MuscleMeat

Duitsland-Nederland (1 bezoeker)

Wat wordt het?


  • Totaal stemmers
    35

Bezoekers in dit topic

Stephen Graham

.
Elite Member
15 jaar lid
Lid geworden
16 mei 2006
Berichten
59.513
Waardering
22.715
De wedstrijd der wedstrijden!


Wat wordt het???
 
Wat speelt braafheid slecht. Hij gaf veelste veel ruimte weg bij het doelpunt.
 
Nederland krijgt pakkie!
 
Nederland is soieso barslecht de laatste wedstrijden :)
 
Slechte stats de laatste wedstrijden, als ze die Duitsers volgend jaar dan maar verslaan als het er echt om gaat.
 
Onze verdediging is episch slecht. Verder missen we de beste spelers. Geen wonder dat je dan faalt tegen Duitsland in topvorm.
 
Ik denk dat Nederland met 0-3 wint van die stinkmoffen. Tijd om ze weer eens een flink pak slaag te geven. Eitje voor onze oranje leeuwen.
 
Babel kreeg te weinig de bal, was duidelijk te merken.
 
Wat was de eindstand?
 
Onze verdediging is episch slecht. Verder missen we de beste spelers. Geen wonder dat je dan faalt tegen Duitsland in topvorm.

De beste spelers? Laten we eerlijk zijn, je bedoelt alleen Robben en die is toch vrijwel altijd geblesseerd. Van Persie is al jaren waardeloos bij Oranje, Pieters is uberhaupt een zeer beperkte speler. En Van der Vaart en Afellay zitten bij een fitte selectie op de bank want Kuijt speelt altijd.

Oranje is gewoon niet zo sterk, dit is de eerste test in jaren (samen met die tegen Spanje) en ze hebben weer gefaald met hun zogenaamde "verdedigend blok".
 
Braafheid en Babel soieso niet selectie waardig, De jong gewoon terug in basis als pitbull,
Robben mis je, Van der Vaart mis je in zo'n wedstrijd voor wat creatie...
Kuyt harde werker en speeld aardig mee als 't team in vorm is anders heb je niet veel aan hem...is geen speler die iets kan forceren.Huntelaar toch gehandicapt met masker.
Sneijder moet weg bij Inter en ergens anders zijn vorm herpakken.Affelay mis je als goede stand-in.Van Bommel mag je je afvragen of ie niet over de hele is en het niet meer kan bijbenen zoals hij voorheen deed. Heitinga en Mathijse...Tsjaa middelmatig spelers bij middenmoters.
 
bwa, als je met robben, sneijder, van persie en van der vaart speelt, zijn er niet veel ploegen die gaan winnen tegen oranje. Verdediging is idd niet zo sterk maar geen 1 ploeg gaat vol op de aanval spelen tegen oranje.
 
Back
Naar boven