MuscleMeat

Bereidingswijze Kip (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

reyals2008

Cool Novice
10 jaar lid
Lid geworden
26 feb 2009
Berichten
40
Waardering
0
Hey allemaal,

Had een vraagje over de bereidingswijzes voor kip.
Bedoel ik zo lekker mogelijk toch een goede portie kip te maken.
Ik eet het helemaal niet graag gewoon gekookt of gebakken (flauw smaakje).

Mijn bereiding is als volgt:

* Kip in blokjes snijden/knippen
* Veel kippekruiden toevoegen
* Chili kruiden
* geheel marineren uurtje in ijskast ...
* hierna alles in wok en goed opwarme
* rijst erbij en safraan + nog wat kruiden
* blikjes ananas voor de frisheid er zo bij

Nu is mijn vraag ... verliest de kip voedingswaarde als ik dit doe ?
Is dit nog steeds een goede maaltijd (ik maak bakjes hiervan voor hele week) als 1-2 maaltijden van de 8 ...

alvast hartelijk bedankt hoor ;)
 
Mijn bereiding is als volgt:

* Kip in blokjes snijden/knippen
* Veel kippekruiden toevoegen
* Sambal Bij
* En bakken maar!!
 
Nee, tenzij je de kip laat verbranden.
 
kip moet je marineren met kruiden/olie mix. En geen extra olie meer toevoegen bij koken.
Droog marineren zuigt hard! Wordt je kip droog en hard van.
 
optie 1:

-voorgekruide kipfluifjes halen bij de AH.
-15 min bakken.

optie 2:

-kipfilet halen
-kruiden toevoegen
-bakken
 
kip grillen en dan limoensap eroverheen
 
Back
Naar boven