Fitness Seller

Creatine + Glutamine + 750ML Water ?

Bezoekers in dit topic

richard2003

Dutch Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
11 feb 2003
Berichten
286
Karma
0
Ik denk dat ik zoiets als een geheime tip heb die tot nu toe nog bij iedereen heeft gewerkt. Mijn voorstel is het volgende: motiveer je de komende 30 dagen en stel je als doel in deze periode 6 kg lichaamsgewicht/spiermassa erbij te krijgen. 6 kg in de maand mag misschien overdreven klinken, maar ik meen het in alle ernst. Ik weet dat 6 kg in een maand realistisch is, want ik heb mijn speciale methode al met meerdere atleten succesvol in praktijk gebracht. Het goede en eenvoudige daarbij is dat U noch uw trainings- noch uw voedingsschema hoeft te wijzigen.

Je moet het volgende doen: het spierstelsel, meer bepaald de afzonderlijke spiercellen bezitten de fenomenale eigenschap uit te kunnen zetten en hun volume in enkele weken 15-20% te vergroten. Voorwaarde is een verhoogde diffusie (transport) van bepaalde voedende substanties en vloeistoffen uit de bloedsomloop naar de spiercellen. Men kan zich de spiercellen daarbij voorstellen als een opblaasbare ballon die groter en groter wordt. Omdat spiercellen voor ca. 70% uit water bestaan gaat het bij de vergroting van bet celvolume niet alleen om een volledig natuurlijk, maar ook om een wenselijk proces. Want als het celvolume eenmaal is vergroot dan reageert het lichaam in de volgende fase met een verhoogde accumulatie van aminozuren in de spiercellen. En zoals iedereen weet zijn aminozuren de basisbouwstenen van het spierstelsel.

Nu het praktische deel. Wat U nodig hebt zijn vier verschillende substanties tegelijkertijd: creatine, glutamine, water en lichaamseigen insuline. Gebruik daarvoor de producten Creatine Monohydraat en het Glutamine Plus Transportsysteem Matrix, of Vanadyl, of nog goedkoper koop wat Dextrose (Dextro Energie), vruchtensuiker en zelfs limonadesiroop voldoet uitstekend, en ga als volgt te werk:

Tijdens uw 30 dagencyclus neemt U elke morgen direct na bet opstaan op nuchtere maag een dosis Creatine (2 maatlepels) en een dosis Glutamine Plus (2 maatlepels) met 750 ml water in. Zorg ervoor genoeg water te drinken en wacht ongeveer 30 minuten voordat U uw ontbijt verteert. Dit garandeert een volledige assimilatie en geeft uw lichaam de tijdom met de teweeggebrachte afgifte van insuline en de grote watertoevoer de voedende substanties uit de maag naar bet bloed en dan naar de spiercellen te pompen.Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat creatine na de inname relatief probleemloos van de maag via de spijsverteringsorganen in bet bloed belandt. Beslissend is wat er met de creatine in bet bloed gebeurt. Ret lichaam transporteert creatine via de bloedstroom ofwel naar de nieren waar bet in bet afvalproduct creatinine wordt omgezet - een proces dat moet worden vermeden - of creatine wordt aan bindingsproteines gekoppeld en naar de spiercellen getransporteerd.Het lichaamseigen hormoon insuline geeft hierbij de doorslag, want insuline activeert de reeds genoemde creatinebindingsproteïnen. Hoe meer insuline er beschikbaar is op het moment van de creatine-inname resp. hoe effectiever de insuline werkt, des te meer creatine kan er bijgevolg naar de spiercellen worden getransporteerd. In principe zijn er drie mogelijkheden om positief in te werken op insuline en zo de werking van creatine te verbeteren. Één manier is de inname van Vanadyl Sulfaat, een sporenelement met een werking die gelijk is aan insuline. De tweede mogelijkheid is gebruik van creatine met een transportmatrix (hierover wordt nogal geheimzinnig gedaan, maar het zijn dus eigenlijk gewoon stoffen (suikers) die een insulinerespons oproepen), de derde mogelijkheid is deze insulinepiek zelf op te wekken door de creatine te gebruiken met snelle koolhydraten zoals limonadesiroop, vruchtensap,druivensuiker etc.Dezelfde Creatine HP/Glutamine Plus/water drink neemt U later nog eens in en wel direct na uw training. Aangezien de glycogeenreservoirs na de training leeg zijn en de spiercellen extreem goed reageren op insuline zal de opnieuw teweeggebrachte afgifte van insuline in combinatie met de grote watertoevoer (750 ml) de creatine- en glutaminemoleculen binnen een paar minuten in de spiercellen persen.Zelfs als u als normale creatine of glutamine gebruikt moet u mijn methode een kans geven. Ik ben er zeker van dat uw spiercellen pas met mijn speciale methode de grens bereiken van hun capaciteit om creatine en glutamine te accumuleren en dat u alleen zo de maximaal mogelijke celvergroting uit uw spieren haalt. Probeer bet gewoon: twee drankjes per dag met telkens 750 ml water, 's ochtends op nuchtere maag en direct na de training. Je zult zien dat ik gelijk heb: 6 kg stevige spiermassa in 30 dagen!


BRON BPDYPAGE.NL


Heeft iemand hier ervaring mee? Ik doe het al een paar dagen, maar heb steeds buikpijn als ik het drink!
 
Geen ervaring mee... maar na het cutten vóór de zomer wil ik het wel proberen, ik wil er in de zomer op mijn best uitzien :D
 
Ik heb dit gedaan met mijn creatine!
BEn idd 6 a 7 Kg aangekomen, alleen een heleboel vocht.
Dus je krijg een lekkere plof kop ervan. Ik doe dit nooit meer. Doe wel op normale wijze.
Als je dit doet kan het wel goed lukken als je maar idd VEEL WATER drinkt.
 
Ook gedaan duurde 4 weken maar van dat vele water werd ik toch letterlijk ziek van.
 
tja 6kg stevige watermassa erbij, zit ik niet op te wachten!

trouwens al een keer gepost.
 
Tenzij je voeding op niets trekt, zal de glutamine niets doen.
Het is dus een beetje weggegooit geld. Maar goed, als je voeding dus slecht was, en je doet dit samen met een verbetering van je dieet, dan kan je in de beginperiode gemakkelijk 6 kilo aankomen.

Dus ergens klopt het wel...
 
je zegt het zelf al T: samen met een verbetering van een dieet.. waar denk je dan waar je het meest van aan komt ? Juist. de voeding. Van die crea kom je echt geen 6 kg pure spiermassa aan hoor.
 
Wat heeft het voor een nut om buitengewoon veel water te drinken? Als je stopt met de creatine innemen zal dit toch weer verdwijnen en de eventuele spiermassa behouden.
 
Tijdens de creatine zal je sowiezo veel water moeten drinken, want crea houd vocht vast en je krijgt meer kans op acne als je weinig water drinkt tijdens de crea. En veel water drinken zorgt voor afdrijving van afvalstoffen
 
Back
Naar boven