MuscleMeat

Cheaters Relief - BSN (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Beoordeling:
star9.png
9/10 ++ Aanrader


  • Soort supplement: Fatblocker
  • Wat is de werking van dit supplement volgens de producent? Dit unieke product zorgt er voor dat bijna alle vetten en suikers uit de maaltijd niet door je lichaam opgenomen worden.
    Productvoordelen Cheaters Relief:
    →Je lichaam neemt veel minder slechte vetten en suikers op.
    →De vetten en suikers die toch worden opgenomen, worden niet opgeslagen als suikers.
    →Een teveel aan koolhydraten wordt opgeslagen als energie in de spiercellen en niet in de vetcellen.
    Dus heb je ook geen zin meer om al dat lekkere eten te laten staan omdat je geen zorgen wilt maken over de gevolgen ervan (toename van vetreserves), haal dan nu Cheaters Relief in huis.
    Voel je niet langer schuldig, eet eens iets lekkers en verbeter je figuur met Cheaters Relief!

    Hoe werkt Cheaters Relief?

    Cheaters bevat drie verschillende combinaties van ingredienten:

    Vet en kcal blokkers→ deze ingredienten voorkomen dat de kcal van vetten en koolhydraten van al de verwennerijen worden opgenomen.

    Insuline versterkers→ deze ingredienten zijn toegevoegd om de vetten en kcal, die wel worden opgenomen door het lichaam, naar de spiercellen te transporteren en niet naar de vetreserves.

    Koolhydraatconversie blokkers→ deze stoffen voorkomen dat een teveel aan koolhydraten wordt omgezet in vet. In plaats daarvan worden ze gebruikt als energie of worden ze opgeslagen als glycogeen in de spiercellen.

    Cheaters Relief zorgt er dus onder andere voor dat de kcal van koolhydraten naar de spiercellen worden gedreven.
    En hoe meer dit gebeurt, hoe minder snel je vetreserves zullen groeien. Je zult dus niet alleen veel minder snel vet opslaan, je zult ook de hele dag door meer energie hebben door de verhoogde energiereserves in je spieren.
  • Voor welk doel gebruik je dit supplement vooral? Vetverlies
  • Hoe lang heb je het supplement gebruikt? 8 dagen
  • Hoe is de smaak van dit supplement? Er is geen smaak, het is ook een pil.
  • Welke dosis heb je gebruikt? 15 minuten voor de maaltijd 2 caps en 15 minuten na de maaltijd 2 caps.
  • Waar heb je het supplement gekocht? Body en Fitshop
  • Welke extra voordelen gaf deze winkel? Gratis verzending, na 22.00 bestellen morgen in huis en een gratis sample.
  • Wat heb je voor dit supplement betaald? €19,95
  • Zou je dit supplement in de toekomst opnieuw kopen? Jazeker. Het wordt een blijvertje.

Mijn review:

Prijs
De prijs is okay. Ik kan niet klagen. :) 1 potje bevat 120 capsules en kost €19,95. Koop je gelijk drie potten dan betaal je voor elke pot €17,-.
Ik gebruik het tweemaal op een dag (8 caps totaal). Per pot doe ik er dan een halve maand mee.

Werking
Aangezien het product doet wat het zegt (!), zal ik er geen lang verhaal van maken. Wat ik ervan heb gemerkt is:

Voordelen:
- Circa 80% wordt niet in mijn buik opgeslagen;
- Iets meer energie;
- Geen bijwerkingen;
- Zelf bepalen voor welke maaltijd je het gebruikt.

Nadeel:
15 min. voor en na de maaltijd 2 of 3 caps nemen.

Voor de duidelijkheid: Cheaters Relief is geen fatburner maar een vet en koolhydraten blocker. Bij de eerste inname merk je het resultaat.

Gebruiksaanwijzing
Als je gaat snoepen of een maaltijd nemen, die je figuur niet goed zal doen, neem dan 15 minuten voor en 15 minuten na de maaltijd Cheaters Relief.

Voorbeeld 1: als je een maaltijd neemt die 60 gram koolhydraten bevat en 10 gram vet, neem dan 15 minuten voor die maaltijd 2 capsules en nog eens 2 capsules 15 minuten na die maaltijd. Drink bij de inname 250 ml water.

