Fitness Seller

BulkPowders.nl (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Status
Niet open voor verdere reacties.
Ok, prima. Ik hoop dat de producten je zullen bevallen!

---------- Toegevoegd om 10:44 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 10:43 ----------



Jammer, op dit moment helaas nog geen andere samples. Sorry..

---------- Toegevoegd om 10:46 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 10:44 ----------

We hebben weer een nieuwe actie vanaf vandaag t/m 27 augustus. 15% korting op alles, met uitzonderingen van de producten die al in de aanbieding zijn. Geldt voor alle aankopen, ongeacht bedrag. Kortingscode is 15eau

Jammer, drie samples van de puur eiwitten waarvan ik er 2 (chocolate orange en chocolate mint) sowieso nooit zou bestellen. Samples hebben alleen zin als ze beschikbaar zijn in elke smaak imo, althans in de meest gangbare smaken. Dit schiet helaas niet op, voorlopig geen bestellingen bij BP totdat er samples komen helaas.
 
Hoelang duurt het voordat je pakket word verzonden? Gisteren besteld en tot op heden nog geen mail ontvangen.
 
Zal wel wat drukker zijn met de actie die ze gedaan hebben, vanavond ook pas m'n mailtje gehad. (gisteren avond besteld)
 
Misschien de smaak vanille toevoegen aan de Complete Protein Blend anders zijn het bijna allemaal chocolade smaken.

Goed idee, ik geef het door aan de productspecialisten.

---------- Toegevoegd om 12:34 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 12:18 ----------

Hoelang duurt het voordat je pakket word verzonden? Gisteren besteld en tot op heden nog geen mail ontvangen.

Als je je pakket vóór eind van de middag hebt besteld wordt het dezelfde dag verzonden. Als je je pakket pas in de avond besteld wordt het de volgende dag verzonden. We zijn net veranderd van DPD naar PostNL als standaard koerier. Mocht je nog steeds geen e-mail met track and trace hebben ontvangen kun je wel even een e-mail sturen naar help@bulkpowders.nl met je bestelnummer en je verzoek te achterhalen waar je pakket blijft. Zij kunnen dan via Royal Mail/PostNL alsnog zien waar je bestelling blijft. Sorry voor het ongemak.

---------- Toegevoegd om 12:39 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 12:34 ----------

Vanaf vandaag nieuwe actie voor DBB; 20% korting op alles (uitgezonderd aanbiedingen) met code NBDL20. Geldig t/m 10 september!

---------- Toegevoegd om 12:42 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 12:39 ----------

Misschien de smaak vanille toevoegen aan de Complete Protein Blend anders zijn het bijna allemaal chocolade smaken.

Is al in de maak hoor ik net; is naar verwachting per september/oktober op de site te bestellen.
 
Als je je pakket vóór eind van de middag hebt besteld wordt het dezelfde dag verzonden. Als je je pakket pas in de avond besteld wordt het de volgende dag verzonden. We zijn net veranderd van DPD naar PostNL als standaard koerier.

Dit is erg goed nieuws!
 
Jammer, drie samples van de puur eiwitten waarvan ik er 2 (chocolate orange en chocolate mint) sowieso nooit zou bestellen. Samples hebben alleen zin als ze beschikbaar zijn in elke smaak imo, althans in de meest gangbare smaken. Dit schiet helaas niet op, voorlopig geen bestellingen bij BP totdat er samples komen helaas.

Er zitten meer samples aan te komen, maar dat kost helaas tijd.
 
Nu jullie gebruik maken van PostNL, krijgen we nu dan ook een track&trace code toegestuurd per mail? Ik kan op dit moment alleen mijn pakketje tracen met behulp van ukmail, maar daar staat hij sinds 25 augustus op status "Booked/Awaiting Collection".

edit:
Status zojuist bijgewerkt naar "28th August 2015 09:45 At Delivery Location". Hopelijk vandaag nog bezorgd met PostNL dan :)
 
Laatst bewerkt:
Nu jullie gebruik maken van PostNL, krijgen we nu dan ook een track&trace code toegestuurd per mail? Ik kan op dit moment alleen mijn pakketje tracen met behulp van ukmail, maar daar staat hij sinds 25 augustus op status "Booked/Awaiting Collection". edit: Status zojuist bijgewerkt naar "28th August 2015 09:45 At Delivery Location". Hopelijk vandaag nog bezorgd met PostNL dan :)

Met de bestellingen geplaatst op 24 t/m 26 augustus is helaas in sommige gevallen de track and trace code niet correct uitgezonden. Dit is heel lastig, want je kunt je pakket in dat geval niet zelf tracken. Je mag ons contacten op help@bulkpowders.nl als je vragen hebt ovv je bestelnummer. We zullen het dan voor je uitzoeken. Probleem is inmiddels al wel verholpen. Excuus van het ongemak, we hopen dat je je bestelling snel zult ontvangen of inmiddels al hebt ontvangen.

