AndroidHealthClinic

Breaking News Daag buurman :( (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

roxxe

Massive Warrior
15 jaar lid
Lid geworden
9 mei 2004
Berichten
18.657
Waardering
14
De Nederlandse acteur Bert André is overleden. Hij was 67. André was toneelacteur maar hij was ook te zien in tal van gastrollen in Vlaamse tv-series als Matroesjka's, Flikken, Thuis, Aspe, Wittekerke en was onder meer bekend door zijn rol als 'De buurman' in de films en de tv-serie over de familie Flodder.

André werd geboren op 6 augustus 1941 in het Nederlandse Maastricht. Hij begon zijn carrière als onderwijzer en week in 1964 uit naar Antwerpen, waar hij toneelles volgde aan het Nederlands Kamer Toneel en het Nationaal Toneel (de latere Studio Herman Teirlinck). Hij was acteur bij de Antwerpse KNS en daarna onder meer bij het Groot Limburgs Toneel, de Internationale Nieuwe Scène en Arca. Uiteindelijk belandde hij bij de KVS in Brussel.

André leed al geruime tijd aan chronische leukemie en had onlangs twee hersenbleodingen gehad. Hij laat een dochter achter, de 35-jarige actrice Sandrine André, onder meer bekend van de vtm-soap Sara. De acteur wordt in Antwerpen begraven. (belga/bdr)
 
rip buurman:(

Bedankt voor het legendarisch stukje film dat je gemaakt hebt:D
 
Buurman wat doet u nu :(
 
een van de weinigen die aan haar :titty: mocht zitten :P
 
jammer rip
 
RIP

Inderdaad een geile scene haha
 
Las het vandaag ook in De Standaard. Is jammer.
 
Rust in vrede...
 
:(

Heb me vaak afgetrokken op die scene.
 
Om de cliche erin te houden: Maar buurman.. wat doet u nu? :D
 
Niet iedereen valt op mannen CoD :D

Dat zul jij wel vaak genoeg moeten zeggen in het cafe, of niet... als ze van achteren denken dat je een meisje bent met je lange haren. :D
 
Dat zul jij wel vaak genoeg moeten zeggen in het cafe, of niet... als ze van achteren denken dat je een meisje bent met je lange haren. :D

Shit... vindt je het gek dat ie 4 weken pleite was... :D J/k G..
 
Rust zacht, buurman. :(
 

Soortgelijke topics

Back
Naar boven