XXL Nutrition

br33z3rsl3tj3s

Bezoekers in dit topic

Enjee

Freaky Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
17 apr 2007
Berichten
5.262
Karma
1
Lengte
1m80
Massa
93kg
Vetpercentage
22%
Paar van jullie zullen het al wel kennen :D

-------------------------------------------------------------------------

Iedereen weet het, maar niet iedereen doet het, dat vind ik zonde. Waar heb ik het over? Breezers gebruiken natuurlijk! Breezers zorgen immers voor lange tijd vertier. In deze handleiding zal ik een groot scala aan onderwerpen behandelen, van cammen tot Chloroform en van Superdudes tot psychologie. Omdat jullie lieve FOK!ertjes soms nogal mensenschuw zijn, begin ik maar met het internetgedeelte, dat kan immers iedereen.

Breezers op internet
Laten we maar beginnen met het internet, je hoeft immers niet fysiek aanwezig te zijn bij de desbetreffende breezer om plezier te hebben. Je kan haar op de cam dingen laten doen, mits je er genoeg moeite voor doet. Maar voor ik jullie ga vertellen hoe dit in zijn werk gaat, eerst een stukje theorie.

Het ontmoeten van breezers
Is vrij gemakkelijk, via sites als Superdudes en Partypeeps2000. Je maakt op deze site een profiel aan, zorg ervoor dat je een \\\'spange\\\' naam hebt. Woorden als Gangstah, Playah en pimp doen het goed bij de breezerchicks. Als je meer van terrorhelga\\\'s en andere lijpe 14 jarige sletjes houdt is Partyflock misschien meer voor jou. Het voordeel van deze site is dat je je nickname later kan veranderen, dus je kunt je aanpassen aan de situatie, afhankelijk van de breezer waarmee je op dat moment bezig bent. Op deze profielen sites is vaak de mogelijkheid mensen toe te voegen als vriendje of buddy. Zorg dat je een shitload vrienden hebt op de site, dit is in het cultuurtje vrij normaal en zorgt voor een beter imago.
De mensen die je op internet als vrienden hebt hoef je niet te kennen, mee te praten of te onderhouden, ram gewoon op de \\\"Add buddy\\\" knop en niet meer aanzitten.

Anyway, na je naam, zorg ook dat je veel vette `picca\\\'s` van jezelf op je profiel heb staan, zoals al eerder is vermeld, het liefst bewerkt. Zie hier een aantal voorbeelden:
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Het beste is om je neer te zetten als een 19 / 20 jarige jongen, jonge meisjes kijken tegen je op en zullen ook sneller dingen van je aan nemen. Als je meerdere breezers tegelijk wil onderhouden, is het aan te raden af en toe van MSN en profielen te wisselen.

Nu we dit hebben behandeld, op naar stap 2. Wat heb je nodig?
Benodigdheden
[*] Webcam
[*] MSN
[*] Mobiele telefoon
[*] Pimping profiel op teh intarwebz
[*] Veel foto\\\'s van jezelf, het liefst bewerkt.
[*] Eventueel Chloroform of GHB (Hier kom ik later op terug)

Niet elke breezer is hetzelfde, ik heb ze onderverdeeld in 3 categorieën.
We maken op internet onderscheid tussen 3 verschillende soorten meisjes.

[*] Het onzekere type
Dit is een vaak voorkomende breezer op internet, ze zijn aangekomen in de pubertijd (vaak rond de 14 jaar) en voelen zich niet helemaal happy. Ruzie met familie, het gaat slecht op school, het kan van alles zijn. Het is eigenlijk allemaal bullshit en emo gedrag maar dat maakt niet uit, want als je dit erkent, kun je er wat mee doen. Als je weet hoe iemand in elkaar zit kun je hem / haar bespelen.
Enfin, bij dit type meisje zul je makkelijk haar vertrouwen kunnen winnen. Je doet net of je haar helemaal begrijpt, en er altijd voor haar bent. Na een aantal dagen zul je zien dat jullie al redelijk intiem met elkaar omgaan, je overspoelt haar met aandacht en ze voelt zich eindelijk happy.
Nu is het tijd om te gaan oogsten wat je hebt gezaaid. Je zult zien dat je veel tegen haar kunt zeggen als ze je leuk vindt, begin met subtiele hints en ga zo door tot je eindelijk resultaat op de cam hebt. Zie bijlage 2.
Natuurlijk hou je zulke plaatjes, maar doe je net zoals ik, en deel je het met zo veel mogelijk mensen. Als je het zat bent met dit type meisje, block je haar gewoon op MSN en neem je de telefoon niet meer op. Ze zal je wanhopig proberen te bereiken, nog tot maanden erna. Maar als je haar laat inzien dat je haar gewoon gebruikte zou het gauw gebeurt zijn. De kans zit er dik in dat dit meisje gaat snijden of mentaal helemaal gesloopt is na deze actie. Maar dat is niet jouw zaak, jij hebt tenslotte plezier gehad, en daardoor vele andere mensen op internet ook.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]
Bijlage 2