Voorbeeld 2: als je een maaltijd neemt die 60 gram koolhydraten bevat en 20 gram vet, neem dan 15 minuten voor die maaltijd 3 capsules en nog eens 3 capsules 15 minuten na die maaltijd. Drink bij de inname 250 ml water.

Neem 4 uur voor inname tot 4 uur na inname van Cheaters Relief geen essentiele vetzuren of in vetoplosbare vitaminen (A, D, E en K) in. Ook hiervan zal de opname sterk beperkt worden.

Gebruik Cheaters Relief niet meer dan bij 3 maaltijden per dag en als je allergisch bent voor schaaldieren dien je het helemaal niet te gebruiken.

Conclusie:
Doet wat het zegt! Het wordt een blijvertje.
Cijfer: 9

Als er nog vragen zijn, dan wil ik die graag beantwoorden.

cheaters.jpg
 
Laatst bewerkt:
Hoe weet je dat dit werkt dan? Dit is het meest belachelijke product ooit. Als dit zou werken hadden we geen mensen meer met overgewicht.
 
Inderdaad een belachelijk product. Geeft je alleen maar een excuus om slecht te kunnen eten, waardoor de gebruiker uiteindelijk alleen maar slechter zal eten. Vind het echt een product voor de consument die het gemak zoekt en totaal geen moeite wilt doen voor zijn doel. Ook knap dat jij kan merken dat circa 80% niet in je buik word opgeslagen ;)
 
Hoe weet je dat dit werkt dan? Dit is het meest belachelijke product ooit.

Heb je mijn review wel gelezen? En mijn review is gebaseerd op ervaring; ik het het product gebruikt. Jou standpunt is slechts gebaseerd op vooroordelen. Hetzelfde geldt voor A J D L.

Ook knap dat jij kan merken dat circa 80% niet in je buik word opgeslagen ;)

Knap? Vind ik niet. Het is een schatting en ik baseer het op mijn buik grootte. Die is een stuk minder na inname van Cheaters Relief.

Ik begrijp best dat het moeilijk te geloven is, want ik had er ook mijn twijfels over. Vandaar dat ik ook eerst research heb gedaan voordat ik dit product heb gekocht. Er was niet veel over te vinden. Bij een aantal mensen werkte het goed, en bij andere weer niet.

Echter heb ik deze review niet geschreven om een discussie te starten, maar om mijn ervaring te delen en hopelijk doen andere dat ook. Ervaring zegt het al, je moet het hebben geprobeerd om ervaring te hebben en dan pas kun je er over meepraten, wat in jullie geval niet zo is.
 
Laatst bewerkt:
Haha je buik grootte het moet niet gekker worden. Ga zelf maar na, hoe denk je dat zoiets in godsnaam kan werken? Denk je niet dat als dit daadwerkelijk zou werken, alle dokters dit voorschreven aan patiënten met obesitas? Maar goed, blijf vooral voor 40 euro per maand BSN sponsoren zodat je lekker ongestoord kan cheaten.
 
Het is €34,- en bedankt voor je nutteloze bericht. Hopelijk heb je meer te bieden dan dat, nu je nog maar een paar dagen geregistreerd bent.
 
Laatst bewerkt:
Raak je hiervan niet aan de schijterij? Ik bedoel, als het niet opgenomen wordt moet het toch ergens heen.
 
Hmmmm ik heb heeel vaak rare producten gezien, maar dit slaat alles :d
 
Blokkeert het dan ook niet de opname van al je vitamines etc uit je gewone voeding ? Het principe van dit product is al zeer lang bekend en gecommercialiseerd, maar het lijkt mij gewoon heel ongezond.
 
Allereerst dank voor je moeite een review te schrijven, het wordt gewaardeerd.

Raak je hiervan niet aan de schijterij? Ik bedoel, als het niet opgenomen wordt moet het toch ergens heen.

Dit vraag ik me ook af, als het product daadwerkelijk relevante hoeveelheden koolhydraten en vet "wegvangt" dan zal dat met de natuurlijke ontlasting er toch echt uit moeten en verwacht je dat je vaker en/of meer (wat een grote Drol! R&R) en wat smeuiger poept.
Is dat het geval bij je? Ben je aanzienlijk in gewicht gedaald?

