Fitness Seller

‘Brussel was laatste test voor aanslag met vuile kernbom in Europa’

Bezoekers in dit topic

jeanpiston

Ripped Bodybuilder
Lid geworden
21 mei 2014
Berichten
3.660
Karma
497
Moslimterroristen hielden afgelopen weken diverse nucleaire technici, werkzaam bij Europese kerncentrales, in de gaten, en probeerden er minstens één te ontvoeren – Hooggeplaatste bron bevestigt dat EU en ISIS samenwerken om verzet Europeanen tegen massa immigratie en tegen Europese Superstaat met aanslagen te breken

Veel mensen zijn gisteren behoorlijk geschrokken van de islamitische terreuraanslagen in Brussel, waar zo dicht bij huis tientallen doden en honderden gewonden vielen op een luchthaven en in de metro. We hopen echter dat de schrik deze keer niet net zoals de vorige aanslagen binnen enkele dagen wegebt in onverschilligheid, want ‘Brussel 22-3’ is hoogstwaarschijnlijk slechts het begin. De Duitse journalist/auteur Udo Ulfkotte waarschuwt dat de Europese regeringen al lang weten dat de aanslagen in Parijs en Brussel slechts (laatste) testen waren voor een nog veel grotere aanslag, die Europa voor altijd zal veranderen, namelijk een met een vuile kernbom. En dan blijft het niet bij ‘slechts’ tientallen doden.

Wordt het weer Brussel of Parijs, of deze keer Berlijn, Den Haag of Amsterdam – of misschien wel allemaal tegelijk? De volgende aanval van ISIS terroristen op Europese burgers kan opnieuw een serie gecombineerde bom/zelfmoordaanslagen zijn. Volgens de Washington Post hebben de Belgische autoriteiten bij de anti-terreur razzia’s van de laatste weken echter plannen gevonden voor een aanslag met een of meerdere ‘vuile’ kernbommen op grote steden in Frankrijk, Duitsland, Groot Brittannië en België. Maar Nederland is als slaafs lid van de NAVO en de EU natuurlijk beslist niet uitgesloten.

Een ‘vuile’ kernbom veroorzaakt geen echte nucleaire explosie, maar kan toch complete stedelijke gebieden weken, maanden of zelfs jaren onbewoonbaar maken, omdat er bij de conventionele explosie zwaar radioactief materiaal wordt verspreid. We hoeven niet uit te leggen dat bij een aanslag met één zo’n bom op een stad in de Randstad honderdduizenden mensen besmet zullen worden, waarvan grote aantallen een gruwelijke dood zullen sterven.

Moslims houden kerncentrales en technici in de gaten

De dreiging van zo’n aanslag is geen paniekzaaierij, maar zeer reëel. Moslimterroristen hebben de afgelopen weken diverse kerntechnici die bij Europese kerncentrale werken in de gaten gehouden. Minstens één van hen werd bijna ontvoerd. Ook de luchtmachtbasis Kleine Brogel in Vlaanderen, waar Amerikaanse kernbommen liggen opgeslagen, wordt de laatste tijd door moslims bespioneerd. In Irak en Syrië werden onlangs uit diverse nucleaire onderzoekscentra radioactieve materialen ontvreemd. Slechts een deel daarvan is teruggevonden.

Britten verwachten ‘op ieder moment’ aanslag met vuile kernbom

Toonaangevende Amerikaanse vaktijdschriften bevestigen dat ISIS al sinds 2014 probeert een vuile kernbom in Europa te bouwen, en daarvoor contacten met de meest gewetenloze internationale wapenhandelaren heeft gelegd. Twee dagen voor de aanslagen in Brussel oefende de Britse SAS (special forces) op een aanslag met zo’n wapen in Londen. De Britten verwachten dat die aanslag op ieder moment kan plaatsvinden.

Nu is ook duidelijk waarom de Belgische kerncentrales pal na de aanslagen gisteren werden geëvacueerd en door het leger werden beveiligd. Ook de Belgische autoriteiten weten namelijk van de vergevorderde voorbereidingen voor een vuile nucleaire aanslag.

Nucleair materiaal gestolen; Brussel was slechts een ‘oefening’

De jihadstrijders in Europa zouden al heel goed in het bezit van het benodigde materiaal kunnen zijn, want recent werd een speciale koffer met 10 gram radioactief Iridium-192 van de firma SGS in Istanbul gestolen. Iridium-192 is ideaal materiaal voor een vuile kernbom. Er kwam vrijwel onmiddellijk een blokkade op het nieuws van de diefstal, duidelijk om het uitbreken van paniek en chaos te voorkomen.

Ondertussen wordt er al meer dan 500 gram Iridium-192 vermist. De Westerse geheime diensten zijn ervan overtuigd dat het zeer gevaarlijke materiaal met de ‘vluchtelingen’stromen naar Europa is gesmokkeld. Vooral Duitsland, België en Frankrijk zouden het grootste gevaar lopen op een mega aanslag.

Hoge bronnen binnen de veiligheidsdiensten stellen dan ook dat de aanslagen in Brussel slechts ‘oefeningen’ waren om te zien hoe snel de autoriteiten zullen reageren als de gevreesde aanslag met de vuile kernbom wordt gepleegd. En dat die aanslag gaat komen, is zo goed als 100% zeker.

Bevestigd: EU en ISIS willen met aanslagen verzet Europeanen breken

Een van deze hoge bronnen bevestigde bovendien dat Europese regeringen al lang informele gesprekken voeren met vertegenwoordigers van ISIS over hoe men de Europeanen met grote aanslagen zo onder druk wil zetten, dat zij hun verzet tegen de massa immigratie van miljoenen moslims en de creatie van een Europese Superstaat zullen opgeven. Ook in Brussel hoopt men dat de nationale regeringen dermate wanhopig zullen zijn als hun land wordt getroffen door zo’n enorme aanslag waarbij duizenden mensen omkomen, dat zij daarna alle macht aan de EU overdragen, zogenaamd om de veiligheid en vrede te doen terugkeren.

De voormalige directeur van het Internationale Atoom Energie Agentschap (IAEA), Mohammed al-Baradei, zei dat ‘het slechts een kwestie van tijd is voordat het terreurgroepen lukt toegang te krijgen tot nucleaire wapens,’ en dat het feit dat er nog altijd geen aanslag met deze wapens is gepleegd ‘puur geluk’ is. De open grenzen van Angela Merkel, Mark Rutte en hun eurofiele kompanen in Brussel zullen vermoedelijk al zeer snel een einde maken aan het ‘geluk’ van ons Europeanen. En dan heeft het onzalige bondgenootschap tussen de EU, extreemlinks en de islam eindelijk zijn zin.

http://info.kopp-verlag.de/hintergr...l;jsessionid=4A59F391DBE67DDB99395E4A0C261BE5

Bewakingsagent kerncentrale vermoord en zijn badge gestolen

Donderdagavond is in de buurt van Charleroi een veiligheidsagent van een kerncentrale vermoord. Zijn badge werd gestolen. Ze is ondertussen gedeactiveerd.

De moord is sinds donderdag angstvallig stilgehouden, lezen we in La Dernière Heure. De bewakingsagent was op pad met zijn hond, maar verdere details ontbreken voorlopig.

Wat de speurders bijzonde ongerust maakt, is dat zijn badge is gestolen daarbij, die hem toegang verleende tot “gevoelige plaatsen”. De badge is onmiddellijk gedeactiveerd.

Filmpje
Tijdens huiszoekingen na de aanslagen in Parijs vonden Belgische speurders een vreemd filmpje dat zo’n tien uur duurt waarop de gevel van het huis van een topman van de Belgische nucleaire sector is te zien.

Op beelden van een straatcamera zagen de speurders hoe een kleine camera, verstopt in een bosje, werd opgehaald door een duo in een geblindeerde wagen.

De gefilmde man bleek de directeur van het Belgische Kenniscentrum voor Kernenergie in Mol te zijn. Dat bevestigde het federale parket.

[Link niet meer beschikbaar]
 

Arminius

Amor Fati
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
4 jul 2005
Berichten
65.676
Karma
31.238
Lengte
1m87
Ich bin ein Berliner
 

Rain

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
29 sep 2009
Berichten
1.302
Karma
530
Lengte
1m80
Massa
97kg
Hey ouwe onruststoker,
Het was helemaal geen veiligheidsagent van een kerncentrale.
Of worden we op het verkeerde been gezet? #illuminatie
 

Galen

Peter Bond
Super Mod
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
8 okt 2010
Berichten
32.947
Karma
21.067
Lengte
1m96
Massa
102kg
Vetpercentage
11%
3/22 was an inside job
 

Rain

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
29 sep 2009
Berichten
1.302
Karma
530
Lengte
1m80
Massa
97kg
Nevermind
 
Laatst bewerkt:

lloydatoni

Monstrous Giant
+10 jaar member
Relnicht
Lid geworden
1 nov 2011
Berichten
13.145
Karma
7.019
Lengte
1m88
Massa
103kg
Vetpercentage
1%

Vieze jij

Huge Freak
Lid geworden
3 okt 2012
Berichten
7.073
Karma
9.794
Lengte
1m92
Massa
130kg
Vetpercentage
14%
dat zou lekker kut zijn :mad:

begin ik eindelijk weer een beetje in vorm te komen gaan die IS kneuzen het verpesten
 

mat

Monstrous Giant
+15 jaar member
Lid geworden
28 okt 2005
Berichten
12.164
Karma
6.568
Check eens je feiten man.
 

