1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Cebrium ?

Discussie in 'Supplementen' gestart door j0ep, 12 jun 2006.

Bezoekers aanwezig in Topic (Leden: 0, Gasten: 1)

 1. j0ep

  j0ep Novice Topic Starter

  Berichten:
  11
  Leuk Bevonden:
  0
  Geslacht:
  Man
  Zojuist een proefpakket cebrium ontvangen. Volgens de meegeleverde instructie gaat het hier om een supplement bestaande uit Aminozuren. het zou vooral bedoeld zijn voor het ondersteunen van het functioneren van de hersenen (alertheid en concentratie) en niet zozeer voor spieren, maar als het er toch ligt.. Misschien dat jullie er wat nuttigs over kunnen vertellen ?

  Het volgende zou erin zitten:

  Per dag 1 capsule van 11,0g bevat 68mg amnizoren::
  - glutaminezuur (14,7%), lysine (10,3%), leusine (10,3%), arginine (10,3%), Aspraginezuur (10,3%), Serine (7,3%), Fenylalanine (5,9%), valine (5,9%), treonine (5,0%), Tyrosine (5,9%),isoleucine (4,4%), histidine (4,4%), Methionine (2,9%), Tryptofaan (1,5%)

  Zou dit enigizns nuttig kunnen zijn voor spiergroei ? De verpakking is mij wat te blits en "speciaal ontwikkeld voor zakenmensen en managers" dus uiteindelijk zal het wel een duur supplement worden. Het zou in januari 2007 op de markt komen in NL.
   
  Laatst bewerkt: 12 jun 2006
 2. Fluffy

  Fluffy Cool Novice

  Berichten:
  64
  Leuk Bevonden:
  0
  Geslacht:
  Man
  Hoort waarschijnlijk thuis in de categorie 'brain boosters' zoals bv. Cerebro van Syntrax of Psychotropin van Ergopharm, die onder andere de doorbloeding van de hersenen stimuleren. Kan wel nuttig zijn bij het trainen omdat het je alertheid verbetert en je een betere mentale focus kan geven tijdens de training. Maar ik heb m'n twijfels of Cebrium werkt, ik mis namelijk een aantal ingredi├źnten zoals Huperzine A of Vinpocetine.
   
 3. 3XL

  3XL Senior Moderator Super Mod

  Berichten:
  20.117
  Leuk Bevonden:
  1.174
  Cebrium - Mental Agility Food Supplement for Smarter People
  [Link niet meer beschikbaar]
  (draait nog niet)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 3 okt 2017
 4. martie

  martie Ripped Bodybuilder Banned

  Berichten:
  3.062
  Leuk Bevonden:
  1
  Geslacht:
  Man
  is Cebrium nou een stof apart of gaat het om de aminozuren?
   
 5. j0ep

  j0ep Novice Topic Starter

  Berichten:
  11
  Leuk Bevonden:
  0
  Geslacht:
  Man
  Cebrium is alleen maar de merknaam, geen aparte stof. Ik ga het in Juli een maandje proberen, we zien wel wat het wordt. Kwaad zal het niet kunnen volgens mij.
   
Soortgelijke Topics

Deel Deze Pagina