- Lid geworden
- 26 mei 2008
- Berichten
- 3.027
- Waardering
- 78
- Lengte
- 1m81
- Massa
- 84kg
- Vetpercentage
- 12%
Beste mensen,
Mijn naam is Harm, ik ben een 21 jarige student, en Sinds een maandje ben ik weer hard bezig met trainen. Eerder liep ik stuk op het eten (daar waar trainen en slaap geen probleem waren) maar deze keer ben ik niet van plan dit te laten gebeuren. Nu ik mijn koelkast volgepropt heb met kwark, tonijn, kip(filet), rosbief, biefstuk, melk, en genoeg brood en graanproducten voor een jaar heb ingeslagen ben ik bezig met het opstellen van een schema;
Ik ga beginnen met 45/40/15 % koolhydraten/eiwitten/vet, heb een laag vetpercentage, BMI van +/- 22, een BMR van +/- 1800: hier tel ik 500 Kc voor training op en ga hier 15 % boven zitten met dagelijkse inname KC.
Is voor een beginner de 45/40/15 verhouding goed? Of moet ik bijvoorbeeld hier van afwijken om eerst meer massa te krijgen? (Momenteel zit ik in de praktijk zelfs op 49/43/8%, maar ga mijn voedingsschema nog enigszins aanpassen)
Mijn naam is Harm, ik ben een 21 jarige student, en Sinds een maandje ben ik weer hard bezig met trainen. Eerder liep ik stuk op het eten (daar waar trainen en slaap geen probleem waren) maar deze keer ben ik niet van plan dit te laten gebeuren. Nu ik mijn koelkast volgepropt heb met kwark, tonijn, kip(filet), rosbief, biefstuk, melk, en genoeg brood en graanproducten voor een jaar heb ingeslagen ben ik bezig met het opstellen van een schema;
Ik ga beginnen met 45/40/15 % koolhydraten/eiwitten/vet, heb een laag vetpercentage, BMI van +/- 22, een BMR van +/- 1800: hier tel ik 500 Kc voor training op en ga hier 15 % boven zitten met dagelijkse inname KC.
Is voor een beginner de 45/40/15 verhouding goed? Of moet ik bijvoorbeeld hier van afwijken om eerst meer massa te krijgen? (Momenteel zit ik in de praktijk zelfs op 49/43/8%, maar ga mijn voedingsschema nog enigszins aanpassen)
Laatst bewerkt: