Fitness Seller

DE fitnesssite voor vrouwen (met ook veel nuttigs voor mannen)

Bezoekers in dit topic

wateengedoe2

Advanced Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
9 okt 2002
Berichten
980
Karma
1
Of je nou wil afvallen, aankomen, fitter worden, spieren bij wil krijgen, whatever je maar in de sportschool wilt doen -> deze site is fantastisch voor vrouwen die (willen gaan) trainen! : http://www.stumptuous.com/weights.html Heel veel van de informatie is op iedereen van toepassing, dus ook mannen kunnen er terecht. Bovendien staan er nuttige tips op over hoe je als man de vrouwen in je omgeving (vriendin, zus, moeder, weet-ik-veel-wie) kunt helpen met het (beginnen met) trainen.

Ik heb er ff over gedaan om alles te lezen, er staat zeer veel info op. Maar aanraders om mee te beginnen, zijn de volgende pagina's, zeker als je bang bent om een soort 'hulkin' te worden van het aanraken van gewichten: http://www.stumptuous.com/gymlies.html
http://www.stumptuous.com/youweigh.html
http://www.stumptuous.com/krust.html (zeker haar voor- en nafoto's bekijken, link naar nafoto's onderaan die 3e pagina)
http://www.stumptuous.com/readers.html

Have fun :) :thumb:
 
Ja, en ik heb 'm je aangeleverd weet je nog.. maar je inspireerde me om terug te gaan en ik heb een aparte bladwijzer gemaakt alleen voor haar website omdat die een labyrinth is propvol met nuttige en hilarische info over KT voor vrouwen (maar ook voor mannen) en alle verwante zaken (vooral voeding dus).
 
Back
Naar boven