geheime Vuur en nieuw hoofd van de Istar zal Gandalf elke nacht iemand kunnen beschermen.
5. Aragorn: De laatste erfgenaam van de troon van Gondor kan 1x in het spel beroep doen op het leger van de Doden om een speler uit te schakelen. Als Aragorn ineens een andere persoonlijkheid krijgt door een wissel van Tom Bombadil, dan kan hij deze kracht NIET nog eens gebruiken.
6+7. Frodo&Sam: De kontmaatjes kunnen niet zonder elkaar, als de ene sterft dan doet de ander dat ook.
8. Galadriël: De drager van Nenya en de vrouwe met de spiegel mag elke dag (vanaf dag 2) in de spiegel kijken. Stuurt een PM naar Eru en krijgt een hint over de persoon.
9. Elrond: Zijn goede stem telt dubbel.
10. Legolas: Heeft tot en met dag 5 een schijthekel aan dwergen. Als Gimli al gestemd heeft, dan mag hij niet op dezelfde persoon stemmen.
11. Gimli: Heeft tot en met dag 5 een schijthekel aan boselven. Als Legolas al gestemd heeft, dan mag hij niet op dezelfde persoon stemmen.
12. Boromir: Bij Boromir's dood zal hij op zijn hoorn blazen. Aragorn krijgt een extra hint over de wolf.
13. Pepijn: Mag niet van stem veranderen. Als Merijn al gestemd heeft, dan moet hij ook stemmen op Merijns stem.
14. Merijn: Mag niet van stem veranderen. Als Pepijn al gestemd heeft, dan moet hij ook stemmen op Pepijns stem.
17. Treebeard: Je praat zo traag, dat je per dag er maar maximaal 20 woorden uit krijgt. Bij je dood schreeuw je zo hard dat men een hint krijgt over Saruman.
Eomér: Deze nobele man mag tweemaal in het spel beroep doen op de Rohirrim, en laat dan de stem van Aragorn dubbel meetellen. Weet niet wie Aragorn is.
Dain: De koning van de Ijzerheuvels doet er alles aan zijn volk te beschermen. Zolang Dain in het spel is, tellen de stemmen van elven maar voor de helft op Gimli.
19+.(burgers)Soldaten van Gondor: Helaas, je heb het ongeluk dat je bij de enkele plebs hoort. Je hebt wel cool armor.

Neutraal:
15. Gollum: Deze stiekeme gluiperd kent 2 gezichten. Hij mag zelf kiezen voor wie hij is en geeft via PM zijn echte stem door via PM.
16. Tom Bombadil: Deze eindbaas danst wat in het rond en heeft geen zin in al dat gedoe in Midden-Aarde. Mag op elk moment van het spel de rollen van twee spelers omruilen. Tom Bombadil is verborgen in het bos en kent grootse mystieke krachten en kan niet vermoord worden door slechts een Tovenaar-Koning. Als de bewoners van Midden-Aarde hem eruit stemmen, dan zal er een hint in het verhaal staan wie er omgeruild zijn. Kan pas vanaf dag 5 ruilen.

Als je je niet aan je rol houdt (dus als Pepijn op iemand anders stemt dan Merijn, of als Legolas op dezelfde persoon als Gimli stemt), dan zal de tweede stem niet gelden. Gaat Treebeard over zijn aantal woorden heen, dan geldt de stem niet.

Uw gastheer,

Eru Ilúvatar

Dag is van 10:00 - 20:00, avondverhaal komt rond 21:00-22:00
Nacht van 22:00 - 06:00, ochtendverhaal rond 10:00

Nachtrollen, als ik het verkeerd gestuurd heb, stuur je PM dus in de nacht en niet voor 21:00.


Midden-Aarde bewoners:
1. RockOfAges Dood door wolf dag 1, Frodo
2. diaephi Dood door stemming dag 4, Galadriël
3. sanca Dood door wolf dag 6, Gandalf
4. wauter Dood door stemming dag 8, Sauron
5. LeonM Dood door stemming dag 1, Éomer
6. Hoxyz Dood door stemming dag 7, Denethor
7. Ot92
8. Spanning Tree
9. Jack 3D Dood door wolf dag 2, Treebeard
10. Wovano Dood door stemming dag 8, Legolas
11. Henri108
12. lloydatoni
13. NickyCF Dood door stemming dag 4
14. HighonX
15. TheYoungOne Door door stemming dag 2, geheime rol Faramir
16. drbrik Dood door stemming dag 6, Boromir
17. HillR Dood door stemming dag 3, Saruman
18. Fred22 Dood door wolf nacht 4, Dain
19. Krimlo Dood door Aragorn dag 6, Witch-King
20. Penose:) Dood door wolf nacht 8, Gollum
21. Wengstertje
22. Stefanovich Dood door stemming dag 5, Gimli
23. Pleurklaat Dood door wolf dag 1, Frodo

