MuscleMeat

DBB'er neergeknald?

Bezoekers in dit topic

johnyjordaan

Colossal Veteran
+10 jaar member
Lid geworden
23 dec 2012
Berichten
15.365
Karma
7.562
Lengte
1m64
Massa
74kg
tumblr_mkkylpWLB81rq2allo6_250.gif

Huil maar hoor.
 
OP
Arminius

Arminius

Schmoe Crew
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
4 jul 2005
Berichten
67.095
Karma
33.101
Lengte
1m87
media_xll_9021483.jpg


De 26-jarige Tom K. uit Moorslede heeft op 15 augustus Antwerpenaar Elias Keegan (20) doodgeschoten tijdens een drugs- en dopingdeal. Dat verklaarde een medeverdachte.

K. zou de trekker overgehaald hebben nadat hij met een (nep)wapen was bedreigd door de drie Antwerpse drugskopers. Nog volgens de verklaringen van de medeverdachte waren de Antwerpse kopers naar Dadizele afgezakt met de uitdrukkelijke bedoeling 1 kilo heroïne en een onbekende hoeveelheid anabole steroïden afhandig te maken onder bedreiging van een pistool.

Bij het begin van de ripdeal toonden de kopers nog een pakje geld, maar toen de West-Vlaamse verkopers door hadden dat de biljetten vals waren, escaleerde de confrontatie.

Eén van de Antwerpenaren deelde rake klappen uit met een matrak. Waarna Tom K. vanop korte afstand op Keegan schoot. Terwijl de jongeman op straat stierf, stoof het gezelschap haastig uit elkaar. De speurders zullen de nieuwe verklaring van de West-Vlaamse medeverdachte nu toetsen aan technisch onderzoek.

Zaak opgelost
 

johnyjordaan

Colossal Veteran
+10 jaar member
Lid geworden
23 dec 2012
Berichten
15.365
Karma
7.562
Lengte
1m64
Massa
74kg
liep continu te stoefen die nonkel, bleef maar ambeteren

ze vroegen m nog het af te bollen

wat een dutske


mat fokt alleen met de backside, niet de westside

Denk eerder "laat zich fokken"
 
OP
Arminius

Arminius

Schmoe Crew
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
4 jul 2005
Berichten
67.095
Karma
33.101
Lengte
1m87
Tobias D. (26), een van de vrijgelaten verdachten van de moord in Dadizele, zit alweer in de cel. Amper twee dagen nadat hij werd vrijgelaten, veroorzaakte hij een ongeval in Ledegem. Hij dreigde ermee een gezin te vermoorden als ze de politie zouden bellen.

Onbegrijpelijk dom. Dat is het minste wat je kan zeggen over wat Tobias D. (26) vorige woensdag uitspookte in Ledegem. De Dadizelenaar was maandag vrijgelaten, na twee weken in de cel voor zijn betrokkenheid in de moord op de Antwerpse fitnesser Elias Keegan (20). Maar plannen om het kalm te houden, had D. duidelijk niet.

Woensdag werd de 26-jarige Dadizelenaar om 18 uur thuis verwacht, maar zijn avondje liep uit de hand. Het was al 23.30 uur toen hij huiswaarts keerde. In de Stationsstraat, een lange smalle straat in het centrum van Ledegem, liep het helemaal mis. Op een recht stuk verloor D. de controle over zijn wagen, waarna hij met een ferme klap tegen een geparkeerde auto knalde. Getuigen die een kijkje kwamen nemen, zagen zijn zwaar beschadigde wagen een tiental meter verder in de straat staan.

“Hij stapte uit en bood eerst zijn verontschuldigingen aan aan de mensen wier auto hij langs achteren had aangereden”, zegt een passant die het tafereel gadesloeg. “Hij vroeg hen om het op te lossen zonder de politie erbij te halen. Hij legde uit dat hij dat wilde omdat hij betrokken was bij de moordzaak in Dadizele en net uit de gevangenis kwam.”

Maar dat zagen de slachtoffers, een gezin met vijf kinderen, logischerwijze niet zitten. Pas twee maanden geleden had al iemand hun wagen aangereden. De auto die nu was beschadigd, was de vervangwagen die ze van de garage hadden gekregen om de herstellingsperiode te overbruggen.

“Dat ze toch de politie zouden bellen, zinde hem niet”, zeggen andere getuigen. “We hoorden hoe hij doodsbedreigingen uitte aan het adres van de vrouw met wie hij sprak. Hij zei dat hij weer in de gevangenis zou vliegen, maar dat hij zou terugkeren om haar te vermoorden. Daarna ging hij weg.”

