Fitness Seller

Centraal Zyzz topic (10 bezoekers)

Bezoekers in dit topic

Ach...laten we het eens van de positieve kant bekijken jongens. Er is weer een zyzz topic op dbb! :D
 
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
 
die stem met u mirin hahaahah
 
Gewoon tanktop aan, niet janken en lach die jaloerse ecto's uit. 1e schooldag HBO ga ik met tanktop naar school als het weer erna is.

Ik geef je karma als je een filmpje maakt waarbij je op de eerste schooldag op het bord schrijft: u mad brah? Groot geschreven.
 
Omdat trolletjes hier het nodig vonden om in zowat iedere serieuze thread een verwijzing te maken naar Zyzz. That's why. Ze vergaten dat er nog een zeer groot gedeelte was van DBB die niks op hadden met Zyzz of hem zelfs niet eens kenden. De topic reports kwamen met bakken tegelijk binnen en aangezien de trolletjes niet wilden stoppen werd de Zyzz-hype in de kiem gesmoord op DBB.
En de hype om te trollen, mensen te beledigen, af te zeiken met bb.com misc achtige attitude van sommigen dan? Dat soort gedrag is wat jullie als ik mij niet vergis dus met Zyzz associeren.

Maar dat gedrag lijkt niet in de kiem gesmoord te worden terwijl dat een stuk destructiever is voor de community dan enthousiasme over de personage Zyzz ooit kon zijn, en terwijl er ook veel mensen zijn die niks met die puberale misc onzin hebben.

Komt dat doordat het moeilijk is om daar duidelijke regels tegen op te stellen terwijl het makkelijk is om hype rond een specifieke naam te bannen? Of is het meer een kwestie van wat wel of niet gereport wordt?
 
De grafieken worden wel eens op /fit/ gepost.. ik geloof dat ze de studies genoemd op deze pagina gebruikten http://www.musclehack.com/stop-lying-steroids-make-a-massive-difference/

Met name http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8637535


is ook zo. On cycle that is.


Mwah, ik weet het niet ik blijf sceptisch.


hehe hij overdrijf wel enorm, maar ik denk we er geen doekjes om moeten draaien.

een kuurder met een k*tdieet en trainingsregime zal nog altijd betere gains maken dan een natty die zowel zijn dieet als trainingsregime gefinetuned heeft.

De kuurder zal wat sneller gainen misschien geen idee.
 
u srs brah?

http://www.mijnwoordenboek.nl/werkwoord/kennen

ik weet niet hoe het in Vlaanderen zit, maar hier zeggen wij gewoon 'kende'

Omdat ik er woon betekent het nog niet dat het voor mij anders is, ben gewoon nog Nederlander officieel:rolleyes:.

Overigens, ik dacht dat het een sterk werkwoord was ???, gebruik het zovaak als "kon" :/

Edit: misschien komt het door brabantse invloeden ofzo, gebruik wel meer aparte woordjes hihi.
 
Back
Naar boven