MuscleMeat

Digitenne van KPN, vraagje


Bezoekers Topic (Leden: 0, Gasten: 0)

Realist

Massive Warrior
+10 jaar member
Lid geworden
19 jun 2005
Berichten
19.472
Waardering
842
Lengte
1m85
Massa
95kg
Vetpercentage
15%
Telkens als er reclame is, wordt de beeldformaat instelling terug gezet naar 4:3, terwijl dit 16:9 moet zijn, dit moet ik dus steeds opnieuw instellen, word er gek van.

Iemand die weet hoe dit komt?
 

markhispania3

Freaky Bodybuilder
Lid geworden
2 jul 2009
Berichten
5.181
Waardering
582
Misschien de firmware updaten (geen idee of dat mogelijk is).
 

Realist

Massive Warrior
+10 jaar member
Lid geworden
19 jun 2005
Berichten
19.472
Waardering
842
Lengte
1m85
Massa
95kg
Vetpercentage
15%
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3
Misschien de firmware updaten (geen idee of dat mogelijk is).
Weet ik dus ook niet.

Vreemde is dat (de goede beeldhouding is 16:9) wanneer die switched, en ik kijk in de instelling, het beeldformaat gewoon op 16:9 staat, en dat wanneer ik em op 4:3 zet dat ie dan ineens wél goed is, als 16:9 4:3 is geworden.

Heel raar allemaal.
 

markhispania3

Freaky Bodybuilder
Lid geworden
2 jul 2009
Berichten
5.181
Waardering
582
Heb je een los digitenne kastje of zit de kaart direct in je tv? Ik kan me herinneren dat mijn tv dit ook deed toen ik nog een los kastje had, maar zodra de reclame afgelopen was ging hij automatisch weer naar de goede verhouding.

Ik geloof dat dit op te lossen was door de tv goed in te stellen, ipv hem automatisch naar de juiste resolutie te laten zoeken.
 

Realist

Massive Warrior
+10 jaar member
Lid geworden
19 jun 2005
Berichten
19.472
Waardering
842
Lengte
1m85
Massa
95kg
Vetpercentage
15%
  • Topic Starter Topic Starter
  • #5
Heb je een los digitenne kastje of zit de kaart direct in je tv? Ik kan me herinneren dat mijn tv dit ook deed toen ik nog een los kastje had, maar zodra de reclame afgelopen was ging hij automatisch weer naar de goede verhouding.

Ik geloof dat dit op te lossen was door de tv goed in te stellen, ipv hem automatisch naar de juiste resolutie te laten zoeken.
Los kastje, klopt.
 

markhispania3

Freaky Bodybuilder
Lid geworden
2 jul 2009
Berichten
5.181
Waardering
582
Zoals ik al zei, je kunt even kijken of de tv ook op 16:9 staat, en niet op automatisch.
 

Tractortje

Monstrous Giant
+15 jaar member
Lid geworden
25 sep 2003
Berichten
13.459
Waardering
839
Lengte
1m86
Massa
66kg
Vetpercentage
19%
Ligt aan je televisie. Wij hebben het hier op de nieuwe HD televisies niet, maar als we hem aansluiten op zo'n oude CRT met megabeeldbuis wel.
 

Bovenaan