De politie kon D. inrekenen. Volgens een bron dicht bij het onderzoek was hij onder invloed van drugs. Omdat hij zijn voorwaarden schond, zit hij sinds woensdag weer in de gevangenis. Zijn advocaat Michiel Hoet wenste gisteren geen commentaar te geven op het incident.

Tobias D. is in totaal amper twee dagen op vrije voeten geweest. Hij was de eerste Dadizeelse verdachte die werd opgepakt voor het fatale nekschot dat Elias Keegan op 15 augustus het leven kostte. Maar al snel bleek dat zijn rol beperkt was. Zijn twee medeverdachten hadden zijn huis in de Berkenlaan gebruikt om de drugsdeal met het slachtoffer en zijn twee Antwerpse fitnessvrienden af te sluiten. Tobias D. was bij de deal zelf niet aanwezig. “Ik ben heel blij dat ik weer vrij ben, want ik heb een alibi”, zei hij maandag kort na zijn vrijlating.

:roflol:

Een 26-jarige jongeman uit Moorslede, die al in de cel zat op verdenking van de moord op de 20-jarige Elias Keegan op 15 augustus in Dadizele, heeft bekend dat hij inderdaad de trekker overhaalde. Eén van de twee andere medeverdachten had eind vorige week Tom K. al aangeduid als schutter maar nu heeft K. dit ook tijdens een nieuw verhoor bekend. Hij is in verdenking gesteld van doodslag.

De bekentenis komt er drie weken nadat de jonge Antwerpenaar Elias Keegan in de Geluwestraat in het West-Vlaamse Dadizele een fataal nekschot kreeg toegediend tijdens een drugsdeal. Maxime K. (23), Ilias S. (20) en het slachtoffer, drie jonge Antwerpenaars, zakten de avond van de jaarmarkt naar het ogenschijnlijk vredige Dadizele af om met lokale jongens Sven V. (23) uit Menen, Leander W. (19) en Tom K. (26) uit Moorslede, die net als hen in het fitness- en drugsmilieu actief waren, een deal af te ronden.

Volgens ingewijden in het lokale drugsmilieu ging het om heroïne en anabole steroïden, volgens anderen om marihuana. De drugs zijn op vandaag nog altijd niet gevonden. De advocaten van de verdachten hebben het over een kilo cannabis met een waarde van minder dan 5.000 euro.

Het lijkt er op alsof de Antwerpenaren van in den beginne niet van plan waren om het zaakje proper af te handelen. Eénmaal er geld boven gehaald moest worden, was er ruim onvoldoende - bovendien vals geld, zo bleek pas achteraf. De drugs wilden ze 'rippen' van de West-Vlaamse jongens en ze haalden een (nep-)wapen en een matrak boven. Met het wapen bleef het bij dreigen maar met de matrak deelde het slachtoffer enkele rake klappen uit. Dat was echter buiten het echte, geladen pistool van één van de West-Vlamingen gerekend. Tom K. schoot "in de chaos en zonder te mikken per ongeluk" Elias Keegan dood, zo zeggen de advocaten.

Wie uiteindelijk het fatale schot loste dat het leven kostte aan Elias Keegan, bleef tot eind vorige week onduidelijk. Toen ging één van de medeverdachten door de knieën en wees Tom K. als schutter aan. Die bekende vandaag en bevestigde die verklaring. Na telefonie-onderzoek kon hij alvast niet langer blijven ontkennen dat hij op de plek van de misdaad was. De medeverdachte vertelde de speurders dat Tom K. het fatale schot loste, maar dat hij dat enkel en alleen deed om zichzelf tegen het geweld en de bedreigingen van de Antwerpenaren te verdedigen.

Darwin Award voor onze vriend Elias.
 

Masterhit

Monstrous Giant
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
14 apr 2006
Berichten
12.699
Karma
1.030
het zijn duidelijk geen raketgeleerden :roflol:
 

mat

Monstrous Giant
+15 jaar member
Lid geworden
28 okt 2005
Berichten
12.167
Karma
6.568
Tobias toch. Gekke rakker :roflol:
 

Briekie

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
7 mei 2010
Berichten
3.391
Karma
413
Lengte
1m68
Massa
88kg
Vetpercentage
12%
Jaartje voor verboden vuurwapen bezit en dat was het.
 

bodybuilding198

Advanced Bodybuilder
Lid geworden
24 nov 2014
Berichten
767
Karma
72
Lengte
1m95
Massa
100kg
Vetpercentage
11%
Lekker vals geld aanbieden en daarna even bedreigen met een vuurwapen met je vrienden erbij, wat denk je dan dat die andere gozer gaat doen :roflol:
 
Naar boven