Bij een stof als orlistat bijvoorbeeld (wat weer niets met carbs te maken heeft), wat de enzymen die vet in de darm afbreken tijdelijk en gedeeltelijk blokkeert, zie je dat patienten last krijgen van olie-achtige ontlasting en flatulentie vanwege het niet afgebroken vet. Vanwege juist die bijwerkingen gaan/moeten ze dan vetarm (<15%/maaltijd) eten anders schijten ze in hun broek of laten ze het 's nachts lopen.

In z'n algemeenheid geldt natuurlijk dat als dit spul echt zo goed zou werken het al snel als geneesmiddel zou worden geregistreerd en er veel minder vette stumpers rondliepen.

Ik denk dat je kennis hebt gemaakt met het zeer krachtige en realistische placebo effect, en daar is niets mis mee, als het voor jou werkt is dat prachtig en gegunt.
 
Allereerst dank voor je moeite een review te schrijven, het wordt gewaardeerd.

Bedankt. Dat maakt de klodders spuug die ik heb moeten doorstaan en uit gescheten te worden weer de moeite waard. ;)

Hier staan de reviews van mensen die Cheaters Relief ook hebben gebruikt.

http://reviews.bodybuilding.com/BSN/Cheaters_Relief
http://www.supplementreviews.com/bsn/cheaters-relief
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=5919321
[Link niet meer beschikbaar]
[Link niet meer beschikbaar]
http://www.fitflex.com/bsn-cheaters-relief-review.html

PS het is jammer dat veel mensen vooroordelen hebben zonder daadwerkelijk het product te hebben gebruikt. Niet alleen in dit topic, maar in veel topics @ dutchbodybuilding.com. Er is ook niet voor niets het spreekwoord: de beste stuurlui staan aan wal.
 
Draa(i)l d'r dan ook niet omheen en geef antwoord op de vragen: raak je erdoor aan de schijterij, val je erdoor af; oftewel blijf OT en geef je ervaringen....
 
Raak je hiervan niet aan de schijterij? Ik bedoel, als het niet opgenomen wordt moet het toch ergens heen.
Ik heb geen idee. Ik houd het niet bij eerlijk gezegd. ;) Volgens mij gewoon hetzelfde en anders iets meer.

Blokkeert het dan ook niet de opname van al je vitamines etc uit je gewone voeding ? Het principe van dit product is al zeer lang bekend en gecommercialiseerd, maar het lijkt mij gewoon heel ongezond.
Dat zit er dik in. Maar je mag het ook niet meer dan bij 3 maaltijden per dag nemen. Ik neem 's ochtends vitamine caps en 5 uur daarna gebruik ik Cheaters Relief bij mijn maaltijd. Volgens de label mag je 4 uur voor inname het niet gebruiken want anders worden de vetzuren en vitaminen opname sterk beperkt volgens hun.
Ikzelf neem het ook niet meer dan bij 2 maaltijden per dag.

vragen: raak je erdoor aan de schijterij, val je erdoor af; oftewel blijf OT en geef je ervaringen....
Gek genoeg zegt de weegschaal dat ik zwaarder ben geworden. Nou sta ik niet elke dag op de weegschaal maar een week of twee geleden was ik 77 kilo. Nadat ik Cheaters Relief gebruikte merkte ik dat ik slanker werd, voornamelijk mijn buik. Die is zichtbaar platter geworden. Ik had dan ook verwacht dat ik ongeveer 2 kilo had verloren, maar integendeel, ik kreeg er zelfs 2 kilo bij. :roflol::) Ik lijk/ben ook gespierder, voornamelijk het bovenlichaam maar dat kan uiteraard niet komen door Cheaters Relief. Denk door de harde training + andere supplementen.

Wat Cheaters Relief bij mij doet, is een plattere buik geven, dat is 1 ding wat zeker is. Of ik er ook kilo's ben verloren, of hetzelfde ben gebleven weet ik niet en dat maakt mij ook niet uit. Het gaat er bij mij om hoe ik eruit zie, en wat ik zie is goed. :p
 
Laatst bewerkt:
Back
Naar boven