XXL Nutrition

Complicaties na de kuur

Bezoekers in dit topic

Hellraiser87

Cool Novice
Lid geworden
12 aug 2022
Berichten
91
Karma
34
Lengte
1m70
Massa
69kg
Vetpercentage
5%
Goeiemiddag iedereen,

Vorig jaar deed ik mijn eerste kuur waar ik goed en redelijk snel van hersteld ben, geen complicaties en 3 maand hierna een cruise gedaan van halverwege Februari tot 28 Juni (2x75mg Test Cyp per week). De fout die ik nu nooit meer ga maken is dat ik geen hcg heb laten meelopen tijdens met als reden het onbekende eraan, ik dacht dit is iets veel te gecompliceerd wat natuurlijk achterna gezien totaal zo niet is. Heb de laatste weken wel Hcg gezet op 2000ui 3x per week voor een week maar door dat derest ervan lang onderweg was dus vroegtijdig moeten stoppen en zo heb ik dus de beslissing genomen om mijn cruise te stoppen en na te kuren. Ik gebruikte hiervoor 50/50/25/25 Clomid voor een maand met de laatste dag vorige week 9 Augustus.


Nu heb ik enkele weken al last van enorme depressie met 0 energie wat niet geholpen word door een burn out waar ik enkele jaren al last van heb en een steeds moeilijkere gezinssituatie maar ik heb een sterk vermoeden dat dit met de cruise te maken heeft. Zo heb ik 0 libido en vochtophouding waardoor er veel frequenter naar het toilet gegaan word. Vetopslag in mijn buik die ik al in jaaaaren niet meer gehad heb want heb altijd droog gestaan. Een maand na de stop clomid doe ik bloedonderzoek.

Mijn vraag is nu zouden mijn symptomen gerelateerd zijn aan een te laag e2 door clomid gebruik (of mss te hoog) waardoor ik het kan oplossen met arimidex of zou ik best echt gewoon mijn bloedresultaten afwachten en pas dan ingrijpen? Alvast bedankt!
 
Bloedresultaten afwachten. Anders is het alleen maar gissen wat de oorzaak is en ga je misschien middelen nemen die het ene niet oplossen, maar juist weer iets anders te weeg brengen.
 
Die klachten hoor je vaker met Clomid, maar wacht gewoon je bloedwerk af. op iets hogere TRT dosis zou ik helemaal niet nakuren
 
Ok, braaf afwachten wordt het dus. Bedankt voor de reacties!
 
Back
Naar boven