Verhaal 0b
Beginverhaal


Midden-Aarde is meegenomen naar DBB, waar de volken van DBB strijden tegen de machten van het kwaad. Ergens diep verstopt zit de Witch-King al zijn plannetje uit te broeden wie als eerste slachtoffer zal worden. Toch zal de strijd niet zomaar gegeven worden, aan de andere kant staan machtige tovenaars en er schijnen zelfs nog verstopte mensen te zijn. 1 vrouw heeft ineens een lange baard gekregen, wat erg raar is want de andere vrouw heeft helemaal geen baard. Ook hebben er mannen baarden verloren, in het zuiden is een man zachtjes aan het huilen om zijn baardverlies. Orlando Bloom is al erg enthousiast voor het spel, al zal hij toch écht nog een aantal dagen ruzie hebben met een zekere dwerg die toch eigenlijk niet zo dwerg is.

Gaat het de Vrije Volken lukken om de legioenen van Mordor te verslaan?

381126-last_alliance_battle_super.jpg


Daar stond hij dan, boven op de toren.

Verhaal 1a
Verhaal dag 1

Eru schudt zijn hoofd. Hoe kan het bij de allereerste letters al verkeerd gaan? Het lijkt alsof aan het begin van elke zin de wil van Eru al wordt genegeerd. LeonM heeft uit protest gewoon niet meegedaan. Ondertussen doen de Nazgûls en Sauron goed werk, Aragorn zit met de handen in zijn wilde haren. Wie gaat hem nu nog redden? Helaas voor de Vrije Volken zijn de nazgûls ijzerscherp bezig, vreemd genoeg heeft Sauron een andere wijsheid.

Na een hevige strijd op een slagveld waar niemand meer wist wat boven of onder was, is Éomer helaas gesneuveld. De Nazgûls hakken nog even op hem in en vluchten weg. Gondor heeft een belangrijke pion verloren, de leider van de Rohirrim was essentieel om de grens veilig te houden. Misschien dat de magie van het internet oplossing biedt?

LeonM is dood

LeonM was Éomer

tumblr_ltmcec8aso1qgmlego1_400.gif


Daar stond hij dan, boven op de toren.

Het uitzicht was fantastisch.

Verhaal 1b
Verhaal nacht 1

Gandalf rijdt rustig een nachtje rond in het zuiden van het land en hij besloot eens een kijkje te nemen bij een andere oude kracht. De Witch-King was op zijn beestachtige paard de vlaktes aan het afsjeezen naar Gent om die nare midget van een EatAndGain voor eens en altijd IRL te vertellen hoe klein hij wel niet was. Opeens hoorde hij luid gekreun en hij besloot een kijkje te nemen. Daar waren potverdorie een harige hobbit en een erg "gezette" hobbit de liefde aan het bedrijven! "Maar potverdegodver, dat gaat zomaar niet!" denkt de Witch-King bij zichzelf. Hij stapt erop af, pakt zijn fancy Morgul© mes en steekt ze allebei neer.

maxresdefault.jpg


RockOfAges is dood
Hij was kontmaatje Frodo
Pleurklaat is dood
Hij was kontmaatje Sam

Verhaal 2a
Verhaal dag 2
1b-2-5 , 1a-3-1 , 1a-1-1 ,,, 0b-1-1 , 1a-11-11 , 0a-2-22 , 1a-1-1
Aan de randen van Mordor is een eenzame ranger een poging aan het doen om de grenzen te beschermen. Daar is zeer bij gebaat, want Sauron heeft zijn ogen al op een man die hij erg vreest. Galadriël lijkt nog te puzzelen met haar hint, want hoezo heeft Sanca niet alleen een groot zwaard? Kan hij toveren? Kan hij boogschieten? Enfin, voor de doler maakt dit allemaal niet uit. Men lijkt hem vergeten te zijn en beschuldigen hem van de gepleegde moorden. Het ergste is nog wel dat Boromir zich helemaal niet uitlaat, eveneens Elrond en Saruman lijken een zaterdag pauze te nemen. Het Oog valt op Faramir. Faramir rent nog weg "Ja godver, waarom beschermd niemand mij nou?!?!?" maar het Oog laat hem zo ongemakkelijk voelen dat Faramir plots een angstaanval krijgt en sterft aan de gevolgen van een hartaanval.

