- Lid sinds
- 16 okt 2002
- Berichten
- 1.493
- Waardering
- 1
3 sneetjes volkorenbrood
1 theelepelm distelolie
1 ui
300 gr4 champignons
1 tomaat
50 gr groene erwten (diepvries)
1 eetlepel bloem
2 eetlepels slagroom
1 plakje 30+ kaas
zout, peper, oregano, knoflook
Pel de uit en snipper deze, was de champignons en snijd deze klein. Fruit de ui en champignons in de olie. Bestuif het met meel, voeg 200ml water en slagroom toe. Voewg de erwten toe en breng het geheel kort aan de kook. Voeg kruiden toe.
Toast het brood, leg het op een bakplaat, verdeel het mengsel erover. Leg de plakjes tomaat en kaas erover heen.
15 minuten in de oven op 180 graden C.
1 theelepelm distelolie
1 ui
300 gr4 champignons
1 tomaat
50 gr groene erwten (diepvries)
1 eetlepel bloem
2 eetlepels slagroom
1 plakje 30+ kaas
zout, peper, oregano, knoflook
Pel de uit en snipper deze, was de champignons en snijd deze klein. Fruit de ui en champignons in de olie. Bestuif het met meel, voeg 200ml water en slagroom toe. Voewg de erwten toe en breng het geheel kort aan de kook. Voeg kruiden toe.
Toast het brood, leg het op een bakplaat, verdeel het mengsel erover. Leg de plakjes tomaat en kaas erover heen.
15 minuten in de oven op 180 graden C.