MuscleMeat

Dj Expo 2005

Bezoekers in dit topic

Peoples

Monstrous Giant
+15 jaar member
Lid geworden
22 jan 2004
Berichten
12.072
Karma
239
Lengte
1m86
Massa
116kg
DJExpo 2005 (zaterdag 27 en zondag 28 augustus) is DE contactdag voor de Dance scene. Tientallen bedrijven tonen hun nieuwste producten en diensten tijdens deze internationale beurs in de RAI in Amsterdam. Uiteraard weer veel DJ en Dance bedrijven maar daarnaast zijn er ook honderden meters standruimte gereserveerd voor producers. En diverse DJ's en VJ's zullen er weer draaien!
Bezoekers hoeven niet alleen maar te kijken... uitproberen kan natuurlijk ook.

Hieronder de activiteiten welke definitief zijn. Er kan nog meer bijkomen...
 In de stand van DENON DJ geeft MR. CIXX elk uur een demonstratie van de nieuwe DNS3500 dj cd speler. Tevens is er de nieuwe DND4500 dubbele cd speler en de nieuwe HP1100 hoofdtelefoon.

 PIONEER PRO DJ, MIXMASH en DJ-SCHOOL NOORD NEDERLAND hebben een interactief paviljoen waarin de bezoeker de kans krijgt om de nieuwste dj-gear van Pioneer, waaronder de DVJ-X1 (dj-dvd-speler), de DJM1000 (clubmixer) en de CDJ200 (mp3/cd-speler) zelf uit te proberen. Ook is er de premiere van de EFX1000 effectenunit.

 De DJ-SCHOOL NOORD NEDERLAND zorgt voor een aantal spetterende demo's en workshops op Pioneer Gear.

 MIXMASH presenteert een serie van dvd's, speciaal samengesteld voor gebruik mer de DVJ-X1.

 Naast de nieuwe PIONEER DVJ-ROADSHOW die vanaf september door Nederland tourt is er een tot DJ-booth omgebouwde HUMMER op de stand aanwezig waarvan uit de hele dag diverse DJ's zullen draaien. Ook zullen er een aantal demo's door bekende DJ's worden gegeven, waaronder JAIMIE FANATIC die op de afgelopen editie van Sensation Black draaide.

 De DJ SCHOOL geeft in hun stand workshops over scratchen, mixen, backspinnen, beatmixen, turntablism, partyjock en producen. Onder begeleiding van professionele docenten leer je de basisprincipes.

 ROLAND geeft meerdere workshops.

 100% ISIS geeft twee workshops op zondag. De exacte inhoud is nog onbekend.

 I4 MUSIQUE geeft twee workshops met als thema "Moderne en oud synthese".

 BEHRINGER geeft elke dag twee workshops. Florian Schober (Computer Based Recording) and Kevin Mertens (DJ & Light). Daarnaast zijn er de hele dag doorlopende demonstraties op hun stand.

 Zaterdag geeft Jake van K. op de MIXXFM stand een workshop "Workshop mixen en produceren". Zondag doen DJ Zany en DJ Jowan er een mixset van 1 uur.

 JAN LIEFHEBBER geeft zaterdag en zondag een workshop met als thema "DJ".

 C-JAY geeft zondag een workshop met als thema "Platenlabel en feestorganisatie".

 Op zaterdag 27 augustus is JOCHEM PAAP (a.k.a. SPEEDY J) op de TM Audio stand.

 EARPROOF is gespecialiseerd in gehoormonitoren en gehoorbescherming. Op hun stand tonen ze een aantal specifieke producten voor muzikanten, dj's, geluidstechniek en stage- en festivalmedewerkers.
Naast deze activiteiten zijn er in de complete hal tientallen stands waar de hele dag DJ's draaien en demo's worden gegeven.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]
TECHNICS DMC WORLD CHAMPIONSHIP 2005 op de DJExpo 2005.
De internationale Technics DMC World Championships zijn de meest prestigieuze turntablist battles ter wereld. Diciplines als scratching, cutting en spinning zijn de ingredienten om aan deze battle deel te nemen. Turntablists die aan deze battle hebben meegedaan en ook gewonnen zijn o.a. Craze, Q Bert en Cash Money.
Op weg naar de World Championships 2005 organiseert DMC Holland op 27 augustus tijdens de DJExpo 2005 de nationale DMC. Er zullen 2 minuten voorronden worden gehouden en de beste vijf gaan door naar de finale later op de dag. Tijdens de final gaat het om een 5 minuten set. Irie (champ 2005) zal zijn titel verdedigen!
De Dutch DMC Champ zal Nederland vertegenwoordigen tijdens het World DMC Championhsip (september 2005) te London.
 

2hard2die

Competitive Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
15 jun 2004
Berichten
1.560
Karma
2
top, misschien als ik niets anders te doen heb, ff rondneuzen daar!
 
OP
Peoples

Peoples

Monstrous Giant
+15 jaar member
Lid geworden
22 jan 2004
Berichten
12.072
Karma
239
Lengte
1m86
Massa
116kg
Ik ga op zondag!! :D
 

M-TRAXX

Cool Novice
+15 jaar member
Lid geworden
20 aug 2004
Berichten
80
Karma
0
Zal dit jaar weer naar de expo komen.
 
OP
Peoples

Peoples

Monstrous Giant
+15 jaar member
Lid geworden
22 jan 2004
Berichten
12.072
Karma
239
Lengte
1m86
Massa
116kg
8,50 geloof ik........
 
Naar boven