---------- Toegevoegd om 15:47 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 15:44 ----------

Is een Samplebox geen idee zoals vele andere webshops ook hebben?

Heel goed idee zelfs! Het is inmiddels voorgelegd bij onze product specialisten. Er gaat worden besproken of dit interessant en haalbaar is aan ons assortiment toe te voegen.
 
Dit is erg goed nieuws!

Ik heb geen ervaring met DPD, maar verwacht niet teveel van PostNL.. Kunnen het bloed ook onder je nagels vandaan halen, mits je deze nog niet afgekluifd hebt tijdens het zoeken naar je pakketje, die elders op een bij PostNL onbekende locatie is afgeleverd.
 
Vandaar dat er geopperd is voor PakjeGemak, dat scheelt denk ik al een hoop! :)
 
ik heb een bestelling op dinsdag geplaatst, maar ik zie vandaag dat de levering is vertraagd, met geen specifieke redenen. Ik had het pakketje al op vrijdag verwacht!

Bestelnummer is 1800008588.
 
Op maandag bestelling geplaatst en nog steeds staat er booked/waiting collection.
Bestelnummer: 1800008616

Edit: nog steeds niks in huis, wel erg lang 6 dagen of is dit normaal?
 
Laatst bewerkt:
Ik heb de mijne maandagochtend besteld en die is inmiddels wel in Nederland gearriveerd zo lijkt het. Bij mij is de status "Delivery Attempted", hoewel ik geen briefje van PostNL in mijn brievenbus had. Nog maar even afwachten dus :)

edit:
Bestelling zojuist bezorgd! :D Netjes verpakt. Morgen direct proeven :)
 
Laatst bewerkt:
Nog niks gehad...


Your parcel 82602817900352 is Collected


Your parcel's journey

Date Time Message
27th August 2015 08:39 Booked/Awaiting Collection
26th August 2015 15:36 Collected
 
ik heb een bestelling op dinsdag geplaatst, maar ik zie vandaag dat de levering is vertraagd, met geen specifieke redenen. Ik had het pakketje al op vrijdag verwacht! Bestelnummer is 1800008588.

Op maandag bestelling geplaatst en nog steeds staat er booked/waiting collection. Bestelnummer: 1800008616 Edit: nog steeds niks in huis, wel erg lang 6 dagen of is dit normaal?

Nog niks gehad... Your parcel 82602817900352 is Collected Your parcel's journey Date Time Message 27th August 2015 08:39 Booked/Awaiting Collection 26th August 2015 15:36 Collected

Dit duurt inderdaad echt te lang. Excuus! Ik heb mijn collega eerder gevraagd te achterhalen waar jullie pakketten blijven; nu heb ik inmiddels vernomen dat JayantSparta de bestelling vrijdag toch nog zou hebben ontvangen, en Hertog_Jan & Skinnie zouden de bestelling vandaag moeten hebben ontvangen.

Desalniettemin, verdient dit zeker niet de schoonheidsprijs. We hebben net deze nieuwe koerier, en hebben een bezorgtijd afgesproken van 2-3 werkdagen. We zullen de leveringen goed in de gaten houden en de koerier om op opheldering te vragen als bezorging te lang duurt. Schroom niet direct contact op te nemen met help@bulkpowders.nl. We realiseren ons dat dit onze service helaas niet ten goede komt. Nogmaals excuus!
 
Laatst bewerkt:
BESTELLING #1800008871 GEPLAATST OP 31 augustus 2015 17:54:58 CEST

Tot op heden nog geen mail ontvangen dat pakket verzonden is.
Ik denk dat de pickorders wat meer energieboosters moeten drinken!
 
Eind goed al goed.. :) Geef ze een kans, ze zijn net nieuw in NL.
 
BESTELLING #1800008871 GEPLAATST OP 31 augustus 2015 17:54:58 CEST Tot op heden nog geen mail ontvangen dat pakket verzonden is. Ik denk dat de pickorders wat meer energieboosters moeten drinken!

De e-mail ontvang je vanavond, waarschijnlijk rond uur of 20.00-21.00. Dan is je bestelling verzonden uit ons magazijn en ingeboekt bij de koerier en je track and trace code bekend. Gisteren was helaas een nationale vrije dag in Engeland. Sorry!
 
Heb het pakket idd vandaag in ontvangst mogen nemen. Heb ruim voordat mijn stack op was besteld, dus dat was geen probleem.
Nadeel van de lange levering was dat ik niet wist wanneer het zou komen ivm thuis zijn.

Eind goed al goed, laat wel weten hoe de whey bevalt!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Back
Naar boven