MuscleMeat

Echtgenote bewaakt bejaarde kinderlokker

Bezoekers in dit topic

El Comandante

Massive Warrior
+15 jaar member
Lid geworden
7 mei 2003
Berichten
20.935
Karma
12
Groningen - De bejaarde echtgenote van een 82-jarige kinderlokker uit de stad bewaakt sinds oktober eigenhandig haar pedofiele man. De vrouw vertrouwt haar echtgenoot niet meer en volgt hem overal om te voorkomen dat hij opnieuw toeslaat. Dit bleek maandag tijdens de rechtszaak tegen kinderlokker Johan S.

De man werd in de zomer door de politie opgepakt, nadat hij zich vergreep aan een 4-jarig meisje op de camping in het Stadspark. S. lokte het slachtoffer met een dropje en wilde vervolgens weten 'of ze echt geen jongetje was' en of ze dit kon bewijzen. Hij nam haar mee naar het herentoilet en betastte haar.

Na zijn aanhouding bleek dat hij in 2002 ook drie jonge buurtkinderen met een snoepje naar zijn kelder had gelokt om daar twee van de drie te betasten, zich te laten betasten en zichzelf te bevredigen. Na verhoor ging de man voor twee maanden in voorarrest in het huis van bewaring. Daarna kreeg hij thuis elektronisch toezicht.

Zijn vrouw durft hem echter tijdens zijn 'vrije uren' niet meer alleen naar buiten te laten en vergezelt hem overal.

'Behandeling en cel hebben geen zin'

Het OM eist voor de ontucht een celstraf gelijk aan het voorarrest (51 dagen). Een gevangenis is volgens de officier geen plek voor een bejaarde. Ook behandeling zou niet aanslaan omdat de man als pedoseksueelgevolg geeft aan zijn lustgevoelens. Verder eist het OM een voorwaardelijke celstraf van negen maanden met een extra lange proeftijd van drie jaar en zes maanden elektronisch toezicht. Dit moet zo worden ingericht dat S. niet tijdens de speeltijd van de kinderen op straat rond kan lopen.

De reclassering moet de man wekelijks in de gaten houden via gesprekken. Een slachtoffer eist 1361 euro. De rechtbank doet over veertien dagen uitspraak.
--------------------------
NVHN.nl
 
Is dat dan echte liefde dat die vrouw bij hem blijft ???
 
Wat is dat voor een OvJ, een gevangenis is geen plek voor een bejaarde. Het wordt alleen maar gekker in dit land, voorwerpen die gebruikt zijn voor een misdrijf mag je in geldwaarde terugclaimen, bejaarden mogen niet in de gevangenis, wat volgt :grumble: .
 
Is er geen vervroegde, verplichte euthanasie voor dit soort mensen?
 
Ik sla nooit bejaarden, maar bij deze zou ik een uitzondering maken,
dat wat die OvJ ook had moeten doen en hem op te sluiten.
 
triest. Heeeeeeeel erg triest. Ben benieuwd wie de volgende groep uitzonderingen gaat zijn. Mensen met een slechte jeugd en bejaarden worden dus nu ontzien. Wie is de volgende bevolkingsgroep die een carte blanche krijgt om misdaden te plegen?
 
Gevangenis geen plek voor een belaarde? Een kelder is wel een plek voor een naakt kind?
 
eduardjanssen zei:
Wie gaat Marc W bewaken? Hij zou zich kunnen vergrijpen.

[Link niet meer beschikbaar]

kom op man, verzin eens een nieuwe grap :rolleyes:
 
eduardjanssen zei:
Wie gaat Marc W bewaken? Hij zou zich kunnen vergrijpen.

[Link niet meer beschikbaar]

Als oprecht liefhebber vind ik dat je hem hiermee schaadt.
 
Hij's oud genoeg, tijd om te sterven! :mad:
 
Idd the old dude has got to die...

maar van deze weten ze het tenminste... en na wat ik vandaag in chat via één allemaal vernomen heb... damn, dan krijgde echt wel zoiets van: nu gaan we toch maar een knokploeg oprichten voor zulke mannen/netwerken
 
gevangenis in en dat bejaarden sterretje eens flink laten nemen zonder vaseline!
 
Chemische castratie...

toch knap van die opoe dat ie zijn kip nog omhoog krijgt...hulde...

(maar helaas met de verkeerde gedachten/bedoelingen, sicko!!!)
 
hij heeft zn tijd gehad, de juiste plaats voor heb is tussen 6 plangen in..
 
Back
Naar boven