Fitness Seller

Beleggingen & De Beurs (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Jij hebt inside info dat ze tot een vergelijk gaan komen?
Goed, dan geef ik dat zo door aan mijn baas!
 
hed mensenkennis nodig om aan te voelen dat griekenland v korte duur is.
big ass imf pleit al voor een kwijtschelding van de schulden.
als gij nie gelooft dat het v korte duur is, moe gij maar shorten dan :)

noob
 
Sell in may, but dont forget to come back in september is meer dan toepasselijk.


09.58 uur: In Duitsland zijn de fabrieksorders in de maand maart minder hard gestegen dan verwacht. Economen rekenden op een stijging van 1,5 procent tegenover de maand voordien, maar de groei bleef uiteindelijk steken op 0,9 procent. Het cijfer van maart is wel een verbetering tegenover dat van februari. Toen was er nog een daling van de fabrieksorders met 0,9 procent.


Wel positief bedrijfspecifiek nieuws voor mijn aandeel

08.42 uur: De Nederlandse bank ING, die ook in ons land actief is, heeft in het eerste kwartaal van dit jaar fors meer winst geboekt. De bank profiteerde onder meer van een sterke groei van de kredietportefeuille. Ook moest minder geld opzij worden gezet om eventuele verliezen op slechte leningen op te vangen. Concreet kwam de onderliggende nettowinst 43 procent hoger uit, op 1,19 miljard euro.

alle bankaandelen zijn rekt, maar ing houdt nog stand. In een positief beursklimaat gaat het sowieso naar 15 euro.
Topaandeel :)
 
KBC maakte vanmorgen beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. Tijdens de eerste drie maanden van het jaar zag de bankverzekeraar de nettowinst met bijna de helft toenemen. Met dank aan de sterk stijgende commissie-inkomsten op beleggingen.

Kbc all time high
Ancora ook
Ing ook
Ageas ook


Ing gaf kbc superkoersdoelen. Ook koersdoel van ageas opgekrikt
Ageas en ing kwamen met beter dan verwachte cijfers.



Dont stockpick they said, u will lose they said :roflol:

Enigste dak betreur is dat ik hoopte da ik meer geld had zodat ik mn posities zou opbouwen.
Only financials crew checking in

---------- Toegevoegd om 07:21 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 07:18 ----------

KBC zet 2015 erg sterk in
De financiêledienstengroep krikte de nettowinst over het eerste kwartaal bijna de helft op, ruim beter dan verwacht. Dit vooral dankzij de sterk stijgende commissies op de meer dan 200 miljard beleggersgelden die KBC intussen beheert.


KBC heeft 2015 erg sterk ingezet. De financiëledienstengroep haalde over het eerste kwartaal een nettowinst van 510 miljoen euro, ruim beter dan de 399 miljoen waar analisten gemiddeld op rekenden.

Dit ondanks het feit dat het gros van de bankenheffingen die KBC moet betalen door een nieuwe boekhoudnorm nu ten laste van het eerste kwartaal moeten gelegd worden. Daardoor is ook het cijfer voor het eerste kwartaal van 2014 herzien, naar 347 miljoen. De presentatie bij de kwartaalcijfers leert dat KBC raamt dat van de 400 miljoen bankentaksen die KBC dit jaar raamt te betalen er 264 miljoen in het eerste kwartaal vallen, waarvan 222 miljoen op voorhand te betalen is (zie screenshot).

De kwartaalwinst per aandeel steeg van 0,32 naar 1,19 euro. Dat is vooral omdat KBC dit boekjaar geen coupon van 8,5 procent moet uitkeren op de resterende staatssteun, waardoor er meer overblijft voor de 'gewone' aandeelhouders.

De sterke winststijging komt er ondanks een rentemarge, die weliswaar van 2 naar 2,08 procent steeg maar nauw blijft. Dat is de marge die een bank verdient door in essentie kortlopende deposito's in langlopende kredieten en beleggingen om te zetten. Door het goedkopegeldbeleid van de Europese Centrale Bank staat die marge al jaren onder druk. Tegenover het vierde kwartaal kromp de rentemarge, vooral omdat de bank een stuk minder eenmalige vergoedingen opstreek van klanten die hun woonkrediet herfinancierden.

