MuscleMeat

Dopingcontrole in gym voor recreatieve sporter (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

voila, denk er net zo over

Maar als je volgens de wet dient te plassen en je doet het niet... weigering wordt gelijkgesteld met positief... dan heb je het spek sowieso aan je been....
 
tja, ik pis toch niet (zeker omdat ik weet dat ik toch positief ben haha) dus als het gelijkgesteld wordt met positief zijn verandert er niet veel voor mij;)
alle chance ligt mijn gym in een straat waar je zelfs met je auto nauwelijks in kan, laat staan dus die oerlelijke gele bus van de Vlaamse Gemeenschap

en in mijn auto komen ze helemaal niet. Ik zeg gewoon dat ik te voet ben:p
 
Als zo een busje komt, word praktisch iedereen gecontroleerd, je hoeft daarvoor niet de grootste te zijn! Niemand mag buiten de gym gaan en je auto word ook gecontroleerd!

Vanaf ze iets vinden, kunnen ze een huiszoeking doen en krijg je een boete van 150€ (die tot heel hoog kan oplopen!)

en JA je bent verplicht te plassen

Misschien in dat maffe Belgie :D maar in Nederland bestaat er echt geen dergelijke regelgeving en al helemaal niet voor recreatieve krachtsporters.
 
Ik pis alleen tegen het dopingbusje aan, anders niet.....
 
nog nooit gehoord van zon busje.denk wel dat je kan weigeren.beetje mensen lastig vallen in de gym.waar gaat de wereld toch heen.
 
oke dat ze bij wedstrijden controleren daar kan ik nog in komen maar de recreatieve krachtsporters ook controleren slaat echt alles, je mag toch zelf wel weten wat je doet....
 
Hehe speelt dit nu al weer?
Niemand kan je daar toe dwingen.
Op wedstrijden wil je een prijs in ontvangst nemen en dan hoort het erbij, maar verder hoef je dus niet te pissen zover ik weet.
 
Gewoon vragen of een dikke drol ook goed is...:p

Nee, ik geloof dat alleen heling verboden is in Nederland en je mag het niet in je bezit hebben. Wat hebben ze er aan om recreatieve gebruikers te beboeten?

Dan kunnen ze beter gaan controleren op een dikke party want wat je daar allemaal ziet...:eek:

Dan zou jij een boete krijgen omdat jij een keer een kuurtje doet en op de hoek van de straat staan wat jongelui effe flink door te halen met pep, sos enz.
Dat zou best raar zijn. Het drugsprobleem in Nederland is 100 keer groter dan het eventuele AAS probleem(dat niet eens een probleem is).
 
Zie ik in nederland niet gebeuren... zou wel mooie discussies opleveren aangezien er een hoop zullen weigeren..
 
ik zat een tijd terug van trainen naar huis in een transporter busje ik zat achterin het was mooi weer elke keer schuifdeurtje open heyy geile dag schatje bla bla bla is dus mijn tas uit het busje gevallen heeel dom er zat een hoop troep in maar ook een half flesje testo van red dragon en een half flesje trenbolone
week later beld oom agent op je kan je tas komen halen
na een paar ondervragingen kreeg ik al mijn spulletjes gewoon weer mee terug
ze vroegen waar ik het vandaan had andwrd internet
ze vroegen of ik het verkocht andwrd neej
ze vroegen of ik het gebruikte andwrd ja geen probleem alleen het is slecht voor je bla bla en ik kon gewoon rustig naar huis
dus volgens mij delen ze helemaal geen bekeuringen uit met die controles
volgens mij willen ze een beetje weten hoeveel er gebruikt word
ze zijn trouwens bij ons niet geweest
 
WTF en toch doen ze het! Dit snap ik helemaal niet meer! In de wet staat van niet, maar als je dan toch weigert gaan ze bedreigen met je aan te klagen wegens dopingpraktijken (wat ze dus echt letterlijk zeggen!!).

Vraag me dit toch wel af, mss eens aan een advocaat gaan vragen ofzo..
 
Zoals ik gisteren ook in een ander topic hier vertelde heb ik het ooit meegemaakt.

Plots ging de muziek uit in de gym en stond het vol met van die mannetjes met een rood bandje rond hun arm, je weet wel flikken dus! :eek:

IK hoopte toen dat ze er enkel de breedste mannen gingen uithalen, maar nee hoor iedereen moest een controle ondergaan. Eén voor één moesten we met een flik naar de kleedkamer, om kleding en rugzak te controleren op doping. De personen met een auto moesten ook hun auto laten controleren.

Na meer dan een half uur wachten was het eindelijk aan mij! Ik vol zenuwen naar het dopingbusje, wetende dat ik een klein half jaar ervoor enkele deca's genuttigd had :o . Het waren er gelukkig maar een stuk of 4 à 5 geweest omdat ik die kuur vroegtijdig had moeten afbreken door blessure.
Maar toch was ik er niet gerust in! :(
Er werd een A en een B staal genomen, en ja hoor de dokter kijkt terwijl je plast!

Twee weken later kwam het verdict!
NEGATIEF, geen sporen van deca meer blijkbaar! :rocknana:
Enkel sporen van cannabis :D

Ik weet wel dat er enkele geweigerd hebben om te plassen.
Weigeren staat gelijk aan positief! Ze hebben hun moeten verantwoorden voor een dopingcommissie en hebben een serieuze boete gekregen. Ik dacht zo'n 1000€.
En er hebben ook enkele huiszoeking gekregen in de daarop volgende weken.

Epic self ownage.

Ontopic:
Wat een onzin haha no way dat dit in nederland gebeurd.
 
Epic self ownage.

Ontopic:
Wat een onzin haha no way dat dit in nederland gebeurd.

wou net zeggen dan ben je eerst al een halv uur aant discuseren voordat diegene het doet als die het doet.dit is niet mogelijk in nederland.
 
WTF en toch doen ze het! Dit snap ik helemaal niet meer! In de wet staat van niet, maar als je dan toch weigert gaan ze bedreigen met je aan te klagen wegens dopingpraktijken (wat ze dus echt letterlijk zeggen!!).

Vraag me dit toch wel af, mss eens aan een advocaat gaan vragen ofzo..

Vraag het dan gelijk aan een advocaat die gespecialiseerd is in sportrecht, want anders weten die het ook niet hoor :)
 
Vraag het dan gelijk aan een advocaat die gespecialiseerd is in sportrecht, want anders weten die het ook niet hoor :)

Ze kunnen het toch altijd opzoeken ofzo, je hebt ook van die plaatsen waar je naartoe kan om vragen te gaan stellen.. Ik zie wel..
 
volgens mij moet het aan te vechten zijn als schending van de privacy, kan me niet voorstellen dat ze dat recht hebben, anders moeten ze maar eens hetzelfde doen aan een discotheek maar dan voor sos en weet ik veel wat, veel meer succes verzekerd als dat de manier tegenwoordig om de staatskas te vullen
 
Back
Naar boven