Fitness Seller

Bereidingswijze Kip


Bezoekers Topic (Leden: 0, Gasten: 0)

reyals2008

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
26 feb 2009
Berichten
40
Waardering
0
Hey allemaal,

Had een vraagje over de bereidingswijzes voor kip.
Bedoel ik zo lekker mogelijk toch een goede portie kip te maken.
Ik eet het helemaal niet graag gewoon gekookt of gebakken (flauw smaakje).

Mijn bereiding is als volgt:

* Kip in blokjes snijden/knippen
* Veel kippekruiden toevoegen
* Chili kruiden
* geheel marineren uurtje in ijskast ...
* hierna alles in wok en goed opwarme
* rijst erbij en safraan + nog wat kruiden
* blikjes ananas voor de frisheid er zo bij

Nu is mijn vraag ... verliest de kip voedingswaarde als ik dit doe ?
Is dit nog steeds een goede maaltijd (ik maak bakjes hiervan voor hele week) als 1-2 maaltijden van de 8 ...

alvast hartelijk bedankt hoor ;)
 

B0tjeBuilder

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
25 jun 2009
Berichten
1.452
Waardering
379
Lengte
1m86
Massa
82kg
Vetpercentage
8%
Mijn bereiding is als volgt:

* Kip in blokjes snijden/knippen
* Veel kippekruiden toevoegen
* Sambal Bij
* En bakken maar!!
 

Ano_1987_4

Monstrous Giant
+10 jaar member
Lid geworden
18 mei 2006
Berichten
11.715
Waardering
990
Lengte
1m75
Massa
40kg
Vetpercentage
> 50%
kip moet je marineren met kruiden/olie mix. En geen extra olie meer toevoegen bij koken.
Droog marineren zuigt hard! Wordt je kip droog en hard van.
 

MadRuffian91

Advanced Bodybuilder
Lid geworden
5 mrt 2011
Berichten
960
Waardering
78
Lengte
1m84
Massa
84kg
Vetpercentage
14%
optie 1:

-voorgekruide kipfluifjes halen bij de AH.
-15 min bakken.

optie 2:

-kipfilet halen
-kruiden toevoegen
-bakken
 

chefie75

Novice
Lid geworden
6 apr 2011
Berichten
29
Waardering
0
Lengte
1m73
Massa
58kg
kip grillen en dan limoensap eroverheen
 

Bovenaan