Daar tegenover staat wel dat de lage rente steeds meer klanten er toe aanzet een deel van hun laagrentend spaarboekje in te ruilen voor andere beleggingsproducten, waar de bank commissie-inkomsten op verdient. Het beheerd vermogen van KBC steeg jaar op jaar met een kwart tot 208 miljard euro. Die groei is voor twee derde te danken aan het sterke beursklimaat en voor één derde aan netto-instromen. En die commissie-inkomsten volgen, met een forse toename van 13 procent naar 632 miljoen euro.

In de twee kernmarkten België en Tsjechië was er groei van de nettowinst tot respectievelijk 330 en 143 miljoen euro. Maar even frappant was de afdeling 'Internationale Markten', waar in hoofdzaak de 'zorgenkinderen' Hongarije en Ierland zijn ondergebracht: daar keerde het nettoresultaat om van een verlies van 28 miljoen naar een winst van 24 miljoen.


Klinkt allemaal als muziek in de oren.
 
15.38 uur: Met een winst van bijna 4 procent is KBC de op een na grootste stijger binnen de Bel20 . Voor het eerst sinds eind september 2008 - net voor de eerste reddingspoging voor de bank-verzekeraar - staat de groep boven de 60 euro. KBC publiceerde dinsdag sterke eerstekwartaalcijfers en werd daarop getrakteerd door lovende analistenrapporten. Het Nederlandse Kepler Chevreux stuurde woensdag nog een 'buy'-advies uit voor het aandeel en hanteert een koersdoel van 65 euro. Eerder hadden ook andere analisten enthousiast gereageerd. De zakenbank Berenberg noemt het dividendbeleid van KBC - 2,50 euro bruto in 2017, 2,80 in 2018 - nog te conservatief.



Kopen die handel.
Binne 2 jaar gaat het naar el 80 en el 100 euros
No kidding

---------- Toegevoegd om 14:54 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 14:53 ----------

10.05 uur: Ageas profiteert niet van de koersdoelverhoging van Credit Suisse. De Zwitsers trokken hun koersdoel voor de verzekeraar op van 33 naar 36,50 euro. Na de betere eerstekwartaalcijfers verhoogde Credit Suisse ook zijn verwachtingen voor de winst per aandeel in 2015 met 10 procent en met 3 procent voor 2016. Het advies blijft wel 'Neutral'.


Nog een topperke
40 euro tegen einde jaar

---------- Toegevoegd om 14:55 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 14:54 ----------

Zie je wel dat alles ging goed komen met frankrijk
8.33 uur: Parbleu! De Franse economie groeit een pak sneller dan iedereen had verwacht. Nieuwe cijfers die woensdagochtend werden vrijgegeven leren dat de Franse economie in het eerste kwartaal met 0,6 procent is gestegen ten opzichte van het vierde kwartaal van vorig jaar. De snelste groei in twee jaar, en vooral te danken aan de goedkope olieprijs en de lagere euro. Frankrijk brengt het er beter vanaf dat Duitsland, dat in het eerste kwartaal een trager dan verwachte economische groei kende van 0,3 procent. In het vierde kwartaal bedroeg die groei nog 0,7 procent. Goed, maar niet goed genoeg, meent ING-econoom Carsten Brzeski.
 
Ing bijna 15 euro.
nog geen jaar geleden achhten de muh shiller types het hier voor onmogelijk.
Waar zijn ze nu? Wegh

14,75 ur seeing it


En tis nog spotgoedkoop ook.

Blijve kopen moniqas

---------- Toegevoegd om 15:16 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 09:48 ----------

Draghi vestigt aandacht op ongelijkheid
Het beleid van erg lage rente kan de ongelijkheid vergroten, zegt Mario Draghi, de voorzitter van de Europese Centrale Bank (ECB). Maar hij beklemtoont dat er geen alternatief is.


Draghi heeft in een toespraak in Washington voor het eerst de mogelijke gevolgen van het niet-conventioneel monetair beleid belicht. Aangezien het gebruik van nieuwe instrumenten gevolgen kan hebben op de verdeling van vermogens en op de financiële stabiliteit is het belangrijk dat die gevolgen worden bestudeerd en indien nodig gemilderd.

De bezorgdheid groeit dat de lage rente de spaarders straft en dat de obligatieaankopen van de ECB via hogere obligatie- en aandelenkoersen vermogenden nog rijker maakt. Draghi merkt op dat niets doen ook een impact heeft op de inkomensverdeling. ‘Jongere gezinnen zijn meestal nettoschuldenaars. Oudere gezinnen daarentegen hebben meestal een positief nettovermogen. Te lage inflatie liedt daardoor tot een herverdeling van jongeren naar ouideren.’




Check draghi de linkse hippie uithangen
Lol
 
Euro Dollar schiet na z'n dieptepunt als een malle omhoog.
 
Icahn: 'Alleen ik ken de echte waarde van Apple'
Carl Icahn zegt in een brief aan Apple-topman Tim Cook dat het nu het moment is om nog meer eigen aandelen in te kopen. Het aandeel is volgens hem 'irrationeel ondergewaardeerd'.
 
Meanwhile heeft Icahn voor 6,8 miljard USD Apple aandelen in handen :roflol:

Maar hoe je het ook wendt of keert, dit soort uitspraken drijven de prijs wel op denk ik
 
komt omdat mensen zoals brotoscience dat soort uitspraken serieus nemen
 
Meanwhile heeft Icahn voor 6,8 miljard USD Apple aandelen in handen :roflol:

Maar hoe je het ook wendt of keert, dit soort uitspraken drijven de prijs wel op denk ik

Icahn heeft het idd al lang geleden gekocht en hij pompt de aandelen idd naar boven.

En het werkt.
Natuurlijk ist aandeel nie enkel door zijn uitspraken gestegen, aandeel op zich is top omdat apple gewoon een cashcow is.

onlangs gaf morgan stanley aan dat het een goedkope groeiaandeel was.

---------- Toegevoegd om 21:10 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 21:10 ----------

komt omdat mensen zoals brotoscience dat soort uitspraken serieus nemen

Long time no see 'muh shiller' :roflol:
Nog steeds de onnozele noob aant uithangen zie ik.
Ur going places son

---------- Toegevoegd 19 May 2015 om 06:49 ---------- De post hierboven werd geplaatst 18 May 2015 om 21:10 ----------

FT steekt loftrompet over 'Scandinavisch' KBC
De opmars van het aandeel KBC is ook in Londen niet onopgemerkt voorbij gegaan.


Financial Times is in zijn invloedrijke Lex-column dinsdag vol lof over KBC. De Britse zakenkrant verwijst naar de sterke winststijging van meer dan 50 procent over het eerste kwartaal, ondanks de forse impact van de banktaksen.

'Het geïntegreerde bank- en verzekeringsmodel zorgt er voor dat KBC beleggingsproducten kan aanbieden om de impact van de lage rente te verzachten', stipt Lex aan, verwijzend naar de sterke groei van de commissie-inkomsten.

De FT-columnisten staan ook stil bij de sterke winstgevendheid van de groep, waardoor het eigen vermogen van KBC snel aandikt. Ze noemen de doelstelling van KBC voor de terugbetaling van de resterende staatssteun en de dividendpolitiek 'conservatief'.

'Tegen 1,8 keer de tastbare boekwaarde bij een rendement op eigen vermogen van 17 procent, komt KBC snel in de buurt van de zeer hoog aangeschreven Scandinavische banken', besluit Lex. 'Probeer maar eens andere banken in diezelfde positie te noemen'.



Check die mongolen
Kbc nu pas opmerken
Kek
Ondertussen een gaziljoen procent gestegen
And still going up

---------- Toegevoegd om 08:52 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 06:49 ----------

Heeeeerlijk
ECB-topman jaagt beurzen hoger
Stevig herstel op de Europese beurzen en een dreun voor de euro. Dat is het resultaat van één welgemikte quote van de Franse ECB-directeur Benoît Coeuré.


'We zullen in mei en juni iets meer kopen dan de geplande 60 miljard, zodat we minder tijdens de kalme zomerperiode moeten kopen'. Het is maar één zinnetje tijdens een lange toespraak van Benoit Coeuré, het Franse directielid van de Europese Centrale Bank en één van de intimi van voorzitter Mario Draghi.

