crypt0read
Competitive Bodybuilder
- Lid geworden
- 8 aug 2012
- Berichten
- 2.389
- Waardering
- 196
- Lengte
- 1m99
- Massa
- 95kg
- Vetpercentage
- 15%
Brood is gewoon junkfood, en overpriced. Ga voor havermout met vloeibare honing & walnoten er doorheen
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Brood is gewoon junkfood, en overpriced. Ga voor havermout met vloeibare honing & walnoten er doorheen
QFT
Eet geen brood meer mensen. En verbaas jezelf over je gains en aesthetics.
Ik zie zo vaak jongens op mijn sportvereniging met puisten allemaal over hun rug en gezicht of een enorm dikke vieze huid of enorm vet haar. En ze eten bergen met cheap supermarkt brood en bakken met melk. Zo enorm obvious bij sommige gevallen.
Soms eet ik dagen geen brood, dan weer wel....merk geen verschil.
Een of andere malloot zegt iets....en de rest volgt gewoon.
En als niemand wat zei, dan zouden we gewoon normaal brood blijven eten.
wat voor voedsel is er nu niet meer dan? (interessant)Alle oermensen zijn ondertussen dood dussss het voedsel dat ze aten bestaat niet meer. .
Dinosauruswat voor voedsel is er nu niet meer dan? (interessant)
serieus? thats all, ik dacht nu komen er allemaal rare soorten fruit en groentes enzoDinosaurus
wat voor voedsel is er nu niet meer dan? (interessant)
QFT
Eet geen brood meer mensen. En verbaas jezelf over je gains en aesthetics.
Ik zie zo vaak jongens op mijn sportvereniging met puisten allemaal over hun rug en gezicht of een enorm dikke vieze huid of enorm vet haar. En ze eten bergen met cheap supermarkt brood en bakken met melk. Zo enorm obvious bij sommige gevallen.
Voor volkoren brood zou het vast wel meevallen, maar de GI waarde van veel soorten brooden is mij wat te hoog. Er zitten snelle suikers in en het is erg duur in vergelijking met zilvervliesrijst en havermout. Snap niet waarom mensen dat eten. Ikzelf vind volkorenbrood met kipfilet maar een droge hap. Ook al is het vers.
Je moet kijken naar de GI van de hele maaltijd niet van de aparte voeding.Voor volkoren brood zou het vast wel meevallen, maar de GI waarde van veel soorten brooden is mij wat te hoog. Er zitten snelle suikers in en het is erg duur in vergelijking met zilvervliesrijst en havermout. Snap niet waarom mensen dat eten. Ikzelf vind volkorenbrood met kipfilet maar een droge hap. Ook al is het vers.
Dat rijst slechter is dan brood daar ben ik het niet mee eens. Maar het heeft natuurlijk wel andere voedingswaarden. Men heeft onderzoek gedaan naar verschillen tussen bruine en witte rijst, het bleek dat de extra micronutriënten in bruine rijst helaas niet opgenomen kunnen worden, waardoor het niet beter is dan witte rijst. Maar IMO moet je rijst puur eten voor de koolhydraten, niet voor de micro's. Die kan je makkelijk uit andere bronnen halen. Idem brood, aardappelen, pasta, enz.Het is ook allemaal onzin. Je komt er mee op 6% staan. Rijst is trouwens wel slechter dan brood, die normale witte rijst, er zit namelijk niets in qua voeding stoffen