[*] Het meisje met zelfvertrouwen
Dit is het meer uitdagende werk, dit meisje zal je veel meer werk in moeten steken dan de eerstgenoemde. Voor je begint met dit meisje, zul je eerst info over haar op moeten zoeken, haar likes en dislikes, haar hobbies, haar hele belevingswereld. Je moet precies weten hoe ze in elkaar steekt, weet je dit, vergemakkelijk je het aanzienlijk voor jezelf. Zorg nu ook weer dat je haar het gevoel geeft dat je te vertrouwen bent. Na enige tijd zul je zien, dat zelfs de arrogantste breezers in te pakken zijn.

[*] De borderliner
Op internet kom je de meest verknipte types tegen, vaak zo lelijk als de nacht, maar soms nog enigzins neukbaar. Bij dit type breezah is moeilijk uit te leggen wat je moet doen, omdat het erg situationeel is. Om maar een voorbeeld te geven, de hormonen gieren bij de pubers door het lijf, ze snappen het allemaal niet meer, en reageren soms vrij apart. Ze zijn ook hypocriet en komen enigzins zwakzinnig over, laat je hierdoor niet afschrikken, als je dit type eenmaal mentaal verdoofd hebt, kun je alles doen en maken.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]
[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Dat waren de 3 types breezers, ik zal nu nog wat extra informatie geven en wat tips, hierna zal ik verder gaan met het ontmoeten van breezahs in het echt! :o

Tips
Zorg dat je MSN naam aansluit bij de belevingswereld van je slachtoffer, gebruik eventueel breezahtaal of zoveel smileys dat je spontaan epilepsie krijgt. Als je zelf niet moeders mooiste bent, kun je met photoshop of een slechte kwaliteits cam er nog veel van maken vaak. Doe dit ook, breezers zijn soms redelijk direct, en als ze beginnen met \\\"Iick find jouw vet lekkurh :@ \\\" dan weet je dat je geramd zit.
Voor alle breezers geldt, daag ze uit. Met simpele dingen als \\\"Dat durf je nooit\\\" pak je ze al gauw. Op één of andere manier gaat er dan een knop bij ze om.

Vaak wil het playing hard to get principe nog prima werken, overdrijf het niet. Het ligt natuurlijk ook aan het type breezers, sommigen kun je overspoelen met aandacht en dan nog is het niet goed. En bij anderen werkt dat niet. Probeer dan eens heel ongeïnterresseerd te doen, vaak komen ze dan op de knieën naar je toe. Playing hard to get.

Een aantal profielen sites:
[*] PartyFlock Hardcore / Terror chicks
[*] VampireFreaks Gothic en Emo chicks
[*] MySpace Voor de mensen die het internationaal zoeken
[*] SuperDudes Breezah Paradise
[*] Hyves Makkelijk in gebruik

Een aantal door breezers, veelgebruikte afkortingen:
[*] HHVVJ - Hou heel veel van je
[*] WJNMK - Wil je nooit meer kwijt
[*] HVJ - Hou van je
[*] NTB - Niet te breken
[*] NWLY - Never wanna lose you

DISCLAIMER
Vertel zo weinig mogelijk over jezelf, en lieg alles bij elkaar. De kunst is om alles van haar te kunnen en weten, terwijl dat andersom niet kan. Gebruik daarom nooit je echte naam en mail.

Breezers in het echt
Zijn te herkennen aan de sletterige kleding, en vaak hebben ze meer verf op hun kop dan ik op mijn voordeur. Met mooie praatjes zijn ze al gauw over, zorg dus dat je een beetje babbels hebt. Indien je dit niet hebt, geen probleem. Ze zijn tegenwoordig omkoopbaar met beltegoed en drank (Breezers duh). Zolang je er genoeg in giet zal het vaak wel lukken. Wil dit echt nog niet lukken, hebben we nog altijd de Chloroform en / of GHB bij de hand. Let op, gebruik dit alleen in extreme gevallen, het is niet goedkoop, en niet legaal. Wanneer en hoe gaat dit in zijn werk? Ik zal dat hier onder in detail uitleggen.

Chloroform
Dit goedje laat iemand, mits hij / zij het inademt, buiten bewustzijn raken. Zorg dus dat jullie alleen zijn, achtervolg haar, of breng haar naar huis. Vervolgens doe je wat je moet doen, en dump je haar. Let op! zorg dat er geen DNA sporen of vingerafdrukken achterblijven. Mits je dit onmogelijk acht, bedreig je haar en geef je haar een flinke hoek. Vaak zijn ze hier wel gevoelig voor.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

GHB
Een geweldig middel al zeg ik het zelf. GHB is in verschillende vormen te verkrijgen, ik prefereer het in poedervorm, voor het gebruiksgemak. De voordelen van GHB zijn, dat je het niet smaakt of ruikt. Na even goed schudden zal je het in een drankje helemaal niet meer vernemen. Bied de desbetreffende breezer een drankje aan, gooi de GHB erin, and watch the magic. Het meisje zal onwel worden, en zich niet meer bewust zijn de buitenwereld. neem haar vervolgens mee onder het motto van \\\"Ik breng je wel thuis\\\". En nouwja, je snapt het wel. Met een beetje geluk weet ze de volgende dag van niks. :D

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

------------------------

Hoofdstuk 2 - Oogsten wat je hebt gezaaid.
In het eerste deel kon je lezen hoe je een chickie makkelijk in kan pakken, maar wat als het eenmaal is gelukt? Dat eeuwige gestrip op de cam ben je op een gegeven moment zat, en dat meisje schraal nken is op een gegeven moment ook wel eens leuk geweest. Ik zal hier wat tips geven hoe je het meisje dingen kan laten doen waar je ECHT wat aan hebt. Het zou zonde zijn als je al die energie in de breezer stopt en je krijgt alleen een paar lousy pics terug.

Stap 1 - Overlaad haar met cadeau\'s
Geef haar veel dingen, het mag wel even iets kosten, zie het als een investering, later verdien je dit dubbel en dwars terug. Geef haar oorbellen, beltegoed, eventueel zelfs een telefoon. Geef haar ook vaak complimenten en kleine dingetjes zoals lieve kaartjes ofzo. Ze zal het op een gegeven moment normaal gaan vinden. Als je dit enkele weken doet, zal je de hele wereld voor haar zijn. En dit is precies wat je wil, nu komt stap 2.

Stap 2 - Claim haar voor jezelf
Je wil het meisje HELEMAAL voor jezelf hebben voor stap 3, dus geen familie, vrienden etc. Praat op haar in zo dat ze alle banden verbreekt, drijf een gat tussen haar en de rest, omdat ze nog jong en onbezonnen is, is dit relatief makkelijk. Al die hormoontjes ook, ze hebben het maar zwaar. Enfin, slet, voor jezelf dus. Als dit is gelukt, stap 3! Dit is mijn favoriete gedeelte.

Stap 3 - Schuldgevoel
Nu komt er een toneelstukje, je bent zogenaamd failliet, broke, blut. Je bent in grote problemen gekomen en je kan er nooit meer uitkomen, alleen ZIJ kan je nog helpen. Nu moet je zo op haar in praten dat ze geen andere keus heeft. Herinner haar aan al die dingen die je voor haar hebt gedaan, en zeg dat het tijd is dat ze maar eens iets voor jou gaat doen. Ze zal uiteindelijk instemmen en alles voor je doen. Nou nu komt het oogsten! :D

Stap 4 - Oogsten
Nu kun je haar naar de welbefaamde Antiliaan achter het Rotterdam CS brengen. Ze gaat achter het station staan, wordt door allerlei aidsnegerts gedoet en het geld stijk jij natuurlijk op :D. Terwijl zij anaal wordt vernederd, ga jij lekker in de kroeg of shop zitten, na een paar uur haal je dr weer op. Als ze niet genoeg heeft verdiend tuig je haar af en schreeuw je tegen haar. Je zult zien dat het de volgende daar veel meer is.

Je kan haar ook in de vriendengroep houden, door je vrienden een relatief laag prijsje te laten betalen en dan mogen ze haar met een groepje bangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Enjoy!

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

------------------------

Hoofdstuk 3 - Jezelf indekken voor gevorderden
Ok, je hebt haar nu ingepakt, gedoet, en laten nken voor geld. Op een gegeven moment houdt het op, en moet je van haar af. Dat is niet zo`n probleem, maar als je haar laat gaan krijg je problemen, ze komt weer bij haar familie en dan kun je er donder op zeggen dat er aangifte gedaan wordt. Dit is te voorkomen, of te counteren, dat ga ik nu uitleggen in dit simpele stappenplan. Maar eerst pak ik nog een biertje...

