MuscleMeat

DBB Barbeque Rdam 3 september 2005 (3 bezoekers)

Bezoekers in dit topic

3XL was ook even langs geweest, grote vent man... :D Je kan zeker wel zien dat hij meer dan 20 jaar traint... Goed grote gast zeker wel...
 
Ik ga niet beginnen over die rukkers die niet hebben afgemeld, die moeten het toch nog lang genoeg horen.

Ik heb een topdag gehad! Relaxte sfeer, relaxte mensen en lekker eten. Alles was goed geregeld DW, mijn complimenten! Dat koffiedrinken gaan we zeker nog een keer overdoen. Kies ik dit keer locatie ok :D?

Lieve mensen, same place same time next year!

x D.

ps Mr Big: nog 364 nachtjes slapen hehehe
 
Dani zei:
Ik ga niet beginnen over die rukkers die niet hebben afgemeld, die moeten het toch nog lang genoeg horen.

Ik heb een topdag gehad! Relaxte sfeer, relaxte mensen en lekker eten. Alles was goed geregeld DW, mijn complimenten! Dat koffiedrinken gaan we zeker nog een keer overdoen. Kies ik dit keer locatie ok :D?

Lieve mensen, same place same time next year!

x D.

ps Mr Big: nog 364 nachtjes slapen hehehe
Zondag is opzich zo'n slechte dag nog niet... :)
 
kerstdinee bij ryubolic enterprises dan maar ?
 
Misschien ergens in Belgie?
 
Ruud zei:
Misschien ergens in Belgie?
Ja is goed, lekker centraal in belgie.
Dan laten wij Nederlanders jullie lekker zitten met een vrachtwagen voer :thumbs:
 
Super dat de bbq geslaagd was! Ben benieuwd naar de foto's.

Zit DW nu met een financiele strop? Zo ja, hoeveel? Dan kan dat misschien opgedeeld worden. Het is erg gaaf van hem dat hij zoiets organiseert en buitengewoon belachelijk als hij naast het organiseren ook nog eens opgezadeld zit met niet betaalde kosten. Ik ben dan wel niet geweest, (had me ook niet opgegeven) maar als we allemaal wat geld lappen hoeft hij niet op de blaren te zitten.
 
Leuk om te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad.

Volgende keer ben ik er ook bij.:)
 
Leuk om te horen dat het wel gezellig was. En tjah, spijtig dat het net de belgen waren die afwezig waren. Al neem ik aan dat er ook wel wat nederlanders zijn die niet komen opdagen zijn ? 'k Wist op voorhand dat ik niet kon garanderen dat ik kon komen, dus heb ik me maar niet ingeschreven. Achteraf gezien had het wel gekund, maar kom, misschien een volgende keer. 'k Had me anders waarschijnlijk toch redelijk klein gevoeld :D .
 
Klinkt allemaal heel erg gezellig, als ik had geweten dat dit gezelliger was geweest dan een k*t feest van mijn schoonouders, dan had ik er wel een avondje ruzie voor over gehad hihihihih Volgende keer ben ik er zeker weten bij, wat er ook gebeurd
 
Ook cool van 3XL om even langs te komen, hij was net terug van een weekje weg. Kwam toch even een kijkje nemen. Huge Mofo.
 
Jongens jongens wat een feest..

was erg gezellig, leuk om iedereen eens ontmoet te hebben..ik ga nu niet zo heel veel schrijven want ben net mijn bed uitgeschopt door mijn heks (we gingen toch wat leuks doen vandaag?? pfff)

..was pas om 8.00 thuis en ben weer verliefd op Mr. Big zijn schoonzus..
Ik ben ook nog eens mijn telefoon verloren.........is me nog nooit overkomen..kan je nagaan hoe hardcore we gisteren waren whahha

Ik zal zo nog even een leuk verhaaltje schrijven..

grtjes Rico
 
EricR zei:
Waarom melden degenen die niet zijn gekomen zich dan niet van te voren af? Geen zin, wat is dat nou voor excuus? Geen naar mijn mening.

Er wordt door de organistie ingeslagen, rekening houdend met het aantal nog lopende aanmeldingen. Dat kost hen dus gewoon geld als er niet wordt betaald, door degenen die niet zijn komen opdagen. Ik vind dat je in zo'n geval de organisatoren moet compenseren, er is ruim van te voren aangegeven wanneer de BBQ was en dan kan je dat ook inplannen.

