TheForbidden
Novice
- Lid geworden
- 6 mrt 2012
- Berichten
- 15
- Karma
- 1
- Lengte
- 2m10
- Massa
- 106kg
- Vetpercentage
- 11%
In december 2015 ben ik (21 jaar, 2,10 m) serieus begonnen met trainen door te starten met een bulk op een vet percentage van 14%, toen ben ik in 5 maanden 7 kg aangekomen waarvan 1 kg vet (vet % licht gestegen 1%). Nu ben ik +- 110 kg met 15% en wil ik dit dmv een tekort op voeding omlaag brengen naar +- 11% zodat daarna de bulk weer ingezet kan worden op een beter vet percentage.
Ik heb geprobeerd een tijdje een tekort te creëren door cardio maar dit werkt niet omdat dan de trainingen erg lang worden. Ik train (KT) momenteel 5 maal in de week 1,5 uur (1x benen en onderrug, en 2x borst en bovenrug en armen en schouders). Sinds afgelopen week heb ik daarom een nieuw ideaal voedingsschema opgesteld waardoor ik een tekort creër waarbij er zoveel mogelijk opgebouwd spierweefsel intact blijft (tekort van 300-500 kcal).
Mijn trainingsschema bestaat grotendeels uit compounds (setjes van 4x8) en heb ik naar wens aangepast in een ander topic dus daar ligt het probleem niet. Mijn vraag: is dit een goed voedingsschema of wat zouden jullie eraan veranderen? Ik weet dat de jam in kwark en de tomatensaus voor de rijst niet ideaal is maar anders heeft het onvoldoende smaak naar mijn mening
's ochtends een shake want vast voedsel is moeilijk te verteren zo vroeg 
Ik heb geprobeerd een tijdje een tekort te creëren door cardio maar dit werkt niet omdat dan de trainingen erg lang worden. Ik train (KT) momenteel 5 maal in de week 1,5 uur (1x benen en onderrug, en 2x borst en bovenrug en armen en schouders). Sinds afgelopen week heb ik daarom een nieuw ideaal voedingsschema opgesteld waardoor ik een tekort creër waarbij er zoveel mogelijk opgebouwd spierweefsel intact blijft (tekort van 300-500 kcal).
Mijn trainingsschema bestaat grotendeels uit compounds (setjes van 4x8) en heb ik naar wens aangepast in een ander topic dus daar ligt het probleem niet. Mijn vraag: is dit een goed voedingsschema of wat zouden jullie eraan veranderen? Ik weet dat de jam in kwark en de tomatensaus voor de rijst niet ideaal is maar anders heeft het onvoldoende smaak naar mijn mening