Tkief752
Novice
- Lid geworden
- 22 mei 2012
- Berichten
- 5
- Waardering
- 0
- Lengte
- 1m79
- Massa
- 64kg
- Vetpercentage
- 12%
Ik ben Tkief en ben 21 jaar. Ik ben een tijdje geleden begonnen met trainen en na wat advies en onderzoek heb ik mijn eigen voedingsschema gemaakt.
Ik heb een zeer lichte botstructuur en zeer weinig vet, vandaar het lage gewicht
Voor de duidelijkheid post ik 2 schema's, datgene wat ik eet als ik train(3x/week) en datgene wat ik de rest van de week eet.
Het avondeten is niet inbegrepen in de excel maar dat is altijd wat de pot schaft: meestal vis/vlees met aardappelen/rijst of pasta, kan je meerekenen voor ongeveer 500kcal.
Je kan dus aannemen dat ik ongeveer 700kcal boven mijn onderhoud zit. Ik weet dat het veel is maar ik ga ook elke dag een halfuurtje lopen/fietsen dus dat compenseert wel denk ik.
Nog 3 opmerkingen:
-Heb de croque weggelaten en de kwark verspreid over 2 momenten, anders krijg ik honger. Ik lust ook niets met noten in dus dat is savonds ook geen optie.
-Het beleg om 15u wissel ik elke week af tussen kalkoenfilet, kipfilet, rosbief en paardenvlees.
-Het vlees tijdens de middag wissel ik elke week af tussen kip, rund of varkensvlees.
Alle advies en opmerkingen zijn welkom
Ik heb een zeer lichte botstructuur en zeer weinig vet, vandaar het lage gewicht
Voor de duidelijkheid post ik 2 schema's, datgene wat ik eet als ik train(3x/week) en datgene wat ik de rest van de week eet.
Het avondeten is niet inbegrepen in de excel maar dat is altijd wat de pot schaft: meestal vis/vlees met aardappelen/rijst of pasta, kan je meerekenen voor ongeveer 500kcal.
Je kan dus aannemen dat ik ongeveer 700kcal boven mijn onderhoud zit. Ik weet dat het veel is maar ik ga ook elke dag een halfuurtje lopen/fietsen dus dat compenseert wel denk ik.
Nog 3 opmerkingen:
-Heb de croque weggelaten en de kwark verspreid over 2 momenten, anders krijg ik honger. Ik lust ook niets met noten in dus dat is savonds ook geen optie.
-Het beleg om 15u wissel ik elke week af tussen kalkoenfilet, kipfilet, rosbief en paardenvlees.
-Het vlees tijdens de middag wissel ik elke week af tussen kip, rund of varkensvlees.
Alle advies en opmerkingen zijn welkom
Bijlagen
Laatst bewerkt: