1. (werkt op alle apparaten, ook desktop, behalve iphone/ios)

  Ontzet Notitie

Lees dit eerst *** Board Regels ***

Topic in 'Vrouwen Bodybuilding en Fitness' gestart door Dani, 27 jul 2003.

XXL Nutrition Vrouwen
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Bezoekers aanwezig in Topic (Leden: 0, Gasten: 1)

 1. Dani

  Dani Freaky Bodybuilder Elite Member +15 jaar member Topic Starter

  Berichten:
  6.969
  Leuk Bevonden:
  48
  Geslacht:
  Vrouw
  Karma:
  0
  Lengte:
  1m64
  Massa:
  58kg
  Vetpercentage:
  16%
  ALLE LEDEN MOETEN DEZE BOARD REGELS LEZEN EN ERMEE AKKOORD GAAN ALVORENS TE POSTEN. ALS JE EEN REGEL NIET BEGRIJPT, VRAAG HET DAN AAN EEN MODERATOR VOOR JE POST. HET NEGEREN VAN DEZE REGELS KAN RESULTEREN IN HET VERWIJDEREN VAN JE ACCOUNT EN IN GEVAL VAN MEERDERE ACCOUNTS, HET BANNEN VAN JE IP ADRES VAN DEZE SITE!


  DE REGELS VAN HET VROUWEN BB BOARD

  1. Dit forum is speciaal apart geplaatst zodat vrouwen die geïnteresseerd zijn in bodybuilding en fitness kunnen discussiëren over hun onderwerpen in een omgeving zonder last te hebben van spot en/of lastposten. Kom hier NIET om problemen te veroorzaken. Als je hier enkel komt om problemen te maken, dan zal je één waarschuwing krijgen. Daarna word je geband! Vind je dit maar niks, BLIJF DAN WEG!!!

  2. Mannen die reageren of posten moeten altijd respectvol zijn en beseffen dat dit in eerste instantie een vrouwenforum is.
  Bepaalde vragen stellen die een vrouwelijk inzicht vergen kan best, hier komen om dates te zoeken is vulgair.
  Als je hier komt om de casanova uit te hangen, dan zal je één waarschuwing krijgen, daarna zal je geband worden.
  Kom hier niet met posts als “bekijk mij eens”, deze horen in het “post je foto's” forum en zullen verplaatst worden. Doe het een tweede keer en het is “Bye Bye”.
  Als je grove of coïtusistische opmerkingen maakt, geen waarschuwing, je zal geband worden.
  Dit zal zeer strikt opgevolgd worden, als je over coïtus wil babbelen, ga dan naar dat forum.
  Plezier maken en lichtjes flirten is één ding, het de vrouwen oncomfortabel maken om in hun forum te posten is onaanvaardbaar.

  3. Foto posts moeten behandeld worden met respect. Er zijn hier veel verschillende vrouwen met andere achtergrond, op verschillende niveaus van training, in veel verschillende lichamelijke condities.
  Als iemand genoeg moed heeft om een foto te plaatsen, probeer dan a.u.b. om geen pijnlijke opmerkingen te maken maar opbouwende kritiek te geven waar iedereen wat aan heeft. Dat is waar de persoon in de eerste plaats naar op zoek is; constructieve kritiek, of een klein complimentje voor wat ze tot nu toe bereikt hebben. Plaats jezelf eerst in hun positie. Als je niets constructiefst te zeggen hebt, HOUD DAN JE MOND DICHT!!!

  4. Zoek hier niet naar medisch advies, dit is geen goed idee. Als je een specifiek probleem hebt welke de opinie van een dokter vergt, consulteer er dan a.u.b. één. Veel mensen hebben verschillende meningen gebaseerd op een gelimiteerde hoeveelheid ervaring en kennis. Voor dit soort advies moet je altijd een professional raadplegen.

  5. Adverteren, spammen, illegale middelen
  Geen directe reclame of advertenties voor een product of website met als doel verkoop alsook het emaillen van leden om iets te verkopen is toegelaten. Je zal één waarschuwing krijgen. Dan een ban.
  Geen posts met bronnen voor illegale middelen, je zal onmiddellijk geband worden.

  6. Beoordeling vrouwelijke bodybuilders (Aanvulling 23.10.05)
  Het is niet toegestaan op een negatieve coïtusistische manier te reageren op vrouwelijke bodybuilders. Doe je dit toch zal je hiervoor beloond worden met een strafpunt. (Niemand vindt het hier interessant te weten hoe je coïtusuele voorkeur er uit ziet!)

  Hierover is GEEN discussie mogelijk. Ik hoop op deze manier de nadruk te leggen op het feit dat we hier op een BB forum zitten en niet op het Playboy forum. Ook hoop ik hiermee te bereiken dat het ook voor de aanwezige dames (weer) een prettiger forum wordt.
   
  Laatst bewerkt: 23 okt 2005
  Lisa024 en AdHoc vinden dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie