1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Dieet van verzamelaars & jagers

Discussie in 'Voeding' gestart door Esperantisto, 30 okt 2002.

Bezoekers aanwezig in Topic (Leden: 0, Gasten: 1)

 1. Esperantisto

  Esperantisto Freaky Bodybuilder Topic Starter

  Berichten:
  6.920
  Leuk Bevonden:
  25
  Geslacht:
  Man
  http://www.westonaprice.org/traditional_diets/native_americans.html
  Is een leuke link.. erg interessant te zien hoe er Amerikaanse kookboeken verschenen zijn over het zogenaamde prehistorische dieet waarin beweerd wordt dat deze volkeren heel weinig vet aten.
  De werkelijkheid was volkomen anders.. men keek meewarig naar bosindianen die bijna niet aan vet konden komen en zich met konijnen (zeer magere dieren) in leven moesten houden.. die leden aan vethonger en met verhongerde dus op konijnenvlees....

  Vond ik als bioloog toch een uiterst interessant gegeven.. voel me aardig in de maling genomen door figuren als de Diamonds van Fit for Life waarna ik jaaarenlang te weinig eiwit en vetten gegeten te hebben ... was zelfs 1,5 jaar vis-vegetariër!
   
 2. wateengedoe2

  wateengedoe2 Advanced Bodybuilder

  Berichten:
  987
  Leuk Bevonden:
  0
  Geslacht:
  Man
  Whaha, weinig vet, met al die mammoeten zeker? ;) En eskimo's bijv., nou die hebben ook niet echt een mager dieet. Vast door de vetfobie van Amerikanen (en ondertussen maar vreten .. samen met suiker/geraffineerd zetmeel echt funest)
   
 3. Guest

  Guest account verwijderd


  Was je daarbij dan??? :p
   
Soortgelijke Topics

Deel Deze Pagina