Fitness Seller

Pim Fortuyn (06-05-2002) & Theo van Gogh (02-11-2004)

Bezoekers in dit topic

Vanavond op tv - TVGids.nl
De klas van Pim Fortuyn(2017)

  • 7 mei 2017, 21:05 - 22:00 uur
  • 1.png
    NPO 1
 
Nog iets wat Groenlinks zo kenmerkt;
[Link niet meer beschikbaar]
 
kereltje op 1:00

echt zo erg,had er toen ook tranen van in mijn ogen,zo een goed man . Doodgemaakt door de media en de linkse liegende partijen en nederland blijft maar verder bergaf gaan
 
Janmaat ook kapot gemaakt. Wilders heeft veel geleerd van die 2.
 
We zaten in Heerenveen dus dat is nog wel een endje rijden
Dan kom je door de polder!


 

valse nicht :roflol: "Dat belooft nog wat te worden!"
 
Deze heb ik altijd aardig gevonden. Het blijft wel koffiedik kijken of hij er wat van had gebakken als premier. In een particratie krijg je doorgaans amper wat gedaan. :emo:
 
Laatst bewerkt:
 
Paul Rosenmöller werd in 1956 geboren in een gezin van katholieke signatuur; zijn vader was directeur en grootaandeelhouder bij het Vroom & Dreesmann-concern. Nadat hij zijn atheneum-b had afgerond in 1974, ging hij sociologie studeren. In 1978 stopte hij met studeren en ging hij in de haven van Rotterdam werken, om aldaar de arbeidersrevolutie van onderaf te ondersteunen. Hij werkt onder andere als stuwer bij Müller Thomson in Rotterdam. In 1985 kwam hij als districtsbestuurder in dienst van de Vervoersbond FNV in Rotterdam. Van die bond was hij daarvoor al, sinds 1979, kaderlid geweest. Als vakbondsbestuurder onderhandelde hij met werkgeversorganisatie VNO-NCW en was hij woordvoerder bij verschillende stakingsacties. Hiermee verwierf hij nationale bekendheid.

Periode bij Groep Marxisten-Leninisten
Van 1976 tot 1982 was Rosenmöller lid van de maoïstische Groep Marxisten-Leninisten/Rode Morgen (GML). Tussen 1981 en 1982 was Rosenmöller bovendien bestuurslid bij de GML. De GML streefde naar een communistische staat in Nederland en steunde verschillende communistische regimes in het buitenland. Zo werden bijvoorbeeld de moordpartijen van de Rode Khmer in Cambodja in het partijblad van GML ontkend. De GML stuurde in 1979 bovendien een steunverklaring aan Pol Pot, die hierop reageerde met een dankbrief waarin hij de solidariteit van GML "een grote aanmoediging voor ons volk en onze strijders"[1] noemde. GML heeft in deze periode ook gecollecteerd voor het regime van Pot.[2] In een interview met de Haagse Post verklaarde Rosenmöller in 1979 dat Nederland ook van Mao "ontzettend veel [kan] leren". Hier voegde Rosenmöller nog aan toe: "Van wat [Mao] geschreven heeft ook. Wat hij in de praktijk heeft gebracht in China – dat is gewoon een voorbeeld, en nog steeds vind ik". In 1976 reist Rosenmöller af naar de Socialistische Volksrepubliek Albanië, een communistische eenpartijstaat. Hier wil hij leren hoe het communisme in Nederland doorgevoerd kan worden. Onder meer HP/De Tijd[3] en Villa Media[4] bekritiseerden Rosenmöller om zijn communistische verleden. Hierbij werden met name geweldbereidheid van de GML en de steun aan communistische dictators belicht.

:army::army::army::army:
 
In 1976 reist Rosenmöller af naar de Socialistische Volksrepubliek Albanië

Wie in 1976 nog steeds geloofde in het communisme is te gek om los te lopen. En dan nog die gare Hoxha als voorbeeld zien ook. :roflol:
 
Laatst bewerkt:
Back
Naar boven