Fitness Seller

Dieet in combinatie met supplementen

Users who are viewing this thread

Onin

Novice
Lid geworden
11 apr 2011
Berichten
20
Karma
0
Lengte
1m80
Massa
100kg
Geachte heren/dames,

Als eerst wens ik iedereen een fijn en gelukkig nieuw jaar en mogen jullie wensen uitkomen in 2013. Het volgende ik ben in de zomer flink wezen sporten ik verloor 10 kilo in 6 weken van tijd door cardio & krachttraining. Alleen mijn fout voor de 2de keer is dat ik na die 6 weken de eerst volgende 3 weken geen verschil in kilo's meer zag en ik het had opgegeven.. klopt dom.. en ik baal er erg van.
Maar goed mijn voornemens zijn de draad weer op te pakken om 15 kilo af te vallen door een goed dieet/voedings schema & train schema te volgen.

Mijn vraag aan jullie is; Wat, welke.. dieet en of schema werkt het beste? Om zo die kilo's kwijt te raken?Ik heb me rot gezocht dagen lang op het forum om hier antwoord op mijn vraag te krijgen.

Ik zat nu te denken aan creatine in combinatie met Dexaprine, en een schema. Waarom? Omdat ik dan volgens alle informatie meer spiermassa zal ontwikkelen, meer energie zal hebben.. en de dexaprine tijdens het trainen zal helpen met meer vet te verbranden. En als laatste vraag heeft iemand een GOED werkende voedingsschemadie mij hier kunnen helpen? En is dit verstandig en zal het effect hebben en werken?

Een fitness instructeur adviseerde mij het volgende; ik heb zelf geen dikke benen, ik heb alleen een probleem met mijn heupen, mijn buik is niet dik maar er zit wat kilos extra aan, en onder mijn armen zitten 2 vet bultjes dit ik niet weg kan krijgen wat ik ook probeer.. rest ben ik tevreden mee... en helpt een zweetband om mijn buik??

Wat denken jullie, hoop dat iemand mij hier kan helpen!


Alvast hartelijk bedank!!!!!!
 

porterhouse

Colossal Veteran
+10 jaar member
Lid geworden
24 jun 2007
Berichten
17.315
Karma
699
Lengte
1m74
Massa
101kg
Vetpercentage
10%
200/300kcals onder je voeding van nu en (extra)cardio toevoegen
 

Naar boven