Maar het ene zinnetje sorteert flink effect. Nu de ECB bij monde van ECB-directeur Benoit Coeuré expliciet belooft op korte tijd nog méér geld in de financiële markten te pompen via de inkoop van staatspapier, is de opluchting groot.

Bij beleggers heerste de jongste weken twijfel of de ECB wel zoals beloofd de monetaire stimulus wel tot september 2016 zou doorzetten, de commentaren van Coeuré lijken die vrees minstens even weg te nemen.

Het resultaat is een stevige oplawaai voor de euro, die in luttele minuten tegenover de dollar anderhalve cent verloor naar 1,1180 dollar:

De Europese beurzen hervatten na een aarzelende periode hun opwaartse rit. In Brussel spurt de Bel20 1,3 procent hoger, de Euro Stoxx50 - de korf van vijftig steraandelen uit de eurozone - wint 2 procent.

Eenzelfde hausse op de obligatiemarkten, waar de recente mini-crash vergeten lijkt. In Duitsland en België daalt de rente zo'n 10 basispunten, in Spanje en Italië zelfs 12 basispunten.


Kon op geen gepaster moment komen.
 
‘Belgische politici hebben stoomcursus financiën nodig'
Het Belgische wetsvoorstel om aasgierfondsen aan te pakken is van de pot gerukt. 'Het is naïef en beperkt net de toegang van ontwikkelingslanden tot financiering', zegt de Amerikaanse econoom Robert Shapiro.


De commissie Financiën en Begroting van de Kamer buigt zich vandaag over het wetsvoorstel dat de strijd aanbindt met de aasgierfondsen. Met de tekst willen de initiatiefnemers voorkomen dat investeringsfondsen een slaatje blijven slaan uit de ellende van kwetsbare landen.

Als het plan wet wordt - en die kans is reëel omdat liberalen, socialisten, christendemocraten, groenen en de N-VA het steunen - kan een aasgierfonds voor een Belgische rechtbank enkel het bedrag terugvorderen dat het zelf oorspronkelijk betaalde voor de obligaties.

Het plan slaat grote Amerikaanse investeringsfondsen met verstomming, zegt Robert Shapiro in een gesprek met De Tijd. De econoom werkte voor de Democratische president Bill Clinton en is vandaag medevoorzitter van de American Task Force Argentina (ATFA), een vereniging die de belangen behartigt van aasgierfondsen in hun schuldenconflict met Argentinië.

Nooit in mn leven heb ik een amerikasn serieus genomen
Fugg em en fuck shapiro met zn aasgierfondsen
 
Iemand hiernal de site trendinvest.nl gezien het lijkt me toch alleen to good to be true weet iemand hier wat hier het addertje onder het gras is?
 
0,9% aftikken per verkoop, dat is het "addertje".
 
Zit er hier iemand al in Tesla?

Heb ze op $202 gekocht en denk dat deze nog heel veel potentie hebben.

Gisteren nog een leuke winst gepakt op TomTom, had jammer genoeg nog meer in gezeten, aangezien ze vandaag weer een leuke jump hadden.
 
Ja man. Gekocht op $140 :thumbup:

Had ook bij moeten kopen bij dipje laatst op $170

Wel heel speculatief aandeel, ze maken daar nog geen cent winst. Maar ik ben groot fan van Elon Musk, heb er wel vertrouwen in
 
Ja man. Gekocht op $140 :thumbup:

Had ook bij moeten kopen bij dipje laatst op $170

Wel heel speculatief aandeel, ze maken daar nog geen cent winst. Maar ik ben groot fan van Elon Musk, heb er wel vertrouwen in

Beetje zoals zalando afgelopen jaren. Enorm gehyped maar geen cent winst.
 
Ja man. Gekocht op $140 :thumbup:

Had ook bij moeten kopen bij dipje laatst op $170

Wel heel speculatief aandeel, ze maken daar nog geen cent winst. Maar ik ben groot fan van Elon Musk, heb er wel vertrouwen in

Ik heb er ook vertrouwen in, als straks die megafabriek klaar is en de powerwalls in massaproductie gaan, kunnen we gaan lachen.
 
Bij welke brokers zitten jullie?
 
Back
Naar boven