Hij zegt nog een paar laatste woorden:
"The enemy? His sense of duty was no less than yours, I deem. You wonder what his name is, where he came from. And if he was really evil at heart. What lies or threats led him on this long march from home. If he would not rather have stayed there ... in peace. War will make corpses of us all."

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

TheYoungOne is dood
TheYoungOne was de geheime goede rol Faramir

Ranger of Ithilien: Mag elke 3 dagen een kracht van iemand blokkeren

Daar stond hij dan, boven op de toren.

Het uitzicht was fantastisch.

Hij hield zich vast aan de reling en snoof de frisse lucht op.

Verhaal 2b
Verhaal nacht 2

Nadat de Witch-King die twee homers neergestoken had, keek hij nog even of ze wat waardevols bij zich hadden. De dikke hobbit had alleen een pak chocolademelk mee, maar wat wel interessant is, is dat de harige hobbit een ring bij zich droeg. "Mooizo, kan ik lekker verpatsen op marktplaats" denkt de Witch-King. Op het moment dat hij de ring op wil pakken, springt er ineens een vreemd figuur op zijn rug! "MY PRECIOUS!11!!" Hij pakt de ring en verdwijnt. "Eruverdomme waar heb ik dit nu weer aan verdiend?!?" roept de Witch-King. Om zich af te reageren besluit hij een bos in de hens te zetten, want wat is er nou leuker dan een fikkie stoken? Hij kijkt nog even in de ronde of Gandalf niet in de buurt is, maar Gandalf was met een zekere doler uit het noorden een patatje mayo aan het eten. Dus de Witch-King scrollt even naar beneden en pakt zijn molotov en gooit 'm het bos in. Even later hoort hij een luidt geschreeuw "SAAARUUUUUUMAAAAAAAAAAAAAAAN!!!". De Witch-King schrikt zich een ongeluk en rijdt gauw weg. Saruman schrikt wakker van de schreeuw en mompelt "Is het al woensdag???" en valt weer in slaap.


Jack 3D is dood
Hij was Treebeard

tumblr_mt13ivDCoI1rw5a6co9_500.gif


De Vrije Volken zullen nu toch écht hun krachten moeten bundelen om er een bedreiging uit te werken, want de tijd begint nu wel op te raken.

Verhaal 3a:
Verhaal dag 3

"Huh?" dacht Eru "Waarom ligt het internet er ineens uit?" En hoe kan de oudste god een opa hebben die op bezoek komt? Enfin, terug naar de zaken in het pittoreske Midden-Aarde, waar tovenaars zich erg druk maken over de afwezigheid van Eru. Een andere tovenaar maakt zich er totaal niet druk om en slaapt rustig verder tot de woensdag, totdat hij door een aantal menschen van zijn bed geschopt wordt. "Schiet 'm neer elf!" riep Gandalf, die even niet op de naam van de boself kon komen. De Witch-King neemt nog even polshoogte, en is verder verheugd dat de volken hem nog steeds niet weten te traceren. Gollum komt ook nog even om de hoek kijken, maar Saruman was al gevallen. Een sterke stap van de Vrije Volken, hopelijk weten ze meer uit de graankorrels van de Witch-King te ontcijferen.

Saruman-saruman-20940243-500-199.gif


HillR is dood
Ze was Saruman

Verhaal 3b:
Verhaal nacht 3

Een hele bijzondere nacht vandaag. Gandalf had vannacht even helemaal geen zin om de wereld te beschermen en ging lekker een pijpje roken. De Witch-King reed rond in het westen van Midden-Aarde, op zoek naar een nieuwe prooi. Hij zat rustig te zingen op zijn paard, tot hij een ander gezang hoorde. "Niemand anders zal zingen dan ik!" riep de Witch-King. Hij stormde het gespannen bos in, waar vanachter een boom een mannetje aan kwam gedanst. "OPROTTEN UIT MIJN BOS!" riep Tom, en schopte de Witch-King het bos uit. Helemaal van zijn stuk besloot de Witch-King maar om lekker met zijn mace te gaan slingeren (no homo).

Niemand is dood

3qfijn.jpg

Verhaal 4a:
Verhaal dag 4

Galadriël loopt rustig door de bossen van Lothlorien, tot ze een noodkreet hoort uit Dol Guldur. Ze besluit een kijkje te nemen, ze is immers toch vrouw van immense krachten. Helaas was de noodkreet een valstrik, waar de gevallen Maia nog springlevend ronddwaalde en met een paar krachtige spreuken het leven uit Galadriël wegblies. "Waar zijn mijn bondgenoten? En waarom volgden ze mijn aanwijzingen niet?" gilde Galadriël nog uit, toen ze haar laatste adem uitblies. Het heft van Midden-Aarde komt nu in de handen van de wijsheid van andere, nog niet gecorrumpeerde, inwoners. Aragorn heeft nog altijd zijn macht en Gandalf is ook gekke henkie niet. Misschien dat ze Gollum nog wel kunnen vinden, die ergens met de Ene Ring ronddwaalt? Wellicht dat Gandalf iets met de kracht van de Ring kan, nu de vrouwe van het bos dood is.