Daar heb je helemaal gelijk in en ik steek daar ook de hand in mijn eigen boezem.... zelf ben ik daar schuldig aan.... Na twee dagen ziekenhuisbezoekjes voor verschillende onderzoeken en wat prive probleempjes ben ik om eerlijk te zijn het hele bbq vergeten.. Ik hoor het wel betreft de kosten... ben zeker niet te beroerd om te compenseren want de organisatoren mogen niet de dupen worden omdat IK het ben vergeten... laat me het weten en wat mij betreft komt het goed...

P.S. blij om te lezen dat het gezellig is geweest... mijn excuus aan de organisatie en de rest van de members betreft het feit dat ik niet netjes heb afgezecht of gewoon ben geweest.... mijn excuus...
 
Geen spaan heel laat ik van die bijdehante Belgen op dit forum. Maandenlang de GROOTSTE bek over de uiteindelijke plek van ontmoeting, MAUWEN dat de voor Nederlanders centrale plek Utrecht te ver weg is, dat er re-ke-ning gehouden moest worden met de Vlaamsche buurman....organiseert Rico het dan maar daarom in Rotterdam...want daar willen de mietjes wel heen komen...wat mensen als Testo en mij dik 2 uur reizen heeft gekost omdat het allemaal niet zo centraal is als het lijkt....koopt Rico voor een enorm bedrag aan eten en drinken in....en wat doen jullie knurften, jullie zielepoten met je grote bek op DBB?

Jullie-komen-niet. Wat zwak. Walgelijk.
Ik heb meteen voorgesteld om alsnog de fee van €15 op jullie lafaards te verhalen want als je die berg vlees en drinken zag begon je spontaan agressief te worden van frustratie. Nepklanten die Belgen. Even afzeggen op tijd en een hoop moeilijkheden waren bespaard gebleven. Dus doe nu maar even gezellig en maak die €15 eurootjes alsnog over aan de organisator voor je je gezicht verliest op dit board.

Zo, en dan nu de dag zelf. Die begon met -hoe kan het ook anders- frustratie in de trein. We gaan naar Rotterdam dus kun je problemen met allochtonen verwachten.
En ja hoor we zaten nog geen 5 minuten in de trein vol met Rooterdam-reizigres en 6 Marokkanen zorgden voor flink lawaai. Agressief naar derden, en natuurlijk het nieuwste pest-spelletje van de jonge allochtoon: De MP3-speler van de GSM voluit zetten. Ik wachtte mijn kans af. Ze verschoven van plaats mijn richting op. Maar even later weer door naar achteren omdat ze zagen dat ik duidelijk maakte me te irriteren. Even nog probeerden ze een opaatje van achter in de 70 z'n zitplaats af te nemen maar meneer hield kranig stand en zwichtte niet voor de noord-Afrikaanse intimidatiebende. Goedzo kerel!

In Rotterdam aangekomen mochten Hert en ik per tram aanschouwen hoe leuk het is om er te wonen: gezellige volkswijken als Krooswijk en andere pauperbuurten trokken aan ons zicht voorbij. Uitstappen bij de halte die de tramchauffeur voor ons als beste achtte en even MrJ voor de 3e keer bellen. Zaten we goed? Nee, we bleken aan de andere kant van de plas te staan. Wéér die tram in. Gevloek en getier. Uitstappen 3 haltes verderop. En toen werd het een kwartiertje marcheren. Weer Mrj bellen. We zouden in de buurt zitten. U begrijpt: DBC had 'em compleet zitten. Dik 2 uur onderweg en nog geen gram biefstuk geroken. Maar goed, we hielden rekening met de Belgen :barf: en voor hen was R'dam centraler gelegen....

Na wat omzwervingen de eerste BBQ ontwaart maar er bleken meer mensen het idee te hebben om op zaterdag vlees te gaan braden in het park. Maar al gauw was de scheepvaart-lampenkop van onze vriendelijke supermod J te ontwaren tussen wat wachtende mensen rond een stapel drank en koelboxen.

Het sfeertje was afwachtend, stilletjes, want iedereen keek uit naar een lopende boom genaamd Testo die met BBQ's moest aankomen. Zoals elke gezonde Nederlander van buiten het chloorproducerende rampgebied R'dam was het ook voor Testo geen doen om de enorme graszoden van het Kralingse bos te ontwaren.
Maar wachten werd beloond. Daar kwam ie aanlopen terwijl DW hem juist aan het zoeken was langs de snelweg middels een eerste hulp-operatie met de auto.