Stap 1 - Voorbereiding
Zoals ik al zei in het begin, moet je zo weinig informatie over jezelf geven. Zorg dat ze eigenlijk niet weet wie je bent en waar je vandaan komt. Als je dit hebt gedaan wordt aangifte een stuk lastig, je verhuist simpelweg en begint opnieuw, met een nieuwe breezer. Maar je kan het niet altijd voorkomen, vooral niet als het uitbuiten lang heeft geduurt. Indien dit het geval is ga je naar stap 2.

Stap 2 - Indekken
Voor je haar dumpt moet je je eerst indekken, je gaat naar mensen toe en zorgt dat ze je excuus verifieren tegen over de politie. Dus terwijl je breezer werd verkracht achter het station was jij zogenaamd op vakantie oid :D.
Maar alvoren je je breezer laat gaan, kun je haar beter nog een keer goed aftuigen en bedreigen, begin ook over haar familie. Doe net of je alles weet en overal achterkom.Op die manier zal ze in zo`n psychologisch gat zitten dat ze niks meer durft, althans de komende maanden in ieder geval niet. Heeft zij het de komende maanden mooi rustig zonder politie, en jij hebt alle tijd om je in te dekken! Win - Win situatie dus...

Stap 3 - Opnieuw beginnen
Indien de 1e 2 stappen niet het gewenste resultaat hebben, ben je een grote prutser en raadt ik je aan Hoofdstuk 1 & 2 nogmaals te lezen. Maar niet gevreest! Ik geloof in 2e kansen dus heb ik een oplossing voor je. Zeer waarschijnlijk is het meisje mentaal nog helemaal gesloopt van je spelletjes de laatste weken, dus je kan haar zo weer op pakken en kneden naar jouw wensen. Indien je dit niks vind, raad ik je aan om in een grote stad te gaan wonen en met een schone lei te beginnen. Nieuw meisje, nieuwe blauwe plekken, en nieuwe klanten. :D.

Dit was het einde van mijn handleiding, ik hoop dat jullie er in de toekomst wat aan hebben. :*

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Vraag en antwoord
Ik ben een lelijke mongool, wat nu?
Photoshop, rare camera posities, belicht je positieve kanten. Laat de foto\'s ook lekker vaag een klein. Eventueel kun je nog rigoureuze maatregelen nemen, zoals de sportschool etc.

Ze heeft geen webcam
Dumpen, of zover zien te krijgen dat ze er één haalt.

Ze wil niet uit de kleren wat ik ook doe, maar ik wil haar niet dumpen
Probeer echt haar vertrouwen te winnen, eventueel kun je zelfs over gaan op het ontmoeten van haar. Daar kun je dan GHB oid in de strijd gooien.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Ik hoop dat ik jullie hiermee voldoende geïnformeerd heb, mocht er nog iets ontbreken of niet kloppen, zeg het even dan doe ik er iets aan. De ervaren loverboys hier op FOK! kunnen dit topic ook gebruiken om verhalen te delen met elkaar. En natuurlijk foto\\\'s en video\\\'s ! :7

Graag gedaan,

Afwazig.[Bron: FOK]
 
topic van de week
 
hahahah geweldig topic
 
Wel lekkere sletjes op de gebruikte fotos :cool: Uniform doet trouwens ook wonderen :)
 
:roflol: zal het is gaan probeere ;)
enneh allemaal un fijn weekend he!!
 
haha leuke uitgebreide topic met mooie animatie:)
 
wtf, ik zou uitkijken als ik jou was, want volgens mij is dit gewoon kinderporno en kun je daar gewoon voor gestraft worden.:shut: Overigens vind ik het maar rare type's die breezers enzo, maar wie steekt er nou zo veel tijd in zo;n lul verhaal:D
 
wtf, ik zou uitkijken als ik jou was, want volgens mij is dit gewoon kinderporno en kun je daar gewoon voor gestraft worden.:shut: Overigens vind ik het maar rare type's die breezers enzo, maar wie steekt er nou zo veel tijd in zo;n lul verhaal:D

als je goed leest staat er bron: fok :D
 
I know, maar volgens mij doen ze echt snel moeilijk om dat soort dingen:o Naja, het zal vast niet zo zijn dat je zomaar uit het niets wordt aangehouden wegens kinderporno ofzo, maar ik denk ik zeg het ff:D
 
:roflol:

Zal me niks verbazen als sommige mensen dit nog gaan doen ook.
 
Mooie tutorial! Sticky!
 
hhaaha leuk man al vindt ik het laatste stukje wat loverboys ook doen wel een beetje ziek.
 
Back
Naar boven