Three Rings for the Elven-kings under the sky,
Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,
Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne

In the Land of Mordor where the Shadows lie.

One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them

In the Land of Mordor where the Shadows lie.


Diaephi is dood
Hij was Galadriël

Verhaal 4b:
Verhaal nacht 4

Een nacht in Midden-Aarde, waar veel zielen doodsbenauwd zijn over het verloop van vandaag. Kan de dood van Galadriël gewreken worden? Gandalf is in ieder geval hard op zoek naar Gollum, in de hoop de Ene Ring van hem te ontfutselen. Helaas zal Gollum zich niet zomaar gewonnen geven! Enkel door Gollum weer zo erg te pesten met zijn Smeagol verleden zal ervoor zorgen dat Gollum Midden-Aarde voor eeuwig verlaat en de Ring naar de Vrije Volken gaat.

De Witch-King blijft ook niet stil zitten, hij besluit om voor eens en altijd Erebor in te nemen voor zijn heerser. "Koppige dwerg, sluit je bij ons aan of sterf!" riep de Witch-King. Dain was echter slim genoeg om niet in te gaan op deze slechte deal en stuurde de boodschapper weg zonder antwoord. De Witch-King was hier niet mee gediend en uit woede liep hij weg. Toen zag hij daar een grote bijl liggen en dacht bij zichzelf "Hey, ik kan ook gewoon deze bijl naar z'n hoofd gooien, ik ben immers sterk genoeg toch?" En zo geschiedde. Terwijl Dain rustig zijn dwarven stout opdronk om zijn mining en smithing met 2 levels omhoog te krijgen, kreeg hij plots een bijl in zijn achterhoofd geslingerd en viel met zijn baard in zijn bier. RIP Dain, RIP bier.

Fred22 is dood
Hij was Dain

tumblr_nfk1kwZNhJ1r6llqio1_500.gif

Verhaal 5a:
Verhaal dag 5

Een groot ongeluk voor de dwergen van Midden-Aarde. Na de dood van zijn beschermer Dain was er niemand meer die het voor arme Gimli op kon nemen in de grote heksenjacht, waar zijn elvenhaat het hem duur heeft komen te staan. Gimli kon niet anders dan op iemand anders stemmen, want wie gaat er nou in godsnaam hetzelfde stemmen als zo'n vuile boself? De nazgûls wrijven zich in hun handjes, op 1 nazgul na, die vandaag even een dagje ertussenuit ging. Ook Gandalf, Boromir, Elrond en nog een vreemd type besloten vandaag zich niet uit te laten wie eruit moest. De Witch-King is hard op zoek naar Gollum, die de Ring bij zich draagt waarmee hij het kwaad exponentiële krachtgroei kan geven.
De grote vraag is nu; Wie neemt het voortouw bij de Vrije Volken, nu de wijze Galadriël weggejaagd en vermoord is? Kan Aragorn zijn leger juist gebruiken? Kan Gandalf de Witch-King afslaan? En wanneer zal Tom Bombadil gaan dansen? We zien het in de volgende aflevering!

Stefanovich is dood
Hij was Gimli

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Verhaal 5b:
Verhaal nacht 5

Het nieuwe hoofd van de Istari brengt zijn kennis naar voren, in de laatste hoop om DBB te redden. De Witch-King laat zich echter niet van de wijs brengen, en rijdt regelrecht naar Rivendel. Daar zat Elrond lekker een kopje thee te drinken en een tosti te eten. Een paar tellen later schrikte hij zich rot van een vreselijke nazgûl krijs en pakte meteen zijn gruwelijk vette armor op en begon een duel met de Witch-King. Elrond, die al Era's lang de vechtkunsten van de hoge Noldor beheerst, was geen makkelijke prooi voor de Witch-King, die al slingerend met zijn mace (no homo) Elrond probeerde neer te halen. Met een snelle combo wist Elrond de Witch-King naar de grond te werken, maar vlak voordat hij de genadeslag toe wilde brengen bedacht hij zich dat hij dodelijk allergisch is voor tosti's en stortte dood neer. "Pfoe, dat was close.." dacht de Witch-King. "Maar hoe ga ik die dansende dwerg in de oude bossen bij Bree en Barrow Downs wegjagen? Ik kan hem niet vermoorden, hij rent gewoon onder mijn zwaard door en suckerpuncht me in m'n kruis!"

