XXL Nutrition

Do you even MEME? (2 bezoekers)

Bezoekers in dit topic

FsTRj4DXoAAmH-C
FsOjbpaWwAAMHFK

FsTPtE8aUAAdThi
FsS5YLZaEAA8iXf
 
Schijnt nogal een ding te zijn onder amerikaanse negroide mensen dat ze seasoning alleen als poeder kennen er hun eten kip in begraven terwijl ze denken dat wypipo geloven dat alleen zout seasoning is.

En hun kip met afwasmiddel wassen.
 
Schijnt nogal een ding te zijn onder amerikaanse negroide mensen dat ze seasoning alleen als poeder kennen er hun eten kip in begraven terwijl ze denken dat wypipo geloven dat alleen zout seasoning is.

En hun kip met afwasmiddel wassen.
Heeft dat wassen van de kip ook niet te maken met hoe de kip in sommige landen verwerkt wordt?

Zeker met kip is het vrij riskant, heb weleens een filmpje gezien hoe snel je hele keuken onder de salmonella zit. Laat staan als je een hele kip staat uit te spoelen.

Wel grappig dat een van de reacties ging over geen seasoning in de Japanse keuken, die hebben apfelstrudel's masterclass sushirijst koken gemist.
 
Heeft dat wassen van de kip ook niet te maken met hoe de kip in sommige landen verwerkt wordt?

Zeker met kip is het vrij riskant, heb weleens een filmpje gezien hoe snel je hele keuken onder de salmonella zit. Laat staan als je een hele kip staat uit te spoelen.

Wel grappig dat een van de reacties ging over geen seasoning in de Japanse keuken, die hebben apfelstrudel's masterclass sushirijst koken gemist.
Geen seasoning in de Japanse keuken?

Kip wassen is helemaal niet nodig. Je ziet het vaak in recepten uit armoedige landen. Zoals bijv. de surinaamse keuken.
 
Laatst bewerkt:
Antillen/Suriname etc is het gebruikelijk om je kip te wassen, maar het is juist onhygienisch omdat ALLES onder de salmonella komt te zitten.
 
Dat onderwerp trekt veel zeer intelligente reacties.

Ook veel discussie over wat wel en niet telt als "seasoning".
Elke keuken gebruikt seasoning. Je hebt verschillende soorten en manieren. Niet alleen je zout en peper is seasoning.
 
Antillen/Suriname etc is het gebruikelijk om je kip te wassen, maar het is juist onhygienisch omdat ALLES onder de salmonella komt te zitten.
Ze doen dat omdat ze lui zijn.


O wacht.
 
Elke keuken gebruikt seasoning. Je hebt verschillende soorten en manieren. Niet alleen je zout en peper is seasoning.
Die irrelevante discussies gaan dan over of verse ui wel of niet telt als seasoning, de meer semantische kwesties.
 
Die irrelevante discussies gaan dan over of verse ui wel of niet telt als seasoning, de meer semantische kwesties.
Sushi rijst gebruikt mirin. Is gewoon seasoning.
 
Sushi rijst gebruikt mirin. Is gewoon seasoning.
Met mijn post bedoelde ik te zeggen dat sushirijst niet met alleen water bereid wordt, hetgeen ook te lezen was in jouw post over de bereiding van die rijst.

Excuses voor de verwarring, de ironie leek me duidelijk.
 
Met mijn post bedoelde ik te zeggen dat sushirijst niet met alleen water bereid wordt, hetgeen ook te lezen was in jouw post over de bereiding van die rijst.

Excuses voor de verwarring, de ironie leek me duidelijk.
O nee kmistte het totaal. Ben bezig en lees wat mee dus zit heel ergens anders met m'n gedachte.
 
Back
Naar boven