1. Selecteer hier of je gepersonaliseerde advertenties wilt zien (Opt-in). Je kan je keuze nadien nog veranderen via de meer info link of de notificatie wegklikken. Steun het forum door je adblocker uit te schakelen. We hebben een beperkt aantal banners met een minimale impact op de gebruikerservaring.

    Opt-in   Meer info

    Ontzet Notitie

bloedwaarde na blast cruise

Discussie in 'Anabolen' gestart door Strongerlife, 25 sep 2018.

Bezoekers aanwezig in Topic (Leden: 0, Gasten: 1)

  1. Strongerlife

    Strongerlife Dutch Bodybuilder Topic Starter

    Berichten:
    629
    Leuk Bevonden:
    172
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    6.957
    heb gister mijn bloedwaardes binnen gekregen na een dikke 1.5jaar on te zijn

    3 maanden 3x hcg 1500 met 25iu hmg pw
    50 dagen 25mg clomid is de nakuur geweest

    nu 2 maanden overal vanaf


    test 4.7 (5.8-26.8)
    vrije test 107 (105-512)
    oestrogeen < 0.04 (0.07 - 0.28)
    shgb 22.9 ( 10-80)
    lh 3.2 (1-9)
    fsh 3.3 (1-11)

    wat vinden jullie?, volgens mij prima waardes aangezien ik pas 2 maanden gestopt ben met clomid

    wel lijkt lh en fsh mij aan de lage kant in verhouding met test.

    @Cools @Galen
     
  2. Col_inc

    Col_inc Advanced Bodybuilder

    Berichten:
    895
    Leuk Bevonden:
    326
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    47.451
    Lengte:
    1m78
    Massa:
    90kg
    Vetpercentage:
    11%
    heb je ook hcg gezet tijdens het on zijn?
     
  3. Strongerlife

    Strongerlife Dutch Bodybuilder Topic Starter

    Berichten:
    629
    Leuk Bevonden:
    172
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    6.957
    nee, dit gaf mij heel snel gyno
     
    Laatst bewerkt: 26 sep 2018
  4. Trennyglenn

    Trennyglenn Novice

    Berichten:
    19
    Leuk Bevonden:
    5
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    5.356
    Lengte:
    1m80
    Massa:
    82kg
    Vetpercentage:
    10%
  5. Tidus FFX

    Tidus FFX Bench Press Deskundige Elite Member

    Berichten:
    3.746
    Leuk Bevonden:
    3.572
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    304.955
    Eigenlijk zou je binnen een paar maanden nog eens bloed moeten laten prikken. Vermoedelijk zit je dan overall vlot binnen de referentiewaarden.

    Hoe voel je je?
     
  6. IkWilGrootWorde

    IkWilGrootWorde Competitive Bodybuilder

    Berichten:
    2.632
    Leuk Bevonden:
    463
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    23.218
    Lengte:
    1m75
    Massa:
    83kg
    Vetpercentage:
    12%
    Heb je ook bloedwaardes van voor de kuur?
     
  7. IkWilGrootWorde

    IkWilGrootWorde Competitive Bodybuilder

    Berichten:
    2.632
    Leuk Bevonden:
    463
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    23.218
    Lengte:
    1m75
    Massa:
    83kg
    Vetpercentage:
    12%
    Dit.
    Je lh en fsh zit al binnen ref en je test zal dat binnenkort ook wel komen.
     
  8. Punjab

    Punjab Massive Warrior Elite Member

    Berichten:
    22.110
    Leuk Bevonden:
    13.541
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    396.976
    Lengte:
    1m85
    Massa:
    108kg
    Vetpercentage:
    10%
    Van waar de HMG? Babywens?
     
  9. Trennyglenn

    Trennyglenn Novice

    Berichten:
    19
    Leuk Bevonden:
    5
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    5.356
    Lengte:
    1m80
    Massa:
    82kg
    Vetpercentage:
    10%
    LH en FSH zou toch juist hoog moeten zijn op het moment?
     
    skydirk vindt dit leuk.
  10. IkWilGrootWorde

    IkWilGrootWorde Competitive Bodybuilder

    Berichten:
    2.632
    Leuk Bevonden:
    463
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    23.218
    Lengte:
    1m75
    Massa:
    83kg
    Vetpercentage:
    12%
    Na twee maanden zijn lh en fsh niet meer verhoogd door clomid he. Het lichaam moet het nu zelf doen.
     
  11. Strongerlife

    Strongerlife Dutch Bodybuilder Topic Starter

    Berichten:
    629
    Leuk Bevonden:
    172
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    6.957
    ja
     
  12. Strongerlife

    Strongerlife Dutch Bodybuilder Topic Starter

    Berichten:
    629
    Leuk Bevonden:
    172
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    6.957
    ja dat was mijn gedachten ook

    die zouden hoog moeten zijn tot er voldoende testosteron is aangemaakt of klopt dit niet?
     
  13. Trennyglenn

    Trennyglenn Novice

    Berichten:
    19
    Leuk Bevonden:
    5
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    5.356
    Lengte:
    1m80
    Massa:
    82kg
    Vetpercentage:
    10%
    Maar het lichaam zou zelf wel een hogere waarde aangeven lijkt mij om het signaal te geven dat er meer testosteron aangemaakt moet worden aangezien die nog niet hoog genoeg is lijkt me?
     
  14. Jeff Done

    Jeff Done Dutch Bodybuilder

    Berichten:
    369
    Leuk Bevonden:
    230
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    8.235
    Lengte:
    1m78
    Massa:
    95kg
    Vetpercentage:
    13%
    Zonder bloedwaarden te bekijken voordat hij begon aan de kuur valt er vrij weinig te zeggen. Waar moet je naartoe herstellen als je niet weet wat je nulpunt is?

    TS, heb je deze waarden ook?
     
  15. Strongerlife

    Strongerlife Dutch Bodybuilder Topic Starter

    Berichten:
    629
    Leuk Bevonden:
    172
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    6.957
    deze waardes lagen toen binnen referentiewaardes
     
  16. Jeff Done

    Jeff Done Dutch Bodybuilder

    Berichten:
    369
    Leuk Bevonden:
    230
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    8.235
    Lengte:
    1m78
    Massa:
    95kg
    Vetpercentage:
    13%
    De exacte waardes aub.
     
  17. Trennyglenn

    Trennyglenn Novice

    Berichten:
    19
    Leuk Bevonden:
    5
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    5.356
    Lengte:
    1m80
    Massa:
    82kg
    Vetpercentage:
    10%
    Test is anders natuurlijk wel heel laag natuurlijk
     
  18. Strongerlife

    Strongerlife Dutch Bodybuilder Topic Starter

    Berichten:
    629
    Leuk Bevonden:
    172
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    6.957
    moet ik even opzoeken weet ik niet uit mijn hoofd, ergens rond de 12 13

    wel maar 1 x geprikt voor ik kuurde en test kan nogal varieren gedurdende dag
     
  19. Strongerlife

    Strongerlife Dutch Bodybuilder Topic Starter

    Berichten:
    629
    Leuk Bevonden:
    172
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    6.957
    ja hij is lager dat die was maar ben natuurlijk nog niet heel lang off, maar omdat lh fsm niet echt hoog zijn geeft dit mij het idee dat mijn lichaam zo denkt voldoende aan te maken.

    vandaar de vraag ook of dit gewoon normaal is of dat ik mij hier druk om moet maken.
     
  20. IkWilGrootWorde

    IkWilGrootWorde Competitive Bodybuilder

    Berichten:
    2.632
    Leuk Bevonden:
    463
    Geslacht:
    Man
    Karma:
    23.218
    Lengte:
    1m75
    Massa:
    83kg
    Vetpercentage:
    12%
    Lh fsh en testwaardes van voor de kuur willen we weten
     

Deel Deze Pagina

  1. Deze website gebruikt cookies om inhoud te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
    Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
    Ontzet Notitie