Testo pleurde vier BBQ's neer, beval het hongerige troepje proteinewolven om ze in elkaar te zetten en ging, na een lange scheldkannonade richting de stad en z'n snelwegen een bacootje inschenken met ijs uit het zijvak van z'n motortas.
Zo, die zit.

Na een snelle knutselronde stonden de BBQ's klaar voor gebruik en was EricR inmiddels bezig zijn Nepal-overlevings-bbqtje uit te stallen en aan te branden om zijn vegetarische rotzooi op klaar te maken. Het kostte opa veel moeite om bij te houden wie nou wie was maar één ding vroegen meerderen zich af: Waar is die relnicht van een MarkyWannabee? Als de Belgen al niet komen, waarom hij wel?
Na wat verwensingen, k*topmerkingen en commentaar op de post-sT van deze boardbitch stak een mannetje met zwarte zonnebril vrolijk zijn vinger op en meldde MarkyWannabee te zijn. :roflol:

Het vlees lag erop en Jugger kon niet wachten om z'n Balkankruiden te laten proeven aan zijn virtuele boardvriendjes die nu ineens irl kwamen genieten van vlees en drank.
En het was de moeite waard. Ik heb zelf een hekel aan Hollands gekruid vlees maar voor onze oosterburen en lager heb ik altijd een zwak gehad; dat moet je proeven.
Heerlijk gekruide lappen gingen er op de bordjes en intussen kwam iedereen los met verhalen en vragen.

Voor je het wist was het alweer bijna 6 uur en moesten Hert en ik de tijd in de gaten houden. Vanavond moest ik werken maar nu het echt gezellig werd wist je niet bij welk groepje kletsers je moest aansluiten, er was genoeg interessant luistervoer naast het feit dat de BBQ's volop stonden te braden.

Tijd tekort heren. Ik heb zoveel tijd tekort gehad. 3XL kwam nog even langs en te kort heb ik met hem gepraat (eerst heb ik me verstopt achter Hertje want 3XL is op het eerste gezicht eng). Te kort geluld met de Brabantse garde van RobG en aanhang (Rob bleek geen bolle Brabo te zijn maar een gezellige goed verzorgde knul die me na afloop nog een Redbull meegaf omdat ik niet in z'n auto paste).
Apenootje; een voorbeeld van een gedistingeerde nette jongeman die helaas pas laat kon komen, na z'n werk. Te kort gepraat met jullie allemaal, met DW, geen cameratalk gehad met Eric, maar BigTony zag in het begin al z'n kans schoon en vereerde Hert en mij met een bezoekje aan onze picknick-plate die uitgespreid lag.
Robert liet nog 8657 GSM-foto's van Claudje zien, MarkyWannabee waande zich in een paleis vol opperbeste BB-vrinden en och sjezus hoe heette die massieve meneer in die blauwe trui, was dat Mr Big? Jammer dat mijn geheugen me zo in de steek laat maar ik heb bij verschillende groepjes met mensen gezeten en me opperbest vermaakt, top jongens! :thumbs:
Sommige heren begonnen zeer bedeesd over porno en AAS te praten maar toen ze zagen dat Hert er niet warm of koud van werd kweamen de verhalen pas echt los :D
Ze konden vrijuit hun boardfrustraties en grappen kwijt en het was genieten.

Het zal de meesten niks verbazen dat ik me vreselijk heb vermaakt met Testo die net als ik geen blad voor de mond nam en hier en daar duidelijk z'n mening heeft neergezet aangaande uiteenlopende zaken. Rollend over het gras, af en toe een stukkie vlees wegkauwend, heb ik zitten luisteren naar de man die bacootjes schenken zo als extra item in Live & Cooking kan zetten. :D

Zoals gezegd tijd tekort om iedereen uitgebreid te spreken. De organisatie was uitstekend, het ontbrak aan niks, DW kerel: SUPERGOED GEDAAN! :thumb:]

Rond achten zijn Hert en ik vertrokken, eenmaal thuis gekomen nog even gerust en daarna een k*tavond aan de deur gehad. Mijmerend over het BBQ onderonsje viel ik om half 7 des ochtends in slaap.
 
Laatst bewerkt:
Foto's moeten eerste door de anonymizer :D

'Vegetarische rotzooi?', ik had dus wel als eerste mijn eten klaar ;) Cameratalk is er inderdaad niet van gekomen, voor ik het wist was je al weer weg DBC.
 
Back
Naar boven