NickyCF is dood
Zij was Elrond

tumblr_mhg7r3wavH1r5lye1o1_500.gif


MiddleEarthMap.jpg

Verhaal 6a:
Verhaal dag 6

"Manmanmanman" dacht Eru bij zichzelf "Wat doen die bewonerts toch altijd weer lastig". De strijd heeft een rare wending gekregen, want Tom Bombadil besloot te dansen! En zoals je weet heeft Tom van die kekke moves en de hele wereld was ervan ondersteboven. En bovensteonder. Ja dat ja. Helaas moet er altijd iemand sterven in Midden-Aarde, en vandaag was het niemand minder dan Sean Bean. De Tovenaar had het goed gezien, maar Boromir was niet meer te redden. Hordes op hordes aan uruks werden nog afgeslacht, maar het mocht niet baten. De zoon van Gondor fluisterde nog een paar laatste woorden in Aragorns oren, en Aragorn besloot om een zekere tovenaar uit te schakelen. "Eruverdomme die nare tovenaar, beetje de Vrije Volken verraden!" Aragorn reed naar Dunharrow om daar zijn geestelijke matties eens even te herinneren aan wie de baas was. Het leger van de Doden vloog naar de Tovenaar toe,, en vermoordde hem. Aragorn loopt nog even naar de Tovenaar toe om hem nog even te teabaggen. "Huh, maar dit is niet de tovenaar die ik bedoelde?!?!?" Tom Bombadil gniffelde van een afstandje toe, zijn missie is geslaagd.

DrBrik is dood
Hij was Boromir

tumblr_mf97f4XxRp1qlhck1o1_500.gif


Krimlo is dood
Hij was de Witch-King

Een Nazgûl zal herrijzen als de nieuwe Witch-King

tumblr_mc9m3eViic1rwpc0uo3_500.gif

Verhaal 6b:
Verhaal nacht 6

De ontknoping is begonnen, het uur van de nieuwe Witch-King is aangebroken. Gandalf doet een poging om Gollum te beschermen, maar de Witch-King had het op hem gemunt en niet op Gollum! Het gevecht van de Era breekt los. Het hoofd van de Istari, drager van de vlam van Anor tegenover de Heer van de Nazgûl, de Zwarte Kapitein. "Ga terug naar de Schaduw! Val in de oneindigheid dat jou en je Meester wacht!" riep Gandalf. Een bliksemstraal uit de hemel slaat in, het verblindende licht en de overweldigende inslag vernietigd de Witch-King.

Of niet? Hij staat weer op, en heft zijn zwaard in de lucht: "Dit is MIJN uur!" roept hij, met een stem die een storm deed opwaaien. Vlammen wikkelden zich om het zwaard en met een knal ontplofte de staf van Gandalf. De Witch-King pakte zijn vlegel, en riep Gandalf nog een paar laatste woorden toe: "Jij dwaas, geen man kan mij vermoorden". Maar hij miste. Gandalf rolde aan de kant en pakte zijn zwaard Glamdring, met een razende blik in zijn ogen. Gandalf probeerde nog de helm van de Witch-King eraf te rukken, maar de Witch-King reageerde snel "Nee, straks ga je nog lachen om mijn haar!" Met een angstige reflex had de Witch-King zijn Morguldolk al gepakt en stak Gandalf neer. "Was Elrond er nog maar om me te genezen.." pufte Gandalf. De Witch-King vloog weer weg op zijn beest, want hij moest immers nog wel benen trainen. Gollum kruipt nog even voor de tenauwies langs en peert 'm weer.

Sanca is dood
Hij was Gandalf

tumblr_mgfrjqPRtf1qg9j1qo3_500.gif

Verhaal 7a:

Verhaal 7b:
 
Overigens weet ik echt niks van LoTR, niets gezien, niets gelezen :lol:

Ik ook niet.

Heb wel The Hobbit gezien. :o
Maar goed dat The Hobbit van LoTR is afgeleid.
 
Ik ook niet.

Heb wel The Hobbit gezien. :o
Maar goed dat The Hobbit van LoTR is afgeleid.

ben jij debiel

---------- Toegevoegd om 22:04 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 22:04 ----------

ik kan je vast verklappen dat je Eru nu niet blij hebt gemaakt

ja precies :roflol:

alle boeken gelezen in het engels crew joining in
 
Back
Naar boven