Walnut

Competitive Bodybuilder
Lid geworden
20 dec 2012
Berichten
1.969
Karma
1.378
Lengte
1m95
Massa
83kg
Vetpercentage
12%

Joopie

Dutch Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
30 sep 2003
Berichten
429
Karma
271
Er moet een complete ban komen op alle moslims die Nederland en Europa willen binnenkomen. Het zijn terroristen, het zijn barbaren, het zijn moordenaars. Allah is een leugen - hij bestaat niet, ok? Dus je hebt een verzonnen figuur die mensen opdraagt de vreselijkste dingen te doen, te zeggen en te denken. En wat doet de politiek correcte garde? Die beschermt de moslims - die overigens niets waard zijn, waardeloze mensen. De koran is vergif.

Wilders wordt vervolgd op grond van artikel 137d Wetboek van Strafrecht wegens de uitspraak dat hij "minder, minder, minder" Marokkanen wil:
  • Artikel 137d
  • 1 Hij die in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, aanzet tot haat tegen of discriminatie van mensen of gewelddadig optreden tegen persoon of goed van mensen wegens hun ras, hun godsdienst of levensovertuiging, hun geslacht, hun hetero- of homoseksuele gerichtheid of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie. http://wetten.overheid.nl/BWBR0001854/2015-01-01#BoekTweede_TiteldeelV_Artikel137d

Marokkanen zijn niet eens een ras, Wilders heeft gelijk. Dat Wilders hiervoor wordt vervolgd is hypocriet van het OM, de koran roept zelf - in tegenstelling tot Wilders - op tot haat en gewelddadig optreden tegen mensen op grond van hun levensovertuiging en gerichtheid:

Islam over mensen die het geloof verlaten:
  • Als zij zich afkeren, grijpt hen dan en doodt hen waar jullie hen vinden. Neemt van hen niemand als medestander of als helper. [Soera 4:89]


Islam over ongelovigen:
  • Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen. [Soera 8:12]
  • Doodt de afgodendienaars waar ge hen maar vindt, neemt hen gevangen en belegert hen en bereidt hun alle soorten hinderlaag. [Soera 9:5]
  • En wanneer jullie hen die ongelovig zijn ontmoeten, slaat hen dan dood (...) Dat is de opdracht. En als Allah zou willen zou Hij zelf zich op hen wreken, maar Hij wil jullie met elkaar op de proef stellen. En zij die op Allahs weg gedood zijn, hun daden zullen niet teloorgaan. [Soera 47:4]

Minder Marokkanen;
Minder moslims;
Minder vergif!
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Jacked and Jan

Gr Jan
Elite Member
Lid geworden
29 sep 2014
Berichten
4.115
Karma
2.307
Lengte
1m86
Massa
90kg
Vetpercentage
17%
Iedereen richt zijn ogen op IS, maar houden we de krabmensen nog wel in de gaten?
 

Skiemoe

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
10 okt 2015
Berichten
328
Karma
77
Lengte
1m79
Massa
82kg
Vetpercentage
12%
'moslimterroristen' terroristen hebben eigenlijk geen geloof ookal roeppen ze in naam van .. is meer een extreme sekte.
 

diaephi

Gargantuan Beast
Lid geworden
14 jun 2012
Berichten
27.390
Karma
6.355
Lengte
1m83
Massa
92kg
Vetpercentage
16%
'moslimterroristen' terroristen hebben eigenlijk geen geloof ookal roeppen ze in naam van .. is meer een extreme sekte.
wat is het verschil
 

bricone

Monstrous Giant
Lid geworden
1 sep 2013
Berichten
10.045
Karma
2.407
Lengte
1m85
Massa
103kg
Vetpercentage
20%
Iedereen richt zijn ogen op IS, maar houden we de krabmensen nog wel in de gaten?

0708-crab2.jpg
 

bricone

Monstrous Giant
Lid geworden
1 sep 2013
Berichten
10.045
Karma
2.407
Lengte
1m85
Massa
103kg
Vetpercentage
20%
Al Gore waarschuwt ook al een lange tijd voor Man Bear Pig

1006-half-bear.jpg?quality=0.jpg
 
Naar boven